Vijesti

February 15, 2024

Maksimizirajte svoju igru ​​u Pokémon Go Tour: Sinnoh s dijamantom ili biserom

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Uz Pokémon Go Tour: Sinnoh koji dominira postavom događaja do kraja februara, Niantic daje igračima rani izbor da zaključaju ekskluzivne bonuse zasnovane na Diamond i Pearl. Ova odluka će direktno uticati na vašu igru, tako da ćete želeti da donesete pravu.

Maksimizirajte svoju igru ​​u Pokémon Go Tour: Sinnoh s dijamantom ili biserom

Go Tour 2024: Specijalno istraživanje Put do Sinnoha

Dostupan od 15. do 25. februara, Pokémon Go Tour 2024: Specijalno istraživanje Road to Sinnoh ponudit će nagrade svim igračima kao dio proslave Go Tour: Sinnoh. U zavisnosti od toga da li odaberete putanju Diamond ili Pearl, vaša igra tokom Go Tour: Sinnoh – Global će se uveliko razlikovati kada je u pitanju izvlačenje maksimuma iz Dialge i Palkie.

Globalni događaj

Svaki igrač ima pristup posebnom istraživanju Go Tour 2024: Road to Sinnoh od 15. do 25. februara, što se poklapa sa cjelokupnim trajanjem mini-događaja Go Tour: Sinnoh i Road to Sinnoh između dvije verzije. Uprkos tome, najvažniji sadržaj će stupiti na snagu tek 24. i 25. februara Go Tour: Sinnoh – Global.

Tokom globalnog događaja, u zavisnosti od toga da li odaberete verziju Diamond ili Pearl, dobit ćete drugačiju garanciju za vaše napade Dialga i Palkia, kao i produženo trajanje za nove Adventure Effects koji su dodani kako bi se poklopili s debijem Origin Forme-a Dialga ili Origin Forme Palkia.

Dijamant ili biser?

Ne postoji tačan ili pogrešan odgovor kada je u pitanju izbor između verzija Diamond ili Pearl. Nagrade i bonusi za svaki su sljedeći:

  • Ekskluzivni dijamanti:
    • Dialga snimljena tokom Go Tour: Sinnoh garantovano poznaje Roar of Time
    • Trajanje efekta avanture za Roar of Time je udvostručeno
    • Dialga Candy dostupan u nagradama za posebna istraživanja
  • Biserne ekskluzive:
    • Palkia zarobljena tokom Go Tour: Sinnoh garantovano poznaje Spacial Rend
    • Trajanje efekta avanture za Spacial Rend je udvostručeno
    • Palkia Candy dostupan u nagradama za posebna istraživanja

Imat ćete uobičajene posebne zadatke istraživanja i nagrade uz ove bonuse, što je jedina verzija ekskluzivnog sadržaja u Go Touru ove godine.

Zaključak

Mudro birajte između verzija Diamond i Pearl kako biste maksimalno povećali svoje iskustvo igranja tokom Pokémon Go Tour: Sinnoh. Uzmite u obzir ekskluzivne bonuse i nagrade koje nudi svaka verzija i donesite odluku koja odgovara vašem stilu igre i ciljevima. Uživajte u avanturi!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti