Vijesti

February 14, 2024

Maksimizirajte efikasnost uzgoja čistog kvarca u Palworldu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U Palworldu, čisti kvarc je vrijedan prirodni resurs koji se može naći samo u ledenom zimskom biomu poznatom kao Astralna planina. Ovaj materijal je neophodan za izradu krugova, koji se koriste za izgradnju struktura koje rade na struju. Ako želite maksimizirati svoju poljoprivrednu efikasnost i prikupiti puno čistog kvarca, evo nekoliko ključnih tačaka koje treba imati na umu:

Maksimizirajte efikasnost uzgoja čistog kvarca u Palworldu

Crafting Circuits

Za izradu kola trebat će vam čisti kvarc i polimer. Započnite izgradnjom generatora energije i proizvodne linije za sklapanje, koja se otključava na tehnološkom nivou 28. Nakon što ste postavili ove strukture, možete početi izrađivati ​​polimer koristeći visokokvalitetno Pal ulje. Recept Circuit zahtijeva četiri čista kvarca i dva polimera.

Pronalaženje čistog kvarca

Čisti kvarc se može naći samo u zimskom biomu Astralne planine, koji se nalazi na sjeverozapadnoj strani karte. Važno je imati opremu otpornu na hladnoću za opstanak u ovoj regiji. Potražite naslage čistog kvarca sa svojim prepoznatljivim srebrnim rubovima. Upotrijebite pijuk za uzgoj čistog kvarca iz ovih naslaga. Da biste povećali svoju poljoprivrednu efikasnost, razmislite o izradi rafiniranih metalnih pijuka, jer su izdržljivije. Osim toga, uložite neke bodove u svoju statistiku težine kako biste povećali svoju nosivost.

Pasivna poljoprivreda

Izgradnja baza u blizini ležišta prirodnih resursa odličan je način za pasivnu farmu rijetkih resursa poput čistog kvarca. Pronađite odgovarajuće mjesto u blizini ležišta Pure Quartz i izgradite bazu. Dodijelite prijateljima s rudarskim radom Pogodnost za uzgoj materijala iz prirodnih naslaga. Upotrijebite prijatelja s prikladnim za transport da prikupite ubrani čisti kvarc i pohranite ga u sanduke za skladištenje. Izgradnja više baza na strateškim lokacijama oko karte dodatno će poboljšati vaše sposobnosti pasivne farme.

Defeating Pals

Postoje tri izazovna prijatelja koji ispuštaju Pure Quartz kada su jednom poraženi. To su Frostallion Noct, Astegon i Jetragon. Budite spremni za tešku bitku ako želite dobiti čisti kvarc od ovih prijatelja.

U zaključku, Pure Quartz je vrijedan resurs u Palworldu koji se koristi za izradu kola. Prateći gore navedene savjete, možete učinkovito pronaći i uzgajati Pure Quartz kako biste zadovoljili vaše potrebe izrade. Sretno!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti