Vijesti

November 7, 2023

LoL Arena Povratak: Nove karakteristike, poboljšana igra i povratne informacije igrača

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Riot Games je zvanično najavio povratak LoL Arene, popularnog načina igre, u decembru sa zakrpom 13.23. Nakon njegovog početnog uspjeha, igrači su željno iščekivali njegov povratak, a Riot je poslušao njihove zahtjeve.

LoL Arena Povratak: Nove karakteristike, poboljšana igra i povratne informacije igrača

LoL Arena – PBE u novembru, uživo u decembru

Da bi igračima pružio ukus nadolazećih promjena, Riot će objaviti LoL Arenu u javnom beta okruženju (PBE) počevši od 8. novembra. Ovo će omogućiti igračima da iskuse nove funkcije i pruže vrijedne povratne informacije prije nego što mod počne uživo na serverima početkom decembra.

Budućnost Arene

LoL Arena je bio prvi novi mod koji je League of Legends uveo u nekoliko godina, i brzo je postao miljenik obožavatelja. Kao odgovor na povratne informacije igrača, Riot je napravio nekoliko poboljšanja i dodataka kako bi poboljšao iskustvo igranja.

Implementacija 8-man Queue

Jedna od najtraženijih karakteristika igrača bila je mogućnost čekanja u redu sa većom grupom prijatelja. U novoj verziji Arene, igrači će moći stajati u redu sa do 8 ljudi, što im omogućava da kreiraju svoje privatne mečeve.

Champion Diversity

Riot se također fokusirao na poboljšanje raznolikosti šampiona u LoL Areni. Igrači će sada imati više opcija i strategija za izbor, čineći svaki meč jedinstvenim i uzbudljivim.

Stage Gameplay

Kako bi dodao više dubine igri, Riot je predstavio scenski gameplay u LoL Areni. Ova funkcija će pružiti dodatne izazove i ciljeve za igrače koje će osvojiti, dodajući novi sloj strategije modu.

Kameje

Pored promjena u igranju, Riot je uključio i kameje raznih prvaka League of Legends u LoL Areni. Ove kameje će dodati dašak poznatosti i uzbuđenja ljubiteljima igre.

Promjene ocjene

Kako bi osigurao pošteno i konkurentno okruženje, Riot je napravio promjene rejtinga u LoL Areni. Ovo će pomoći da se uparite s igračima sličnih nivoa vještina, stvarajući uravnoteženije i ugodnije iskustvo.

Ograničeno prikazivanje i povratne informacije

Riot je naveo da će ovo izdanje LoL Arene biti dostupno samo ograničeno vrijeme. Oni će pažljivo pratiti povratne informacije igrača i vršiti daljnja prilagođavanja kako bi stvorili najbolju verziju načina igre. Iako još uvijek nije stalni način igre kao što su ARAM i Summoners' Rift, Riot je otvoren za mogućnost da ga u budućnosti učini stalnim.

Zaključno, LoL Arena će se vratiti u decembru sa zakrpom 13.23. Igrači se mogu radovati uzbudljivim novim funkcijama, poboljšanom igranju i prilici da daju povratne informacije kako bi oblikovali budućnost načina igre.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti