Vijesti

February 13, 2024

Kako pronaći kormilo iz Sengoku ere u Persona 3 Ponovo učitaj i dobij vrijednu nagradu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ako ste obraćali pažnju u razredu Persona 3 Reload, onda je lako pronaći Sengoku Era Heru za Elizabeth.

Kako pronaći kormilo iz Sengoku ere u Persona 3 Ponovo učitaj i dobij vrijednu nagradu

Pronalaženje kormila iz Sengoku ere

Za one od nas koji smo spavali na času u važnim trenucima, međutim, možda je vrijeme da vam damo kratak kurs o tome šta treba da uradite, i što je još važnije, gde treba da idete, da biste ga pronašli. Kormilo iz Sengoku ere ponekad može biti malo nezgodno. Ne zato što ga je previše teško pronaći – prilično je lako znati gdje ići, sve dok ste obraćali pažnju. Samo treba neko vrijeme da ga konačno uzmete u svoje ruke.

Korak 1: Prihvatite zahtjev

Nakon što prihvatite zahtjev od Elizabeth u Persona 3 Reload, trebali biste krenuti do srednje škole Gekkoukan. Kada stignete nakon školskih sati, potrebno je da se uputite na prvi sprat (1F) i uputite se u kancelariju fakulteta. Nalazi se u najzapadnijem krilu na prvom spratu škole. Ovdje možete provjeriti kancelariju fakulteta i dobiti poruku u vezi sa Elizabethinim zahtjevom.

Korak 2: Posjetite kancelariju fakulteta

Kada uđete u kancelariju fakulteta, dočekat će vas scena sa nastavnikom po imenu Mr. Ono. Morate dolaziti svaki dan nakon škole dok vam učiteljica konačno ne da kormilo. Teoretski, trebalo bi da potraje sedam dana pokušaja da se predmet konačno dobije.

Korak 3: Vratite se Elizabeth

Nakon što dobijete kormilo iz Sengoku ere, vratite se Elizabeth u Velvet Room. Kao nagradu, dobit ćete sedam fragmenata sumraka.

Zaključak

Pronalaženje kormila iz Sengoku ere u Persona 3 Reload može potrajati, ali slijedeći ove korake, moći ćete ga nabaviti i dobiti vrijednu nagradu od Elizabeth.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti