Vijesti

February 13, 2024

Jašite Nemrtve Stalhorses i dovršite zadatke u The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, igrači imaju priliku da jašu koščate, nemrtve konje zvane Stalhorses. Iako nije tako brz ili prilagodljiv kao obični konji, pronalaženje i jahanje Stalhorsea može biti zabavno iskustvo u igri.

Jašite Nemrtve Stalhorses i dovršite zadatke u The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Finding Stalhorses

Da bi pronašli Stalhorse, igrači moraju krenuti do ruševina parka Sanidin na koordinatama -1645, -0684, 0136. Ova stvorenja kostura pojavljuju se samo noću, tako da ako je još dan, igrači mogu zapaliti logorsku vatru bacanjem drva i kremena na zemlju i udarajući ga metalnim oružjem da brzo prođe vrijeme.

Hvatanje konja

Kada dođe mjesec, Stalhorses će se mrijesti blizu zapadne strane ruševina. Igrači se mogu prišuljati jednom ili koristiti paraglajder da dolete do njega. Za razliku od običnih konja, Stalhorses ne treba umirivati ​​prije jahanja.

Registracija Stalhorses

Nažalost, igrači ne mogu registrovati Stalhorse u stabilnom sistemu. Kada se približi štali, konjušar će reagovati sa strahom i ne postoji mogućnost registracije Stalhorsea.

Zahtjev čuvara konja

Međutim, još uvijek postoji upotreba za Stalhorses. Konjušnica po imenu Toffa u štali na periferiji, koja se nalazi na koordinatama -1445, -1251, 0034, zainteresovana je da izbliza vidi konja kostura. Igrači mogu dovesti Stalhorse u Toffu da započnu zadatak 'Zahtjev čuvara konja'. Jašući Stalhorse do štale i približavajući se Toffi, igrači će pokrenuti okvir za dijalog i dobiti nagradu od 50 rupija i poni poen.

Zaključak

Iako se Stalhorses ne mogu držati ili registrovati kao obični konji, oni pružaju jedinstveno i nagrađujuće iskustvo u The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Igrači mogu pronaći i jahati ova nemrtva stvorenja, pa čak i završiti potragu za posebnu nagradu. Dakle, osedlajte se i krenite u avanturu sa Stalhorseom danas!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti