Vijesti

February 15, 2024

Ispravljanje greške Immortal Empire Quest u prošloj epohi: Brza rješenja za povratak na pravi put

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U posljednjoj epohi, većina zadataka je jednostavna i može se završiti bez ikakvih problema. Međutim, postoji jedna misija koja se zove Immortal Empire quest koja ima grešku koja sprečava igrače da je završe. Srećom, postoji nekoliko rješenja za ispravljanje ove greške.

Ispravljanje greške Immortal Empire Quest u prošloj epohi: Brza rješenja za povratak na pravi put

Susret sa bubom

Kada se igrači susreću s greškom u potrazi za Immortal Empire, to se obično dešava nakon razgovora sa Providjenim Prometnikom. Umjesto borbe, ništa se ne pojavljuje, zbog čega igrači lutaju po području u potrazi za rješenjem.

Rješavanje greške

Postoje tri glavna načina da popravite grešku u potrazi za Immortal Empire u Last Epoch:

  1. Prijeđite na sljedeće područje na mapi, Pali toranj. Po ulasku u ovu novu zonu, zadatak Immortal Empire će se automatski završiti.
  2. Vratite se na područje prethodnog šefa i borite se s njima ponovo. Neki igrači na Reddit temi su prijavili ovo kao radnu popravku koja raspravlja o progresiji kroz misiju Immortal Empire.
  3. Ako rješenja u igri ne funkcioniraju, pokušajte se ponovo prijaviti. Poznato je da ponovno pokretanje Last Epoch tri ili četiri puta rješava grešku u potrazi za Immortal Empire.

Dodatna razmatranja

Vrijedi napomenuti da su neki igrači ispravili ovu grešku tako što su se pridružili tuđim zabavama Last Epoch. Međutim, tri gore navedena rješenja trebala bi biti dovoljna da se vratite na pravi put. Osim toga, važno je provjeriti status servera igre prije pokušaja bilo kakvih popravki, jer drugi elementi također mogu biti pogođeni kada serveri Last Epoch ne rade. Ako serveri ne rade, moraćete da sačekate da ih Eleventh Hour Games vrati onlajn.

Zaključak

Ako naiđete na grešku u potrazi za Immortal Empire u Last Epoch, ne brinite. Slijedeći gore navedene korake, možete brzo riješiti problem i nastaviti svoje putovanje u igri.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti