Vijesti

February 12, 2024

Fortnite's Reaper's Showtime Emote: Omaž hotelu Hazbin

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

S vremena na vrijeme, nova Fortnite emocija preuzima igru. To je upravo ono što je "Reaper's Showtime". Plesna emocija za 300 V-Bucksa pojavila se u Fortniteovoj prodavnici 11. februara, a svi koji su igrali igru ​​i vidjeli je u trgovini tražili su više informacija. Reaper's Showtime se pojavio u nekoliko sati nakon objavljivanja, ali šta je to i o čemu se radi?

Fortnite's Reaper's Showtime Emote: Omaž hotelu Hazbin

Porijeklo Emote

Emocija Reaper's Showtime u Fortniteu je posveta animiranoj seriji Prime Video, Hazbin Hotelu i liku po imenu Alastor AKA "Radio Demon". Hotel Hazbin je premijerno prikazao pilot 2019. godine, a puna sezona debitovala je u januaru 2024. Pjesma koja se nalazi u emotivu je pjesma koju su napravili obožavatelji pod nazivom "Insane", Black Gryph0n i Baasik, koju je podržao kreator emisije .

Opis hotela Hazbin

"Hotel Hazbin je priča o Charlieju, princezi pakla, dok slijedi svoj naizgled nemoguć cilj rehabilitacije demona kako bi na miran način smanjila prenaseljenost u svom kraljevstvu", stoji u opisu serije Fandom Wiki. Emisija je upravo završila svoju prvu sezonu sa finalom 2. februara 2024., a druga sezona je već potvrđena. Emisija je stekla popularnost od izlaska prve sezone, a svih osam epizoda sada se može streamati na Prime Video.

Zaključak

Fortniteov "Reaper's Showtime" emotivan je posveta animiranoj seriji Hazbin Hotel i njenom liku Alastoru. Emocija, dostupna za 300 V-Bucksa, sadrži pjesmu koju su napravili obožavatelji "Insane" od Black Gryph0n-a i Baasika. Hotel Hazbin priča priču o Charlieju, princezi pakla, i njenom cilju rehabilitacije demona. Prva sezona serije je nedavno završena, a druga sezona je potvrđena. Ljubitelji serije mogu uživati ​​u emociji i pjesmi dok čekaju još epizoda. Prenesite svih osam epizoda hotela Hazbin na Prime Video.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti