Vijesti

November 7, 2023

Doživite uzbuđenje MW3 zombija: Operacija Deadbolt u Urzikstanu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 uvodi uzbudljiv novi Zombies mod pod nazivom 'Operation Deadbolt'. Ovaj ep otvorenog svijeta, baziran na odredu, igrač protiv okruženja, odvija se u Urzikstanu i nudi jedinstveno iskustvo pucanja iz izvlačenja. Igrači moraju završiti zadatke, iskorijeniti noćne more mrtvih i uspješno izvući iz mape. To je sveobuhvatno Zombies iskustvo koje uključuje potpuno novu mehaniku, nove načine igranja i niz uzbudljivih funkcija.

Doživite uzbuđenje MW3 zombija: Operacija Deadbolt u Urzikstanu

Jedinstvene karakteristike

MW3 Zombies omogućava igračima da kreiraju opremu s mješavinom krijumčarenog oružja i oružja u vlasništvu igrača, slično DMZ-u. Igrači također mogu birati operatere i koristiti predmete koji se prenose iz igre u igru, kao što su pogodnosti, pojačanja, nadogradnje na terenu, torbe i druga oprema. Osim toga, postoje jedinstvene nadogradnje na terenu koje se otključavaju kako igrači napreduju, uključujući Mine energije, Pomahnitale straže, Healing Aura, Frost Blast, Ether Shroud i Tesla Storm.

Nabavke i šeme

Dva nova elementa u MW3 Zombies su 'Akvizicije' i 'Šeme'. Igrači mogu pokupiti ove predmete dok haraju kroz COD zombije i koristiti ih za izradu posebnih predmeta koji unapređuju Pack-a-Punched oružje, čineći ih moćnijim. Posebni predmeti se zovu Aetherium i Aether Tools.

Perk-a-Colas

MW3 Zombies vraća popularnu 'Perk-a-Colas' iz Call of Duty: Black Ops. Ove Perk-a-Colas pružaju različite pogodnosti igračima i poboljšavaju njihov način igranja. Lista Perk-a-Cola u MW3 Zombies uključuje Deadshot Daquiri, Death Perception, Elemental Pop, Jugger-Nog, PHD Flopper, Quick Revive, Speed ​​Cola, Stamin-Up i Tombstone Soda.

Ammo Mods

Slično prethodnim igrama COD Zombies, MW3 Zombies sadrži niz modova municije koji pružaju elementarne nadogradnje dok igrači ubijaju nemrtve u Urzikstanu.

Igra i ciljevi

U MW3 Zombies, osnovni cilj je dovršiti zadatke, misije, 'Tiers' i 'Acts' dok igrači istražuju otvoreni svijet Urzikstana tokom zombi apokalipse. Svijet je podijeljen na regije različitog intenziteta i nivoa prijetnje. Igrači imaju slobodu da istražuju i biraju svoj vlastiti put, ali moraju biti oprezni da ih nemrtvi ne ugrizu.

Sretno u vašim nastojanjima borbe protiv zombija!

Za više vijesti o Call of Dutyju posjetite Esports.net.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti