Vijesti

February 13, 2024

Dominantni TAQ Evolvere: Snažan LMG za drugu sezonu Warzone

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

TAQ Evolvere, LMG predstavljen u Season One Reloaded, borio se da pronađe svoje mjesto u Warzone. Međutim, nedavni ljubitelji su konačno učinili ovo oružje vrijednim razmatranja.

Dominantni TAQ Evolvere: Snažan LMG za drugu sezonu Warzone

Poboljšane performanse

Raven Software je napravio značajna poboljšanja TAQ Evolvere u drugoj sezoni. Povećali su maksimalnu i minimalnu štetu i dodali nove vrijednosti štete i raspona od skoro do srednje. Ove promjene su imale za cilj da osiguraju da oružje ostane efikasno u pucnjavi na dužim dometima. Uprkos ovim naporima, status LMG-a se nije značajno poboljšao.

Powerful Buffs

Kako bi riješili ovo, programeri su 13. februara objavili manje ažuriranje, koje je uključivalo moćne dodatke za TAQ Evolvere. Brzina kretanja oružja povećana je sa 4,4 metara u sekundi na 5,1, dok je brzina paljbe smanjena na 500 o/min. Iako se nerf brzine paljbe može činiti kao nedostatak, to je nadoknađeno povećanjem za 556 Belts Magazine. Ovaj magacin sada ima povećanu brzinu, vrijeme ADS-a, prednosti brzine kretanja i brzinu vatre pri 857 okretaja u minuti.

Dominating Engagements

Čak i bez 556 Belts Magazina, TAQ Evolvere je sila na koju se treba računati. Prema podacima iz TrueGameData, ovaj LMG se ističe u angažmanima kraćim od 50 metara i ima impresivnu brzinu ubijanja od 679 ms sa udaljenosti od 49 metara. Za usporedbu, druge vrhunske metagame puške kao što su Holger 26 i RAM-7 imaju sporije brzine ubijanja u tom rasponu.

Trzaj i opterećenje

Recoil nije briga za TAQ Evolvere, što ga čini još lakšim za izradu tereta. Preporučeno opterećenje za TAQ Evolvere u drugoj sezoni Warzone uključuje VT-7 Spitfire Suppressor, Corio Eagleseye 2.5x Optic, Kimura RYN-03 Vertical Grip, 7.62x51mm High Grain municiju i SA Kilonova Stock. Ovo opterećenje se fokusira na poboljšanje brzine metka i dometa oštećenja, uz istovremeno smanjenje vizualnog trzaja.

Zaključak

Uz nedavne prednosti i njegove dominantne performanse u angažmanima blizu srednjeg ranga, TAQ Evolvere postaje popularan izbor među Warzone igračima. Ako tražite moćan LMG za drugu sezonu, isprobajte TAQ Evolvere!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti