Vijesti

February 15, 2024

Destiny 2 ažuriranje 7.3.5: poboljšanja municijalnog oružja i još mnogo toga

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Predstojeće ažuriranje Destiny 2 7.3.5 će donijeti neka prijeko potrebna poboljšanja određenim teškim municijskim oružjem koje se bore da održe korak s konkurencijom. U službenom blog postu, Bungie je iznio svoje planove za poboljšanje bacača raketa, bacača granata i mačeva Caster-Frame.

Destiny 2 ažuriranje 7.3.5: poboljšanja municijalnog oružja i još mnogo toga

raketni bacači

Nisu svi lanseri raketa stvoreni jednaki, a dva arhetipa, Apex Predator i Cold Comfort, su se pojavila kao najbolji izbor zbog svoje veće štete. Kako bi izjednačio teren za igru, Bungie će vršiti poliranje Precision Frames i High-Impact Frames. Precision Frames će dobiti dva dodatna metka i povećanje štete od pet posto, dok će okviri s visokim udarom također vidjeti povećanje štete, s fokusom na eksplozije radi boljeg dodavanja. Dodatno, bonus šteta od Bait and Switch, ključnog faktora u dominaciji Apex Predatora i Cold Comfort-a, bit će smanjena sa 35 posto na 30 posto.

Bacači granata

Teški bacači granata, uprkos svojoj matematičkoj snazi, nisu pokazali dobre rezultate kako se očekivalo. Da bi to riješio, Bungie će povećati rezerve municije za ovo oružje, pružajući između šest i deset hitaca, zajedno sa povećanjem štete. Međutim, Spike Grenades će dobiti nerf kako bi se smanjila njihova obavezna upotreba. S druge strane, bacači granata Heavy Wave-Frame će dobiti značajan dodatak, sa 40 posto širim područjem djelovanja i 20 posto povećanjem štete.

Mačevi sa kotačima

Mačevi Caster-Frame, manje korišćeni arhetip, takođe će dobiti određenu pažnju u ažuriranju 7.3.5. Uz smanjenje cijene na četiri energije i povećanje štete od 16 posto, ovi mačevi će postati održivije opcije. Dok mačevi Caster-Frame nude napad iz daljine, često su zanemareni u korist Vortex Frames ili Lament.

Ažuriranje od 5. marta će također uključivati ​​razne druge izmjene i promjene, kao što su ažuriranja Cruciblea, poboljšanja i nerfovi oružja i još mnogo toga. Igrači mogu očekivati ​​da će kompletne napomene o zakrpi biti objavljene bliže kraju mjeseca. Uz ova poboljšanja, igrači Destiny 2 mogu očekivati ​​uravnoteženije i uzbudljivije iskustvo igranja.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti