Vijesti

April 5, 2024

Catching All the Action: Pokémon evropsko međunarodno prvenstvo (EUIC) 2024

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pokémon Europe International Championships (EUIC) sprema se da bude ključni obračun u takmičarskoj sezoni 2024., postavljajući pozornicu za Međunarodno prvenstvo Sjeverne Amerike (NAIC) i Svjetsko prvenstvo. Sa ne samo jednom već sve četiri konkurentske igre franšize na ekranu, EUIC je san entuzijasta Pokémona i složen spektakl za sljedbenike. Evo šta trebate znati:

Catching All the Action: Pokémon evropsko međunarodno prvenstvo (EUIC) 2024

Ključni za poneti:

  • Četiri utakmice, jedno mesto: Pokémon TCG, VGC, Go i UNITE bitke će se odvijati na ExCel Londonu od 5. do 7. aprila.
  • Ažuriranja uživo i poredak: Pratimo vrhunske akcije i rezultate u svim utakmicama uživo tokom događaja.
  • Jedinstveni formati i rasporedi: Svaka utakmica ima svoj raspored i format takmičenja, od švicarskih kola do dvostruke eliminacije.

Od 5. do 7. aprila, ExCel London u Engleskoj će postati bojno polje za Pokémon trenere širom svijeta, takmičeći se u Pokémon TCG, VGC, Go i UNITE. Ovaj vam članak služi kao vodič kroz vrtlog aktivnosti, plasmana i najvažnijih događaja koji se događaju uživo.

Raspored i format: Brzi pregled

Pokémon TCG i VGC počinje sa švajcarskim rundama tokom prva dva dana, što je kulminiralo pojedinačnom eliminacijom za prvih osam, što će dovesti do finala u Čempionšipu u nedelju.

Pokémon Go odlučuje za duplu eliminaciju za prva dva dana. Posljednjeg dana tri najbolja se bore u najboljim od pet mečeva za krunu.

Pokémon UNITE odlikuje se kompaktnim dvodnevnim događajem, počevši od otvorenog turnira i grupne faze, nakon čega drugog dana slijedi takmičenje u prvih osam.

Prijenos uživo i istaknuti detalji

Kako se događaj bude odvijao, ovaj će članak biti vaš centar uživo za ažuriranja, rezultate i uzbudljive trenutke iz sve četiri utakmice na EUIC-u. Također ćemo posipati najzanimljivije detalje iz ranijih rundi kako bismo osigurali da ne propustite ritam akcije.

Twitch Drops i više

Osim prijenosa uživo, fanovi koji prate događaj mogu se radovati Twitch Drops za svaku prikazanu Pokémon igru. To je savršen spoj zanimljivog takmičenja i nagrada za zajednicu.

Završne misli

Pokémon EUIC je više od turnira; to je proslava takmičarskog duha i zajednice koja definiše Pokémone. Bilo da ste uporni obožavatelj ili povremeni posmatrač, EUIC 2024 će biti nezaboravno iskustvo. Pratite nas za ažuriranja uživo i pridružite nam se u svjedočenju povijesti Pokémona u nastajanju.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti