Vijesti

February 13, 2024

Ažuriranje druge sezone Warzone: balansiranje oružja, promjene kvalitete života i ispravci grešaka

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nešto manje od jedne sedmice nakon početnog ažuriranja druge sezone MW3, Raven Software je danas objavio malu zakrpu za Warzone koja se bavi balansiranjem oružja, promjenama u kvaliteti života i ispravkama grešaka.

Ažuriranje druge sezone Warzone: balansiranje oružja, promjene kvalitete života i ispravci grešaka

Weapon Adjustments

Meta kratkog dometa druge sezone nema jasnog favorita. AMR9, RAM-9, HRM-9 i WSP-9 su sve održive opcije i svaka nudi svoje prednosti koje ih razlikuju od drugih izbora. Razvijači su možda dodali novog kandidata u mješavinu smanjenjem udarca iz pištolja Striker 9, širenja vatre u kuku i povećanjem njegove brzine metka.

TAQ Evolveru je povećana brzina kretanja, a brzina paljbe značajno smanjena sa 706 RPM na 500 RPM. Obje promjene su štetile LMG-u, ali magazin 556 Belts dobio je dodatak koji povećava brzinu paljbe sve do 857 RPM, povećava brzinu kretanja za 16 posto i ubrzava vrijeme ADS-a na cijeloj ploči.

Većina igrača Warzonea gravitira prema korištenju XRK Stalkera nakon što je postao snajperska puška s jednim metom u najnovijem ažuriranju, ali JAK Tyrant 762 komplet za konverziju za Longbow ulazi u razgovor nakon što su njegovo vrijeme ADS-a i brzine kretanja poboljšane. Na kraju, WSP Stinger će biti teže koristiti nakon što se njegov udarac iz pištolja znatno pogoršao.

Promjene kvalitete života i ispravke grešaka

Druga sezona također je uvela nove promjene u kvalitetu života, kao što je brža regeneracija zdravlja, nove ikone opasne zone koje ukazuju na područje koje će Precizni zračni napad ili UAV pokriti, i poboljšano oružje za plijen kako bi mogli imati više šanse u borbi protiv vatrenog oružja. pušku za punjenje. Ažuriranje od 13. februara proširuje tu početnu zakrpu rješavajući sve labave krajeve.

Razvijači Warzone-a su dodali oznaku različitim načinima koji označavaju koliko dugo meč traje i uveli su novu funkciju koja omogućava odlaganje ili zamjenu oklopa i municije kada je ruksak pun.

Osim toga, riješen je problem u oživljavanju rangirane igre koji je pokazao netačan iznos SR dodijeljenih za neke izazove i popravljen je problem koji je sprečavao SR izazove da prikažu obavještenje kada se završe.

Ostale ključne promjene uključuju ispravak problema koji je omogućio igračima da dupliciraju predmete dok su u interakciji sa rancem i zakrpu za eksploataciju koja je omogućila igračima da ostanu u gasu na neodređeno vrijeme kombinirajući perk efekte Irradiated i Quick Fix.

Zaključak

Druga sezona Warzone-a donijela je značajne promjene u balansiranju oružja, poboljšanju kvalitete života i ispravkama grešaka. Meta kratkog dometa sada nudi višestruke održive opcije, a Striker 9 se pojavljuje kao potencijalni kandidat. TAQ Evolvere i 556 Belts magazin dobili su prilagodbe koje utiču na njihove performanse. Komplet za konverziju JAK Tyrant 762 i XRK Stalker su također vidjeli poboljšanja. Ažuriranje je također uvelo promjene u kvaliteti života, kao što je brža regeneracija zdravlja i poboljšano oružje za plijen. Ispravke grešaka su implementirane kako bi se riješili problemi u Ranked Play Resurgence i spriječili eksploatacije. Sve u svemu, ažuriranje poboljšava igru ​​i pruža uravnoteženije i ugodnije iskustvo za Warzone igrače.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti