Vijesti

February 13, 2024

Apex Legends sezona 20: Breakout - nove karakteristike, nadogradnje legende i način rada

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Apex Legends se vratio sa svojom petom godinom bitaka širom Outlands, a sezona 20, Breakout, donosi uzbudljive promjene u igri za sve legendarne legende. Ova sezona uvodi niz ažuriranja, uključujući nadogradnje legende, prerađene sisteme izrade i oklopa, povratak rangiranih ponovo učitanih i još mnogo toga.

Apex Legends sezona 20: Breakout - nove karakteristike, nadogradnje legende i način rada

Performance Mode

Jedan od glavnih vrhunaca ove sezone je izdavanje moda performansi, koji je sada dostupan igračima konzole trenutne generacije sa ekranima od 120Hz. Sa novim višenitnim sistemom renderovanja, Apex sada može da radi sa stabilnim 120 FPS, nudeći poboljšani vizuelni kvalitet na svakoj mapi, uključujući i novi Thunderdome na Mixtape plejlisti.

Nove karakteristike

Breakout također predstavlja praćenje nagrada kreirano u zajednici i novi Straight Shot LTM. Straight Shot LTM sažima iskustvo kraljevske bitke u manje mape, eliminirajući potrebu za pljačkom i omogućavajući timovima da brzo pronađu borbe. Dodatno, nova opcija redosleda ekskluzivna za ovaj režim igre omogućava igračima da pokušaju ponovo sa ekrana posmatrača.

Legend Upgrades

Evo oklop je evoluirao u oklop legende, pružajući timovima više načina da dostignu najviši nivo u svakoj rundi Apex igara. Šteta, klasne akcije i novi Evo kombajni pomažu igračima da napreduju kroz svaki nivo. Na nivoima dva i tri, legende dobijaju jedinstvene pogodnosti koje dodatno poboljšavaju njihove sposobnosti i stil igre.

Ranked Reloaded

Ranked Reloaded se vraća od 13. sezone, nudeći dodatne bonuse igračima koji započinju svoje takmičarsko takmičenje. Novi igrači sada mogu učestvovati ranije sa smanjenim zahtjevom za račun sa nivoa 50 na 20. Sezona također uklanja privremene utakmice, promotivne probe i skrivene ocjene vještina. Rangiranje se vraća na pola sezone, a novo neograničeno ograničenje bodova zarađenih ubistvima dodaje uzbuđenje takmičarskoj ljestvici.

Igrajte sezonu 20

Apex Legends Season 20 je sada dostupan na svim platformama. Ne propustite nove promjene legendi i sezonske svečanosti. Borbena propusnica će trajati standardna tri mjeseca, do 13. maja. Pridružite se akciji i popnite se na takmičarsku ljestvicu u ovoj uzbudljivoj sezoni Apex Legends!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti