Sve o klađenju na Team MVP

MVP tima je poznati esport tim iz Južne Koreje koji je imao liste za Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive, Player Unknown's Battlegrounds i League of Legends. Tim MVP je prethodno bio domaćin turnira Dota 2, Heroes of the Storm i StarCraft II. MVP-ov tim za takmičenje legendi se ranije takmičio u Division of Legends Champions Korea (LCK), južnokorejskoj premijernoj profesionalnoj ligi League of Legends, prije nego što je ispao u Challengers Korea League krajem 2018. (CK).

Tim je bio prva korejska ekipa koja se kvalificirala za prvu fazu doigravanja International IV. Tim je izgubio od Team Liquida nakon što su savladali Virtus.pro. Uprkos tome što su bili jedinstveni južnokorejski Dota 2 tim na turniru, njihovo učešće u Seattleu potaknulo je prijenose SpoTV uživo sa publikom.

Sve o klađenju na Team MVP
Timski MVP igrači

Timski MVP igrači

Dota 2

2013. timu se pridružio Jimmy' DeMoN' Ho (SAD). TI4 tim 2014. se sastojao od Južnokorejaca Park Tae-won alias March, Kim Seon-yeob alias QO i Lee Sang-don alias Forev. Ostali igrači na spisku bili su Lee 'Reisen' Jun-Yeong i Lee Seung-gon alias Heen. Dva igrača su napustila tim iste godine. To su bili Kim 'DuBu' Doo-young i Jung Har alias Solara, oboje Korejci.

TI5 tim je 2015. godine pojačan novim igračima koji će zamijeniti one koji su otišli. Damien' kpii' Chok (Australijac) pridružio se timu zajedno sa Wong Jeng Yih alias NutZ (Singapur). Sljedeće godine, Pyo No-a alias MP je dodat na popis. Kim Tae-sung, alias Velo, pridružio se timu 2016. godine. Tim se razvio da postane jedan od najbolji esport timovi na svijetu. Nažalost, MVP Phoenix je raspušten 2017.

Counter-Strike: Global Offensive

Kao za CS:GO, raspušteni tim je bio sastavljen uglavnom od Južnokorejaca. Lee Hyun-pyo alias Xign, Kim' HSK' Hae-sung, Jeon Jung-Hyeon alias rindA. Drugi su bili Kwon' Argency' Soon-woo i Jung Soo-Yong alias kAyle. Trener tima Ronald 'Rambo' Kim je bio iz Sjedinjenih Država.

Tim je imao i druge igrače kao što su Ahn Ho-kyeong alias Timon, Nam Hyeong-Ju alias Sound, Park' zwff' Min-Seok i Pyeon Seon-ho alias Termi, koji je bio trener. Kim Kee-Suk, alias suckle, također je bio značajan privremeni zamjenik za MVP tima.

liga legendi

The liga legendi Popis je uglavnom bio sastavljen od Južnokorejaca, kao što su Park SU-Hyeon alias Beware, Kim Byeong-jun alias Carrot i Kim Seon-Gyu alias Crow. Ostali igrači na spisku bili su Cho' Motive' Se-hee, Kim Jae-jin alias Neulbo, Seo 'Garden' Jeong-won i Lee Ho-Seong alias Edge. Kim Kyu-Seok i Kim' Iffy' Hyeon-jun su također bili na MVP-ovoj LoL listi.

U 2015. timu se pridružilo pet igrača. Kang 'ADD' Geon-mo, Oh Hyun-sik alias MaHa i An Jun-hyeong alias Ian. Na Woo-Hyung alias Pilot i Jeong' Max' Jong-bin bili su ostatak liste, svi Južnokorejci. Cha In-Myeong alias ChaResh i Lee Jong-won alias Saroo su bili članovi tima MVP-a.

Timski MVP igrači
Najjače igre tima MVP-a

Najjače igre tima MVP-a

Dota 2

1. septembra, JeeF se pridružio kao tim menadžer. MVP je kreirao svoj drugi Dota 2 tim sledećeg meseca, imenovan za MVP Phoenix, 21. novembra. U istom mjesecu, MVP Phoenix je dodao američki DeMoN na svoju listu. U decembru je DeMoN napustio tim nakon što su osvojili NSL sezonu 2.

U februaru 2014, MVP ekipa Phoenixa igrala je u KDL sezoni 1, a DuBu je igrao za tim. U maju, Phoenix je uspješno zaradio mjesto za igru za The International 4 nakon što je završio drugi u TI4 kvalifikacijama za jugoistočnu Aziju. Bilo je dosta aktivnosti za tim u 2015. Tim Phoenixa je podijeljen u februaru, a Heen i Forev su prešli u MVP Hot6ix. Febby i Kpii su se pridružili MVP Phoenixu kako bi popunili upražnjena mjesta. Reisen je ostao neaktivan u martu i zamijenio ga je NutZ.

Counter-Strike: Global Offensive

Tim je bio uspješan na raznim turnirima prije raspuštanja 2020. Tim MVP je nokautirao ALPHA_Crveni tim na putu do pobjede na Cobx Masters Fazi 2. Također su pobijedili NASR_eSports u finalu eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018. Na ZOTAC Cup Masters 2018, timovi MVP esport tima su izbacili Signature Gaming u finalu.

Najjače igre tima MVP-a
Zašto je timski MVP popularan?

Zašto je timski MVP popularan?

Južnokorejski tim za više igara sastojao se od igrača uglavnom iz MVP klana. Tim je počeo kao StarCraft II tim krajem 2010. Kako je GSL napredovao, tim MVP je ušao na Dota 2 scenu u septembru 2013. To je bio isti dan kada je tim MVP-a StarCraft II napustio eSports organizaciju i pridružio se KeSPA. MVP tim ima hiljade pratilaca na svojim Twitter i Facebook nalozima.

Zašto je timski MVP popularan za klađenje?

Tim MVP se takmičio u razne esport igre, koji je kockarima pružio širok spektar opcija za klađenje. Najbolji timski MVP sajtovi za klađenje ponudili su igračima konkurentne kvote za trenutne i predstojeće utakmice tima.

Timski MVP Dota imao je nekoliko odličnih sezona i nevjerovatne uspjehe u brojnim esport kategorijama. Smatrani su jednom od najuspješnijih esport organizacija na Dota 2 i CS: GO velikim turnirima. Njihovo trčanje na The International turniri su pomogli timu MVP-u da prikupi nove fanove, čime je stekao popularnost.

Zašto je timski MVP popularan?
Nagrade i rezultati tima MVP-a

Nagrade i rezultati tima MVP-a

Dota 2

Tim je bio vrlo uspješan na raznim takmičenjima gdje su osvojili preko 2.000.000 dolara u novčanom iznosu. Tim je imao ogroman uspjeh na The International 2016. i The International 2015. Timski MVP je završio na šestom i sedmom mjestu, odnosno 934.761 dolara i 829.333 dolara na svakom turniru. Tim je takođe osvojio 255.000 dolara za četvrto mjesto na The Shanghai Major 2016 i 202.500 dolara za šesto mjesto na The Manila Major 2016.

Tim MVP je osvojio nekoliko turnira, uključujući Pro Gamer League 2016- Summer i WePlay Dota 2 League Season 3. Takođe su osvojili Dota Pit League Season 4 i World Cyber Arena 2015 -SEA Pro Qualifiers i Korea Dota League Season 3. Prvi zapaženi tim MVP-a Pobjeda je bila na Nexon Sponsorship LEAGUE Season 2, gdje su pobijedili na takmičenju i zaradili $75,605.

Counter-Strike: Global Offensive

Tim MVP-a Counter-Strike tim osvojio je nekoliko turnira, kao što je Cobx Masters Phase 2, gdje su osvojili $60,706. Takođe su osvojili eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018 i ZOTAC Cup Masters 2018- Azija. Oni su zaradili $40,000 i $10,000 na odgovarajućim turnirima. MVP je zaradio 30.000 dolara nakon pobjede u CS: GO Asia Summitu.

Na ZOTAC Cup Mastersu 2018, MVP je zaradio 20.000 dolara za četvrto mjesto. Osvojili su sličnu nagradu jer su završili na četrnaestoj poziciji na ESL Pro League Season 7 Finals. Tim MVP završio je kao drugoplasirani u dva navrata u 2018, zaradivši $20,000 i $6,859 u dva navrata WESG 2017 Asia Pacific Finals i ZEN Esports Network League 2017- Finals.

Overwatch

The Overwatch tim nije bio uspješan kao CS: GO i Dota 2. Završili su šesti na Overwatch Contenders 2018 Season 3: Korea i osmi na Overwatch Contenders 2019 Season 1: Korea. U dva takmičenja, timski MVP osvojio je 14.419 dolara i 11.600 dolara, respektivno. Tim MVP osvojio je 14,162 dolara na Overwatch CONTENDERS 2018 Season 2: Korea.

liga legendi

Tim nije imao veliki uspjeh kao Dota 2 tim. Završili su drugi u Rift Rivals 2017: LCK vs. LPL vs. LMS, gdje su osvojili $10,000. Takođe su osvojili $17,596 za četvrto mjesto u LCK Spring 2017. Još jedan značajan uspjeh bio je u LCK ljeto 2016, gdje su zaradili $9,040 za šesto mjesto, a na LCK Spring 2018 su završili na devetom mjestu i zaradili $9,348.

PUBG

The PUBG divizija takođe nije bila mnogo uspešna. Završili su treći na PUBG Warfare Masters 2018- Pilot sezoni zaradivši 11.221 dolara u novcu. MVP tima završio je drugi na AfreecaTV PUBG ligi – Pilot Season, gdje su osvojili $18,630.

Nagrade i rezultati tima MVP-a
Najbolji i najpopularniji igrači MVP tima

Najbolji i najpopularniji igrači MVP tima

DuBu

Kim Doo-young je južnokorejski Dota 2 igrač koji je igrao za MVP tima. Pomogao je timu da osvoji Pro Gamer League 2016- Summer, WePlay Dota 2 League Season 3, i Dota Pit League Season 4. DuBu je popularan igrač koji ima preko 100.000 pratilaca na svojim stranicama društvenih medija, uključujući Twitch.

Stax

Službeno poznat kao Kim Gu-taek, igrač je penzionisani Counter-Strike profesionalac. Igrač ima hiljade pratilaca na stranicama društvenih medija. Južnokorejac je dobro poznat po svojoj ulozi Riflera, gdje je imao približnu dobit od 23.000 dolara. Stax ima preko dvadeset devet pratilaca na svom Twitch profilu i hiljade pratilaca na Instagramu i Twitteru.

Kim Kyu-Seok

Ovo je igrač i trener južnokorejskog League of Legends. Poznat je po svojoj ulozi džungle i alternativnim ličnim kartama; Revenger ili Yondu.

QO

Kim Sun Yeob je igrač Dota 2 iz Južne Koreje i Australije. Tokom svog boravka u Australiji, QO je igrao DotA iz zabave pod rukohvatom RoastedKimchi dok je učio igru. Nakon što je izašao nastavak igre, Dota 2, nastavio je da je igra. U januaru 2017. napustio je Team MVP samo nekoliko dana prije nego što je rasformiran.

Motiv

Igrač League of Legends službeno je poznat kao Cho Se-hee. Igrač je dobro poznat po ulozi podrške. Motive se pridružio timu MVP u aprilu 2018. i napustio u decembru sljedeće godine.

Najbolji i najpopularniji igrači MVP tima
Gdje i kako se kladiti na MVP tima

Gdje i kako se kladiti na MVP tima

Igrači mogu vidjeti kvote tima MVP tima na Unibet, ArcaneBet, 1xBet i Betwinner. Timski MVP događaji se također mogu naći na GGBet, Pixel.bet, Casumo i 22BET, među najbolje stranice za klađenje na esport. Ove stranice nude razna tržišta za esport turnire, ali igrač ih uvijek mora uporediti i odabrati opciju koja se najviše može prodati.

Strategija klađenja na MVP tima

Važna je dodatna studija o bilo kojem vrhunskom esport timu i njihovim igračima. Igrači mogu otkriti povoljne prilike za klađenje prikupljanjem dobrih podataka o trenutnoj formi tima i ključnim igračima.

MVP tima, s druge strane, imat će veliku prednost u međusobnim mečevima u većini događaja. Oni su gotovo uvijek izraziti favoriti, posebno kada igraju Dota 2 i CSGO u svom najboljem izdanju. Nekada su bili jedan od najpopularnijih esport timova na Dota 2 turnirima. Timski MVP je nedavno osvojio šest veliki turniri, uključujući The International 2017, za 934.761 dolara. Oni su, bez sumnje, najbolji esport timovi na svijetu na koje se možete kladiti na najboljim stranicama za esport klađenje.

Gdje i kako se kladiti na MVP tima