Novi sajtovi za klađenje

Sa globalnim porastom eSport takmičenja, kladionice privlače kupce koji žele da se klade na timove i pojedinačne učesnike turnira. Naime, očekuje se da će klađenje na video igre dostići tržišnu vrijednost od 13 milijardi dolara do 2025. Popularnost esporta pokreće novu generaciju mjesta za kockanje.

Kompanije koriste tehnologiju i inovacije kako bi stvorile ekonomske prilike iz buma eSporta. Od mobilnog klađenja do sportskih klubova, stranice za klađenje eSports stvaraju novi okvir za podršku međunarodnom rastu za entuzijaste klađenja. Evo nekoliko iskusnih brendova koji pokreću nove stranice za klađenje na igrice.

Esports platformePrednosti novih stranica za klađenjeKako ocjenjujemo i recenziramo nove stranice za klađenjeOdgovorno igranje
Esports platforme

Esports platforme

Izvršni direktor FansUnite-a Scott Burton se nedavno pridružio Kanade Odbor Udruženja za igre na sreću. Kao izvršni direktor, on nadgleda poslovne operacije i razvoj licenciranja igara i klađenja na eSport. Od pokretanja turnira do istraživanja blockchain tehnologije za eSports klađenje, FansUnite je na vrhuncu. Operater online kazina za vrhunski eSport, tehnologiju i sadržaj igara, FansUnite osigurava ključna partnerstva i fokusira se na sport i zabavu vođenu tehnologijom.

Pružajući zakonite mogućnosti za online igre u sportu, kockarnicama i eSportovima, brend ostavlja svoj trag u industriji. Kompanija koristi moć interneta da poboljša klađenje samo za eSportove, od društvenog klađenja do kladionica.

Iako je FansUnite iskusan brend, njegovo nedavno spajanje 2020. sa Askott Entertainmentom pokreće nova područja razvoja za entuzijaste eSporta, uključujući nove web stranice. Organizacija je licencirana na više lokacija, uključujući Maltu, Ostrvo Man i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Od 2018. godine FanDuel je priznati provajder klađenja na eSport. Poznata po ugovoru o klađenju sa velikim sportskim organizacijama, kao što je NBA, kompanija je proširila sportsko i eSport klađenje. Samo u New Yorku, porezni prihodi od online sportskog klađenja mogli bi porasti na čak 500 miliona dolara do 2025. godine, podstaknuti ekspanzivnom bazom klijenata FanDuela.

Svaka nova mobilna sportska kladioničarska kompanija sklopi ugovor sa državom New York platit će porez od 51 posto na bruto prihod. U 2019. godini, FanDuel je bio prvi operater koji je ponudio klađenje na eSports takmičenja u SAD Kako se posao širi, pokrenuo je nove eSports web stranice.

Esports platforme
Prednosti novih stranica za klađenje

Prednosti novih stranica za klađenje

Veći bonusi i promocije

Nove stranice za klađenje na eSports nude niz bonusa i promocija za privlačenje novih kupaca. Poput kazina, eSports web stranice privlače kladioce ogromnim bonusima dobrodošlice. Popularno je i standardno za većinu web stranica za klađenje na eSportovima. Nakon uplate depozita, novi vlasnik računa prima novac za opkladu od kuće. Obično, poticaj omogućava igračima da nauče kako se kladiti prije nego što potroše lična sredstva.

The bonus dobrodošlice mami kladioničara da nastavi klađenje na eSport platformama za klađenje, pretvarajući ih u dugoročne kupce. Bonusi obično dolaze s odredbama. Kladionici moraju pročitati sitna slova prije nego što polože gomilu gotovine, nadajući se odgovarajućem bonusu. Bonusi su obično ograničeni radi zaštite kuće. Mogu se primijeniti i druga ograničenja, kao što je minimalni zahtjev za klađenje prije povlačenja dobitaka.

Opklade bez rizika

Klađenje bez rizika izgleda gotovo previše dobro da bi se vjerovalo. Međutim, kako bi privukli nove kupce, neke eSports ustanove nude besplatno klađenje. Na primjer, ako igrač kladi 10 dolara, može dobiti dodatnih 5 dolara. Platforma može postaviti odgovarajuću opkladu s drugom igrom.

Na primjer, ako kladioničar stavi ulog od 40 dolara na League of Legends, može dobiti besplatnu opkladu u istom iznosu na drugom popularnom turniru eSports video igrica. Ove besplatne i bezrizične opklade omogućavaju novim korisnicima da uživaju u akciji klađenja i nauče pravila igre.

Akumulatorski bonusi

Kladionici mogu dobiti bonuse na osnovu broja opklada. Dajući kockarima poticaj za svaku novu opkladu, kuća mami kladioničara da učestvuje u akumulatorima. Procenti bonusa mogu varirati, ovisno o platformi za klađenje u eSportovima.

Metode plaćanja

Od PayPal-a do Bitcoin-a, nekoliko načini plaćanja su dostupni za kladioničare u eSportovima. Kada kockar planira kladiti veliku svotu novca, bira sigurnu finansijsku platformu. ESports kladionice ugovaraju cijenjene dobavljače plaćanja. Neki popularni načini plaćanja uključuju MasterCard ili Visa kreditne kartice i PayPal.

Kako se kockanje u eSportovima širi širom svijeta, raste i broj načina plaćanja na mreži za eSports klađenje. Bankovni transferi i digitalni novčanici natječu se s tradicionalnim metodama plaćanja, kao što su bankovni transferi, za pružanje usluga prijenosa plaćanja za eSport klađenje depozite i isplate.

Atraktivne kvote

Kladionici uvijek preferiraju povoljne kvote. Klađenje na ESport nudi tri vrste kvota, uključujući razlomke, decimalne i američke. Za kladioničare koji pišu decimalne kvote koristeći decimale, kao što je 1,50, povrat pobjednika se izvodi množenjem opklade sa decimalnim brojem. Na primjer, kladioničar koji se kladi 10$ će dobiti 15$ na opkladu sa 1,50 koeficijentom. Kladilac prima 5$ profita na 15$ dobitaka.

Kvote u razlomcima, kao što je 3/1, daju kladiocu profit na osnovu 1. broja. Na primjer, za svaku opkladu od 10 USD na kvotu 3/1, kladitelj zarađuje 30 USD, plus ulog od 10 USD za ukupan povrat od 40 USD. Američke kvote uključuju znak minus za favorizovani tim i znak plus za tim sa manjom verovatnoćom da pobedi. Broj koji slijedi iza simbola je indikacija mogućeg profita na opkladu od 100$. Esports kladioničari širom svijeta traže najpovoljnije šanse da osvoje što više novca.

Kolekcija igara

Takmičenje između Web stranice za klađenje na eSport je žestoko. Stoga, robusna kolekcija igara može pomoći privlačenju kockara. Neke popularne stranice se fokusiraju samo na jednu određenu igru, npr liga legendi. Neke web stranice za klađenje formiraju ekskluzivna partnerstva s određenim brendovima za igre na sreću.

Drugi nude niz izbora za mečeve i turnire za kockare da daju opkladu. Zbirka igara jedan je od najvažnijih aspekata privlačenja novih i iskusnih kladioničara u eSport klađenje.

Inovativne tehnologije

Nove tehnologije za klađenje u eSportovima pružaju svakom kladioniku besprijekorno iskustvo. Od blockchain tehnologije do trenutnih generatora kvota, kompanije istražuju nove i inovativne načine praćenja utakmica, turnira i opklada.

Klađenje na određene ishode, kao što je to koji učesnici igre završavaju na najvišim pozicijama, potaknuto je novim napretkom. Od klađenja do plaćanja, online tehnološke inovacije olakšavaju eSport platformama da rade efikasno.

Podrška sa visokim odzivom

Uz milione kockara na mreži, podrška je neophodna kako bi se osigurali zadovoljni klijenti. Platforme koriste različite metode kako bi omogućile korisnicima interakciju s online podrškom. Uz podršku za chat, kladioničar može poslati pitanje putem chatboxa i razgovarati s predstavnikom korisničke službe u realnom vremenu.

Neke platforme nude non-stop korisničku uslugu putem telefonskog broja 800. Podrška putem e-pošte omogućava kockarima da pošalju upit i dobiju odgovor u roku od 24 sata. Vrhunske platforme za klađenje na eSports nude sve ove opcije za posjetitelje web stranice koji imaju pitanja.

Mobilne aplikacije

Korisnici mobilnih telefona izazivaju rast eSport kockanja. Milioni kockara se klade koristeći pametne telefone. Za kompanije je od suštinskog značaja da se plasiraju na ovaj važan tržišni segment i da pružaju robusna mobilna rešenja. Platforme za klađenje koje koriste najsavremeniju tehnologiju nude isto iskustvo klađenja na mobilnim uređajima koje kockari doživljavaju na web stranici brenda.

Prednosti novih stranica za klađenje
Kako ocjenjujemo i recenziramo nove stranice za klađenje

Kako ocjenjujemo i recenziramo nove stranice za klađenje

Praćenje razvoja u industriji eSporta je ključno za pregled novih web stranica za klađenje kako bi čitateljima pružili informacije o tome kako su ove platforme usklađene s trendovima i razvojem na tržištu.

Od najnovijih vijesti do podataka, pružanje pristupa informacijama o novim platformama pomaže čitateljima da donesu informirane odluke o tome koje ustanove nude najbolje usluge klađenja. Evo nekih kriterija koje koristimo za ocjenjivanje eSport platformi za klađenje.

Sigurnost i sigurnost

Web stranice zahtijevaju jake sigurnosne protokole kako bi se osiguralo da su podaci vlasnika računa sigurni. Stručnjaci u industriji koriste šifriranje, 2-faktorsku autorizaciju, zahtjeve za lozinkom i druge sigurnosne mjere za zaštitu korisničkih podataka. Interna tehnološka odjeljenja često vrše provjere kako bi pregledala transakcije i osigurala da platforma radi na najvišem sigurnosnom nivou.

Raznolikost tržišta klađenja

Kladionici traže različite načine klađenja. Od klađenja na meč do klađenja na to koji će tim završiti u prvih pet, klađenje na eSport svake godine postaje sve sofisticiranije. Koristeći inovativnu tehnologiju, platforme mogu efikasno pratiti različite vrste opklada.

kvote za klađenje

Kockari upoređuju eSport platforme za klađenje kako bi pronašli najbolje kvote. Čitaoci mogu odlučiti o kladionicama, koje stalno nude povoljne kvote vlasnicima računa pregledom podataka. Oslanjajući se na stručne istorijske podatke, profesionalni kladioničari razvijaju strategiju za pobjedu. Kvote igraju vitalnu ulogu u pomaganju kladioničarima da se klade i efikasno birajte omiljene timove i pojedinačne igrače.

Prenos uživo

Da bi kladiti se na turnire, za kockare je ključno da gledaju utakmice uživo. Prenos uživo omogućava kladionicima da prate radnju u realnom vremenu pre nego što daju opkladu. Čitajući o mogućnostima prijenosa uživo, naši čitatelji ostaju konkurentni.

Kako se tržište eSporta nastavlja sa brzim razvojem i inovacijama, od vitalnog je značaja ostati upoznat s promjenama u industriji i platformama koje nude najbolje ukupne usluge entuzijastima klađenja u eSportovima. Naša web stranica pruža vrijednu uslugu praćenjem i izvještavanjem o razvoju tržišta.

Kako ocjenjujemo i recenziramo nove stranice za klađenje
Odgovorno igranje

Odgovorno igranje

Za kladioničare je od vitalnog značaja da sami nadgledaju kako bi izbjegli rizično ponašanje. Za tinejdžere, roditeljski nadzor je od vitalnog značaja kako bi se osigurala sigurnost mladih. Ovisnost o kockanju dugo se smatrala problemom odraslih. Međutim, nedavne studije pokazuju da su milioni mladih od 14 do 21 godine ovisni o online kockanju. Ovo je zabrinjavajuća statistika za tržište eSporta, koje često služi tinejdžerima koji igraju video igrice.

Roditelji i staratelji moraju poduzeti dodatne mjere opreza, kao što je roditeljski nadzor na mreži kako bi osigurali da se tinejdžeri bezbedno igraju. Za odrasle, platforme za klađenje na eSports mogu pružiti opcije za odustajanje od igre nakon što potroše određenu količinu novca. Preporuke organizacijama koje pružaju pomoć u ovisnosti o kockanju također se nude na licenciranim web stranicama za eSport klađenje.

Odgovorno igranje