Opća politika

Politika privatnosti

U EsportRankeru potvrđujemo da je važno prikupiti lične podatke o našim korisnicima, ali u isto vrijeme, zaštita i osiguravanje sigurnosti podataka korisnika su jednako važni. Sve informacije koristimo samo u svrhe koje su obavezne.

Svi korisnici koji posjete EsportRanker web stranicu prihvaćaju da se slažu s uvjetima naših općih pravila, pravila o kolačićima i privatnosti. U ovoj politici možete pronaći sve razloge zbog kojih koristimo podatke korisnika.

Ako korisnik ne želi da se njegove informacije koriste na način naveden u ovoj opštoj politici, ima pravo prestati koristiti ovu stranicu. EsportRanker zadržava pravo izmjene ove Politike privatnosti. Korisnici ove stranice će automatski prihvatiti sve promjene bilo koje naše politike nakon korištenja ove web stranice.

Politika kolačića

Ova politika kolačića primjenjuje se na esportranker.com, kao i na druge domene povezane s brendom. Koristimo kolačiće kako bismo osigurali nesmetan rad web stranice. Kolačići koji se koriste na EsportRanker-u ne spremaju nikakve lične podatke o korisniku. Korisnik može onemogućiti naše kolačiće u bilo kojem trenutku, tako što će ih isključiti u postavkama preglednika, međutim, neke funkcije možda neće raditi ispravno kada su kolačići isključeni.

Kolačići koji se koriste na ovoj stranici

Google Analytics - Ovo je alat za optimizaciju marketinga koji se koristi za prikupljanje općih informacija o korisnicima prilikom posjete našoj web stranici. Ovaj alat nam omogućava da vidimo koje stranice korisnici posjećuju ili koliko dugo ostaju na stranici. Google Analytics nikada ne pohranjuje privatne informacije.

Matomo - Ovo je alat za optimizaciju marketinga sličan Google Analytics. Matomo prikuplja opće informacije korisnika koje će nam pomoći da optimiziramo EsportRanker web stranicu.

Javne površine stranice

Vodite računa o otkrivanju ličnih podataka na ovoj ili bilo kojoj od naših drugih web stranica. Bilo koja vrsta informacija koju korisnik pruži u javnoj oblasti stranice postat će javna informacija.

Operateri treće strane mogu koristiti informacije postavljene na forumu, livechatu ili drugim javnim područjima interneta. Ovo može dovesti do primanja reklama i neželjenih poruka na svoju adresu e-pošte.

Komunikacija

EsportRanker vam može s vremena na vrijeme pružiti informacije o našoj web stranici ili nepovezanim uslugama ako ste ranije naveli lične podatke.

Korisnici imaju priliku da prestanu primati poruke od nas. Kada tražimo više informacija, korisnik može odbiti dati detalje ili se može ukloniti sa bilo koje druge liste kontakata.

Provjerite jesu li podaci o vašem računu (uključujući lozinku) sigurni. Nikada ni sa kim ne dijelite detalje svog računa i imajte na umu da pružanje ličnih podataka i detalja na internetu možda nije sigurno.