Vijesti

January 27, 2022

Zašto Unibet ostaje dominantan u klađenju na eSport

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Renomirana eSport kladionica Unibet ne usporava u svojoj potrazi da postane najveća eSport stranica za klađenje. Izgleda da je brend potpuno napunjen da zauvijek preuzme industriju eSports klađenja.

Zašto Unibet ostaje dominantan u klađenju na eSport

Nema sumnje da je klađenje na eSport sljedeća velika stvar u industriji online kockanja. Statistike pokazuju da preko 6,5 miliona kladioničara kladi na eSportove. Zanimljivo je da industrija klađenja na eSport 2021. vrijedi ogromnih 66 milijardi dolara.

Iako danas postoje stotine eSport sajtova za klađenje, Unibet se ističe iz nekoliko razloga i rangiran je kao jedan od najboljih eSport kladionica od strane sajtova za rangiranje kladionica, kao npr eSportsRanker između ostalih.

Intuitivno sučelje i odlična upotrebljivost

Jedan od razloga Unibetovog uspjeha je intuitivno sučelje koje omogućava igračima da se klade bez mnogo muke. Postoji desktop stranica koja uredno prikazuje sve igre i takmičenja. šta više? Unibet je stranica za klađenje usmjerena na mobilne uređaje za klađenje u eSportovima u pokretu. Kladioničar je također poboljšao korisničku uslugu i ima višejezičnu web stranicu.

Unibet je takođe popularan među entuzijastima klađenja u eSportu zbog brzih i sigurnih opcija bankarstva. Igrači mogu uplatiti i podići novac brzo i sigurno.

Pokriveni svi eSportovi

Možda najveći razlog zašto je Unibet dominirao scenom klađenja u eSportovima je taj što pokriva sve eSportove, od pucačina u prvom licu do naslova sportskih simulacija.

U vrijeme pisanja ovog teksta, Unibet ima tržišta za sve vrhunske eSportove, uključujući Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA, PES, League of Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege i tako dalje. Ovo je za razliku od mnogih sajtova za klađenje na eSport sa samo jednim ili dva eSporta u svom portfelju.

Osim što pokriva sve eSportove, Unibet pokriva sve takmičarske turnire, tako da igrači imaju na šta da se klade tokom cijele godine. Neki od najboljih eSport turnira na Unibetovom radaru uključuju CBCS Finals, Elisa Invitational, ESEA Advanced EU, Fragleague, Intel Extreme Masters, Malta Vibes, Blast Premier, Dota Pro Circuit i Blast Rising. Za one koji žele da se klade na najbolji CS: GO eSports tim, kao što su Natus Vincere i Team Liquid, Unibet je pravo mesto.

Još jedna snaga Unibeta na sceni klađenja u eSportovima su ogromna tržišta klađenja na eSport. Za razliku od mnogih kladionica, Unibet nudi igračima mnogo mogućnosti za klađenje. Igrači se mogu kladiti na predstojeće događaje prije nego što počnu, pa čak i u igri. 

Osim toga, Unibet eSports kvote su veće u odnosu na ono što nudi konkurencija. Stranica također podržava sve eSports kvote, od decimalnih i razlomaka do američkih.

Unibet, kladioničar fokusiran na eSportove

Nema sumnje da je Unibet integralna kompanija u ekosistemu eSporta. Na primjer, 2018. godine, Astralis, jedan od najvećih eSports timova današnjice, potpisao je dvogodišnji višemilionski sponzorski ugovor sa Unibetom. Ovo pokazuje posvećenost kompanije da eSport i eSport klađenje budu još veći.

U 2019. godini kompanija je takođe postala partner sa Abiosom. Ova inovativna eSports platforma omogućava Unibetu da u potpunosti angažira svoju publiku zahvaljujući detaljnim podacima o eSports turnirima, detaljnim statistikama igrača i timova, rasporedima utakmica i još mnogo toga. Zanimljivo je da igrači također mogu pratiti sve akcije na Unibetu zahvaljujući funkciji prijenosa uživo.

Unibet je, bez sumnje, sila sa kojom treba računati. Jedan od proizvoda na koji se kompanija mnogo fokusira je eSports. Sveobuhvatna pokrivenost eSporta na takmičarskoj sceni jasno ukazuje da je tu da ostane.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Pripremite se za Ultimate Showdown: World of Warcraft Plunderstorm Creator Royale
2024-03-28

Pripremite se za Ultimate Showdown: World of Warcraft Plunderstorm Creator Royale

Vijesti