William Hill; najbolja stranica za klađenje na eSports?

Vijesti

2022-04-07

William Hill je jedan od najboljih sajtova za sportsko klađenje. Iako je poznata po tradicionalnom sportskom klađenju, kompanija je raširila svoja krila na eSport kladioničarsku scenu i rangirana je među najboljim sajtovima za klađenje na eSportovima danas. Dakle, šta se krije iza uspjeha ovog kladioničara? To je ono o čemu govori ovaj članak. Ali prije nego što uđemo u detalje, evo najvažnijih stvari kompanije.

William Hill; najbolja stranica za klađenje na eSports?

Započeta 1934. godine, William Hill je najstarija kladioničarska kompanija. U vlasništvu Caesars Entertainmenta, kladionica nudi tržišta sportskog klađenja i kazino igre. Nagrađivana kladionica licencirana u Velikoj Britaniji, Gibraltaru i Malti. William Hill je svjesna stranica za klađenje koja se bori za odgovorno kockanje i zapravo je u GAMSTOP programu.

William Hill eSports Klađenje

Iako je počeo kao stranica za klađenje koja nudi tržišta za stvarne sportske događaje, William Hill je proširio svoj portfelj proizvoda dodavanjem virtuelnih sportova, koji imaju tržišta cijeli dan. Kako je eSport procvjetao i pokazao svoj potencijal u industriji klađenja, William Hill je bio među prvim stranicama za klađenje koje su ponudile tržišta klađenja na eSport. Danas je među najboljima Rangiranje stranica za eSport klađenje, pobjeđujući čak i kladioničare koji se fokusiraju isključivo na eSport.

Dakle, koja je tajna dominacije William Hilla? Pa, nekoliko faktora čini britansku kladionicu omiljenom među ljubiteljima eSporta.

Sveobuhvatna pokrivenost eSportom

Iako danas postoji toliko mnogo eSport stranica za klađenje, ne pokrivaju sve eSport događaje na sveobuhvatan način. Neki imaju tržišta za samo nekoliko naslova, dok drugi pokrivaju samo vrhunska takmičenja. Ali William Hill je sastavio robusnu infrastrukturu koja mu omogućava da pokrije sve akcije eSporta, tako da tržišta klađenja postoje tokom cijele godine.

Prva prednost William Hill-a je da pokriva sve popularne igre na eSport sceni. Kladionica ima tržišta klađenja za sve najbolje igre, uključujući Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, Apex Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Apex Legends, Fortnite, Hearthstone, Dota 2, League of Legends, PUBG, World of Warcraft, i tako dalje.

Osim što pokriva sve eSportove, William Hill radi prekovremeno kako bi pokrio sve turnire i takmičenja širom svijeta. Za razliku od nekih eSports kladionica koje pokrivaju samo velike događaje u eSportu, William Hill ima tržišta klađenja za sve nivoe događaja, od kvalifikacija i regionalnih turnira do najprestižnijih takmičenja u svakoj diviziji.

Još jedna sjajna stvar u vezi sa William Hillom su ogromna tržišta klađenja. Igrači imaju toliko opcija za klađenje u svakom meču. U FIFA i PES klađenju, na primjer, igrači se mogu kladiti na pobjednika meča (poluvrijeme / puno vrijeme), ukupan broj golova, kartone, kornere, pobjednika turnira, itd. S druge strane, u šuterskim igrama, na primjer, Valorant i CS: GO, igrači se mogu kladiti na pobjednika turnira, pobjednika meča, pobjednika karte, prvu krv, ukupan broj rundi, hendikep na mapi, više/manje, itd. Zanimljivo je da postoji klađenje u igri, poznato i kao klađenje uživo, gdje igrači mogu se kladiti na utakmice uživo.

William Hill je također poželjna platforma za klađenje na eSports jer pokriva sve igre u realnom vremenu. Za neke igre, igrači mogu pratiti akciju uživo, jer se to dešava putem prijenosa uživo. Za druge, postoji komentar koji informiše igrače o tome kako se igra odvija.

Fantastic Promotions

Pored sveobuhvatne pokrivenosti eSportovima, fantastične ponude William Hilla za klađenje su ga također učinile poznatim. Kladionici uvijek traže promocije, a to je upravo ono što ova kladionica ima u ponudi. William Hill ima ekskluzivne bonuse za klađenje prilagođene eSports kladionicima kako bi povećao svoju bazu obožavatelja eSports klađenja.

Novi igrači u ovoj kladionici dobijaju unosan bonus dobrodošlice koji uključuje podudaranje iznosa koji uplate odmah nakon registracije. Avantura se tu ne završava; William Hill također ima mnogo drugih bonusa koje igrači mogu dobiti dok nastavljaju klađenje na svoje omiljene eSports igre. Bonus za ponovno punjenje je glavni vrhunac ovdje jer se također podudara s iznosom koji igrači polažu na određene dane.

Odlična upotrebljivost

Vrijedi spomenuti i odlično korisničko iskustvo koje nudi William Hill. To je jedna od najlakših stranica za klađenje. Postoji desktop verzija i verzija optimizirana za mobilne uređaje za kladionike u pokretu. Osim toga, ima izvorne mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje. William Hill također ima snalažljivu korisničku podršku dostupnu na live chatu 24/7.

Wrapping Up

Nema sumnje da je klađenje na eSport jedno od najbrže rastućih tržišta u online kockanju. U najnovijim izvještajima, očekuje se da će tržište klađenja na eSports dostići ogromnih 205 milijardi dolara do 2027. To je jedan od razloga zašto je William Hill oduševljen klađenjem na eSport.

U 2022. godini, William Hill je već krenuo na teren pokrivajući tekuće turnire uključujući League of Legends - LCS, League of Legends - Circuito Brasileiro, League of Legends - Turkish Championship League, Valorant - Conquerors Championship, CS: GO - BLAST Premier Series i Dota 2 - Liga šampiona.

Poslednje vijesti

Najnovije vijesti o klađenju na NewBee
2022-09-22

Najnovije vijesti o klađenju na NewBee

Vijesti