Vijesti

April 28, 2022

Vodič za klađenje na eSport FIFA eSvjetsko prvenstvo 2022

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jedan od dugo očekivanih eSports događaja ove godine je FIFA eWorld Cup 2022, najprestižniji turnir na FIFA eSport sceni. Da, postoji mnogo drugih FIFA turnira na koje se možete kladiti, ali oni ne privlače utjecaj koji dolazi s FIFA eWorld Cupom. U ovom članku igrači mogu saznati sve što treba znati o ovom predstojećem turniru.

Vodič za klađenje na eSport FIFA eSvjetsko prvenstvo 2022

Šta je FIFA eWorld Cup?

FIFA eWorld Cup je najveći eSports turnir i najpoželjniji u FIFA eSportovima. Takmičenje je počelo 2004. kao FIFA Interactive World Cup (FIWC) prije nego što je rebrendirano u FIFA eWorld Cup. Turnir organizuje EA Sports u saradnji sa FIFA-om.

Nažalost, navijači su razočarani u posljednje dvije godine jer su i FIFA eWorld Cup turniri 2020. i 2021. otkazani zbog pandemije. Ali sada kada su stvari počele da se hlade, pa čak i kada se igraju redovni sportovi, FIFA eWorld Cup bi se trebao vratiti 2022. godine.

Kada je FIFA eSvjetsko prvenstvo?

Nema službene komunikacije od organizatora ili Sajtovi za klađenje na eSport o tome da li će ove godine biti FIFA eWorld Cup. Uz to, takođe nema zvaničnih datuma kada će se događaj održati. Organizatori, EA Sports i FIFA, vjerovatno će to uskoro objaviti kako bi upotpunili žurbu oko zakazanog FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru. Biće to sjajno vreme za kladioničare jer će postojati mnogo opcija za klađenje na fudbal.

Klađenje na FIFA eWorld Cup

FIFA je među najpopularnijim eSportovima u oblasti sportskog klađenja. To je ujedno i najpopularnija igra simulatora fudbala, koja nadmašuje Konamijev Pro Evolution Soccer (PES). Na sceni klađenja, omiljen je ne samo FIFA entuzijastima. U akciju se uključuju i ljubitelji tradicionalnog fudbalskog klađenja.

Zanimljivo je da igrači smatraju da je FIFA klađenje mnogo bolje od klađenja na virtuelni fudbal. To je zato što FIFA video igra ima ljudski dodir. Još jedan razlog zašto je FIFA popularna je grafika i realističan način igranja. Ovo je za razliku od virtuelnih sportova koji imaju dosadnu grafiku i igru. Treće, postoji mnogo opcija za online klađenje u FIFA klađenju na Svjetsko prvenstvo. Igrači se mogu kladiti na pobjednika turnira, pobjednika meča, pobjednika na poluvremenu/punom vremenu, zbrojeve (golove, kartoni, korneri, itd.), hendikepe, itd. Posljednje je klađenje uživo, poznato i kao klađenje u igri, koje omogućava igračima da se klade na utakmice u toku

Najbolji FIFA timovi na koje se možete kladiti

FIFA eSport industrija privukla je desetke FIFA eSports timovi, svaki gleda na slavu podizanja trofeja. Ali, baš kao iu stvarnom fudbalu, postoje najbolje ocijenjeni i prosječni timovi. Kao kladioničar, fokus je na timovima sa velikom vjerovatnoćom za pobjedu, timovima sa A+ profesionalnim igračima. Dakle, na koji će se timovi najbolje kladiti na FIFA eWorld Cup 2022?

Postoji mnogo vrhunskih FIFA eSports timova na koje se možete kladiti. Trenutna rang lista stavlja londonski Fnatic na vrh, a slijedi ga Tundra Esports, također sa sjedištem u Londonu. Treći na listi najboljih FIFA eSports timova je compLexity Gaming, a slijede Rogue, Team QLASH, Ninjas in Pyjamas, VfLWolfsburg, Vitality Ajax Amsterdam eSports i The Imperial.

Gore navedeni timovi su trenutno najbolji, ali prije toga bi moglo doći do transfera koji bi malo uzdrmali stvari. Zato je preporučljivo da budete u kontaktu sa razvojem koji je u toku.

Savjeti za klađenje na FIFA eWorld Cup

Baš kao i tradicionalno klađenje na fudbal, igrači mogu iskoristiti nekoliko savjeta kako bi povećali svoje šanse za pobjedu. Dakle, koji su neki od domišljatih savjeta u klađenju na FIFA eWorld Cup?

  • Prvo, važno je pratiti čitave vrhunske turnire koji se igraju u pripremi za eSvjetsko prvenstvo. Ovi događaji daju kockarima uvid u trenutno stanje FIFA timova. Uz ove informacije, kladioničari mogu preciznije procijeniti snagu svakog tima.
  • Drugi važan savjet je da kritički procijenite sposobnost eSports tima, a ne sposobnosti stvarnog tima koji eSports koristi. U FIFA eSports-u, sposobnost FIFA profesionalnog igrača je najvažnija.
  • Također je pametna ideja loviti bonuse za online eSport klađenje. Najbolje eSport stranice za klađenje nude unosne bonuse dobrodošlice za nove igrače. Tu su i bonusi za ponovno učitavanje, povrat novca i druge promocije.
  • Na kraju, provjerite šta kažu stranice sa savjetima za eSport klađenje. Predviđanja FIFA igrača možda nisu 100%, ali mogu pomoći kladionicima da donesu bolje odluke. Analiza šansi je takođe fundamentalna.

Wrapping Up

To je to, narode, ultimativno FIFA eSvjetsko prvenstvo 2022 Vodič za klađenje na eSport. S obzirom da posljednja dva turnira nisu održana, FIFA eWorld Cup 2022. će se vratiti s praskom. Očekujte veliki fond talenata i vjerovatno veću nagradu. U međuvremenu, postoji nekoliko tekućih i nadolazećih FIFA takmičenja i turnira na koje se možete kladiti prije objave FIFA eWorld Cupa.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti