Vijesti

October 29, 2023

Ringmaster: Novi Dota heroj otkriven na TI12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Valve je službeno najavio dolazak novog Dota heroja, Ringmastera, na TI12. Iako su detalji u ovom trenutku oskudni, očekuje se da će više informacija biti otkriveno u narednim mjesecima.

Ringmaster: Novi Dota heroj otkriven na TI12

Voditelj kolone - Novi heroj

U videu objavljenom neposredno prije TI12 Velikog finala, Valve je potvrdio da će Ringmaster biti objavljen početkom 2024. Video prikazuje Axa u sablasnoj šumi sa cirkuskom tematikom, kako juri mehaničkog kretena iz cirkuske džungle. To je dovelo do spekulacija da bi novi heroj mogao imati element zamke. Na kraju, Axe je namamio u igru ​​Test Your Strength i brzo ju je ubio Ringmaster koji je izašao iz strukture nalik Iron Maiden.

Uloga novog Dota heroja

Promotivna slika za Ringmaster-a ima cirkusku temu i ismijava nekoliko heroja, uključujući Kralja majmuna, Kunkku, Axe, Mirana i Čuvara svjetla. Iako ovo ne daje mnogo naznaka, sugerira da će Ringmaster vjerovatno biti heroj u bližoj borbi, vjerovatno s mehaničkim rukama koje se mogu proširiti. S obzirom na to da je prethodni heroj, Muerta, bio dalekometni obavještajni nosilac, Dota fanovi mogu očekivati ​​novog heroja bliske borbe.

Valve ima uzbudljive planove za Dota fanove u narednoj godini, a tek će vrijeme otkriti puni obim promjena.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoju igru ​​VALORANT uz Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizirajte svoju igru ​​VALORANT uz Funny Crosshairs

Vijesti