Vijesti

February 12, 2024

Pripremite se za VCT Team Capsule u VALORANT 2024

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sezona VCT-a je pred vratima, a sa njom dolazi i uvođenje Team Capsules u VALORANT-u. Ova kozmetika vam omogućava da pokažete svoju podršku svom omiljenom profesionalnom timu u međunarodnim ligama. Iako zvanično saopštenje tek treba da bude objavljeno, curenja su dala neke uvide u to šta možemo očekivati ​​od VCT 2024 Capsule.

Pripremite se za VCT Team Capsule u VALORANT 2024

Datum izdavanja

Riot Games nije otkrio zvanični datum lansiranja VCT Team Capsule ove godine. Međutim, s obzirom da VCT Americas and Pacific Kickoffs počinje 17. februara, vjerovatno je da će kapsule biti dostupne u VALORANT-u istog dana kada sezona počne.

Sadržaj

Prema procurelim informacijama, VCT Team Capsule za sezonu 2024. će uključivati ​​timski motiv za klasični pištolj, pištolj prijatelja, karticu igrača i sprej. Svaki od 44 tima koji učestvuju iz četiri međunarodne lige imat će svoju Team Capsule, što vam daje ukupno 44 opcije za izbor.

Kako nabaviti kapsule

Igrači će moći kupiti Team Capsule na kartici Esports u igri. Vrijedi napomenuti da će 50% dobiti od svake Team Capsule ići direktno timu koji predstavlja, pružajući dodatnu podršku profesionalnim timovima.

Classic Skin Detalji

Classic skin uključen u VCT Team Capsule će imati tri nivoa i dvije nadogradnje. Međutim, konkretni detalji o ovim nadogradnjama još nisu objavljeni.

Cijena

Cijena VCT Team Capsules nije potvrđena. Na osnovu prethodne VCT LOCK//IN 2023 Capsule, čija je cijena bila 5,440 VP, očekuje se da će svaka Team Capsule imati cijenu između 3,000 i 3,500 VP.

Pratite nas za više curenja i službenih informacija o VCT Team Capsules kako postanu dostupne.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti