Vijesti

February 13, 2024

Otključajte runu za suzbijanje bola: Pronađite Srebrni čekić za vježbanje ruku u WoW Classicu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Srebrni čekić za obuku ruku važan je predmet za svešteničke igrače u drugoj fazi otkrića World of Warcraft Classic Seasona. Ova stavka vam može dati trag koji na kraju vodi do jedne od najboljih runa vaše klase.

Otključajte runu za suzbijanje bola: Pronađite Srebrni čekić za vježbanje ruku u WoW Classicu

Pronalaženje srebrnog čekića za vježbanje ruku

Da biste pronašli Srebrni čekić za obuku ruku u World of Warcraft Classic Season of Discovery, morat ćete posjetiti nekoliko Scarlet Monastery Wings. Ovaj predmet se može opljačkati ubijanjem mafijaša unutar i izvan tamnica Scarlet Monastery. Iako je poznato da najviše pada od Scarlet Magicians-a, može ispasti iz bilo kojeg od Scarlet mobova smeća u okolini. Međutim, čini se da ne odustaje od šefova.

Značaj srebrnog čekića za treniranje ruku

Srebrni čekić za obuku ruku je trag u potrazi za pronalaženjem rune za suzbijanje bola za svećenike u World of Warcraft klasičnoj sezoni otkrića. Ova Runa zahtijeva od igrača da posjete četiri različita groblja kako bi prikupili odjeke groblja. Tekst Srebrnog čekića za obuku ruku upućuje vas na grob na ostrvu Theramore. Pored lokacije na ostrvu Theramore, morate posjetiti i Arathi Highlands, Močvaru tuge i Grimizni manastir – primjer groblja. Kada dobijete sva četiri odjeka groblja, vratite se u Scarlet manastir da preuzmete svoju nagradu.

Preporuke

Ako planirate da krenete u potragu za pronalaženjem Rune za suzbijanje bola, preporučljivo je da sačekate dok se ne približite nivou 40. Ovaj lanac zadataka zahteva višestruke posete tamnicama Scarlet Monastery i putovanje u zone visokog nivoa. Čekanjem dok se ne približite nivou 40, bit ćete bolje opremljeni da se nosite s izazovima koji su pred vama.

Zaključak

Srebrni čekić za obuku ruku je ključna stavka za svešteničke igrače u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Pronalaženjem ovog predmeta, otključat ćete trag koji vodi do Rune za suzbijanje bola. Ne zaboravite posjetiti Scarlet Monastery Wings i pobijediti mafije da povećate svoje šanse da dobijete Srebrni čekić za obuku ruku. Sretno u tvojoj potrazi!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti