Vijesti

October 31, 2023

Optimizirajte svoje iskustvo igranja uz Modern Warfare 3 PC specifikacije

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Activision je nedavno otkrio PC specifikacije za Call of Duty: Modern Warfare 3, i iznenađujuće, one nisu toliko zahtjevne kao što se očekivalo. Ovo je odlična vijest za PC igrače koji nemaju vrhunske uređaje. Međutim, treba imati na umu nekoliko upozorenja.

Optimizirajte svoje iskustvo igranja uz Modern Warfare 3 PC specifikacije

PC specifikacije za Modern Warfare 3

Ako želite da pokrenete Modern Warfare 3 na najvišim postavkama, trebat će vam i7 ili sličan AMD CPU 8. generacije, 16 GB RAM-a i RTX 3080 ili RX 6800XT. S druge strane, ako imate računar nižeg kvaliteta, i dalje možete uživati ​​u igri sa i3 6. generacije, 8 GB RAM-a i GTX 960 ili RX 470. Vrijedi napomenuti da ove minimalne specifikacije dozvoljavaju samo pristup na multiplayer, a ne na kampanju.

Razmatranja za računare nižeg razreda

Modern Warfare 3 uvodi 'Open Combat' misije, koje zahtijevaju navigaciju velikim, otvorenim okruženjima. Ovo može dodatno opteretiti računare nižeg kvaliteta, pa je važno to imati na umu.

PC u odnosu na druge platforme

PC se smatra najboljom platformom za Call of Duty, posebno za esport i streaming. Većina profesionalnih igrača i streamera koristi PC za najbolje performanse. Međutim, igra dobro radi i na postavkama koje podržava PS5. Iako manje ljudi igra Call of Duty na Xboxu, Microsoftovo vlasništvo nad Activisionom moglo bi to promijeniti u budućnosti.

Zaključak

U zaključku, PC specifikacije za Modern Warfare 3 su relativno dostupne, omogućavajući širokom spektru igrača da uživaju u igri. Bilo da imate vrhunsku opremu ili računar nižeg kvaliteta, postoji konfiguracija koja odgovara vašim potrebama. Imajte na umu zahtjeve za pristup kampanji i potencijalni stres na računarima nižeg nivoa tokom misija 'Open Combat'. Na kraju, PC ostaje najbolji izbor za Call of Duty, ali i druge platforme nude dobro iskustvo igranja. Pratite Esports.net za više vijesti o Call of Dutyju.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti