Vijesti

April 13, 2023

Najbolje esportske igre na Mr. Greenu u 2024

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

centar za kockanje na jednom mestu. Osim kazino igara, ova stranica ima tržišta sportskog klađenja koja pokrivaju tradicionalne i virtuelne sportove. G. Green je također među najboljim web stranicama za klađenje u eSportu u 2024 .

U posljednjih nekoliko godina, eSports klađenje je najbrže rastuće tržište na sceni online kockanja. Najnoviji statistički podaci pokazuju da vrijednost industrije klađenja u eSportu iznosi 66 milijardi dolara. Kako bi iskoristio ovo novo tržište, William Hill PLC, matična kompanija gospodina Greena, upustila se u klađenje na eSports.

2024 će biti fantastična godina za G. Green eSport klađenje fanovi jer su dostupna tržišta za sve najkonkurentnije igre. U ovom pregledu pogledajte neke od najboljih eSport igara na koje se možete kladiti na Mr. Greenu ove godine.

Online Battle Arena za više igrača (MOBA)

Nema sumnje da su MOBA igre najpopularnije na sceni klađenja u eSportu. Za početak, MOBA video igre su strateške igre koje postavljaju dva tima na unaprijed definiranom bojnom polju. Popularni su jer su društveni, a također njeguju timski rad okupljajući igrače iz cijelog svijeta. U Mr. Greenu, entuzijasti eSports klađenja imaju nekoliko MOBA igara na koje se mogu kladiti u 2024 .

Prva je Dota 2. Razvijena i objavljena od strane Valvea, Dota 2 je najpopularnija video igrica u sceni klađenja. Uključuje dva tima od po pet u bitci u kojoj svaki tim ima bazu koju štiti i, u isto vrijeme, neprijateljski kamp koji treba uništiti. Dota 2 se može pohvaliti desetinama turnira tokom cijele godine, a The International je crème de la crème.

Riot Gamesov blockbuster League of Legends (LoL) je još jedna dobra igra na koju se možete kladiti u Mr. Greenu. Ova video igra za više igrača na mreži borbene arene uključuje dva tima od po pet igrača u borbi Player protiv igrača (PVP). Svaki tim brani svoju polovinu dok pokušava upasti na protivničku stranu karte. LoL ima dosta turnira tokom cijele godine, tako da igrači neće propustiti tržišta klađenja.

Heroes of the Storm je još jedna najbolje ocijenjena eSports MOBA igra od Blizzard Entertainmenta. Prilično je slična ostalim MOBA igrama i može se pohvaliti nekoliko načina igre. Ljubitelji ove igre također mogu pronaći Heroes of the Storm tržišta klađenja na Mr. Green eSports.

Shooter Games

Za ljubitelje pucanja, Mr. Green je također pravo mjesto. Shooter igre su akcione video igre u kojima igrači koriste oružje i drugo oružje s ciljem dokrajčenja neprijatelja. Većina pucačina u eSportu su pucačine u prvom licu (FPS).

G. Green polako gradi svoj portfelj eSports igara. Ova kladionica ima dosta Counter-Strike: Global Offensive tržišta. Ljubitelji ove FPS igre mogu se kladiti na ishode kao što su pobjednik meča, tačan rezultat, nerešena opklada, pobjednik runde pištoljem, hendikepi, pobjednik mape, itd. U 2024 , g. Green će se sigurno proširiti na druge divizije, na primjer, Valorant i Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Strateške igre

Igrači koji uživaju u strateškim igrama nisu izostavljeni u 2024 . G. Green je dodao dvije popularne strateške igre u svoj portfelj tržišta eSports klađenja.

Ljubitelji sci-fi strategije u realnom vremenu StarCraft II: Wings of Liberty mogu staviti svoj novac na najbolje eSports timove na kladionici Mr. Green. StarCraft ostaje jedan od najgledanijih i najsponzorisanijih eSportova na svijetu. Ovdje opet, postoji mnogo opcija za klađenje.

Druga strateška igra dostupna na Mr. Greenu je Hearthstone, kolekcionarska kartaška igra od Blizzard Entertainmenta. Hearthstone je također aktivan Sajtovi za klađenje na eSport, uključujući g. Greena.

Sportski simulatori

Kao što ime govori, sportske simulacije su igre koje oponašaju pravi sport. Do sada postoje sportski simulatori u fudbalu, košarci, motosportu, američkom fudbalu i kriketu, između ostalih. Na sceni eSporta i klađenja, fudbal i košarka su klasične sportske simulacijske igre.

Naravno, kao najbolja video igra simulatora fudbala, FIFA se pojavljuje na dostupnim tržištima klađenja u ovoj kladionici. Osim FIFA-e, postoje i PES turniri koje Mr. Green pokriva. Tržišta fudbalskog klađenja su među najtraženijim u 2024 , tako da će definitivno g. Green ovdje unaprijediti svoju igru.

Osim tradicionalnih tržišta za klađenje na košarku, g. Green također ima dosta NBA 2K tržišta klađenja u pripremi. Nedavno objavljeni NBA 2K22, 23. dio franšize, primarni je fokus na NBA 2K eSports sceni. Očekujte mnogo opcija za klađenje na košarku na predstojećim turnirima.

Zaista, g. Green je sila s kojom treba računati kada je u pitanju klađenje na eSport u 2024 . Stranica za klađenje pokriva sve najbolje ocijenjene eSports igre i eSports događaje. To je ono što ga čini jednom od najboljih eSport stranica za klađenje danas. Zanimljivo je da g. Green ima mnogo eSport bonusa koje može zatražiti, od bonusa dobrodošlice do bonusa za ponovno punjenje. Ovo je u pokušaju da se afirmiše kao lider na tržištu u klađenju na eSport.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti