Vijesti

February 14, 2024

Nabavite rijedak fluorescentni zeleni mehanostrider u WoW Classicu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U svijetu WoW Classica, rijetki konji su veoma traženi i smatraju se statusnim simbolom. Nedavno su kolekcionari konjanika primili uzbudljive vijesti s potvrdom da se najrjeđi konj u istoriji WoW-a sada može dobiti od konačnog šefa Gnomeregan raida.

Nabavite rijedak fluorescentni zeleni mehanostrider u WoW Classicu

Fluorescent Green Mechanostrider

Fluorescent Green Mechanostrider je jedinstveni nosač koji se izdvaja od ostalih. Njegova živopisna zelena paleta boja izdvaja ga od ostalih Gnome nosača. Ovaj nosač je prvobitno bio u vlasništvu Gnome igrača po imenu Narshe, koji ga je greškom izbrisao ubrzo nakon pokretanja The Burning Crusade. Blizzard je, nakon što je shvatio grešku, dao Narsheu nikad viđenog konja kao zamjenu.

Putovanje fluorescentnog zelenog mehanostridera

Osam godina Narshe je bio jedini vlasnik Fluorescent Green Mechanostrider. Međutim, 2015. godine navodno su zabranjeni zbog pokušaja prodaje svog naloga. Kao rezultat toga, nosač je ostao neiskorišten i skriven u datotekama igre.

Povratak planine

Sa sezonom otkrića, Fluorescent Green Mechanostrider se vratio. Sada se može dobiti tako što ćete pobijediti konačnog šefa Gnomereganske racije, Mekgineer Thermaplugg. Nosač ima četiri posto šanse da padne, što ga čini rijetkim i poželjnim predmetom.

Kontroverza aukcijske kuće

U početku, nosač je ispao kao stavka za vezivanje, što je navelo igrače da ga prodaju na aukcijskoj kući po visokim cijenama. Međutim, Blizzard je to brzo ispravio tako što je montirao montažu na pikap, osiguravajući da ga samo nekolicina sretnika koji ga dobiju mogu zadržati.

Zaključak

Sada, svako ko se upusti u Gnomeregan ima priliku da nabavi Fluorescent Green Mechanostrider i posjeduje dio istorije WoW-a. Ovaj rijedak nosač je dokaz posvećenosti i upornosti sakupljača nosača u WoW Classicu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti