Vijesti

February 14, 2024

Nabavite mač predaka za svoju runu svećenika u World of Warcraft Classicu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Mač predaka je dvoručni mač u drugoj fazi otkrivanja World of Warcraft Classic sezone. Možda nije impresivno oružje samo po sebi, ali igra ključnu ulogu kao osnovni predmet za svešteničke rune.

Nabavite mač predaka za svoju runu svećenika u World of Warcraft Classicu

Dobivanje mača predaka

Da biste dobili Mač predaka, morate završiti zadatak Rune za suzbijanje bola. Ova potraga je dio tamnica Scarlet Monastery u Tirisfal Glades, koji se nalazi u sjevernom dijelu istočnih kraljevstava. Manastir Scarlet je središte tamnica sa različitim krilima, u rasponu od Groblja do biblioteka. Ove tamnice su dizajnirane za igrače na kraju igre, sa nivoima u rasponu od 25 do 45.

Gdje pronaći Mač predaka

Mač predaka se može naći u tamnicama Scarlet Monastery. Poznato je da pada sa raznih neprijatelja Scarlet Crusade unutar i izvan tamnica. Neki od mafijaša koji mogu ispustiti mač uključuju:

  • Scarlet Diviner
  • Scarlet Gallant
  • Scarlet Scryer
  • Scarlet Adept
  • Scarlet Chaplain
  • Scarlet Monk
  • Scarlet Beastmaster
  • Scarlet Sentry
  • Scarlet Soldier

Imajte na umu da šefovi u Scarlet manastiru ne ispuštaju mač predaka. Dok mnogi različiti trash mafije imaju priliku da ispuste mač, postotak pada je relativno nizak. Stoga će možda biti potrebno više pokreta za dobivanje ove stavke.

Prednosti vođenja tamnica Scarlet Monastery

Pokretanje tamnica Scarlet Monastery se preporučuje ne samo za dobijanje Mača predaka već i za druge vrijedne nagrade. Osim suzbijanja bola svešteničkim runama, možete pronaći i razne knjige vještina koje mogu poboljšati sposobnosti vašeg lika. Pobrinite se da redovno pokrećete ove tamnice kako biste povećali svoje šanse za stjecanje ovih moćnih predmeta.

Zapamtite, Mač predaka je neophodna stavka za svešteničku runu, stoga ne propustite priliku da ga nabavite!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti