Vijesti

February 13, 2024

League of Legends Patch 14.4: Uzbudljivi dodaci za šampione i otkriven datum izlaska

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sezona League of Legends 2024. je već u drugom mjesecu na serverima uživo. Riot Games se fokusira na šampione kojima bi dobro došla pomoć u svojim ulogama. Riot Phroxzon, vodeći dizajner igre za League, pružio je igračima pregled nadolazeće zakrpe 14.4.

League of Legends Patch 14.4: Uzbudljivi dodaci za šampione i otkriven datum izlaska

Buffs do šampiona

Zakrpa 14.4 donosi dobrodošlo mnoštvo poboljšanja šampionima koji već neko vrijeme nisu privukli pažnju. Ovi dodaci imaju za cilj da povećaju njihovu održivost na svim nivoima igre.

  • Jayce, Renekton i Volibear će dobiti buffove, otvarajući više opcija za top lane meta. Volibear će, posebno, proći kroz ogromnu reviziju skoro svih svojih sposobnosti.
  • Ahri i Kai'Sa, članovi K/DA, takođe će dobiti bafove. Oba šampiona su doživjela neočekivano smanjenje stope pobjeda s početkom nove sezone.
  • Thresh, Lulu i Soraka, koji su se borili s nedavnim promjenama predmeta, također će dobiti dodatke. Ovi šampioni su kroz istoriju bili jaki na različitim nivoima igre.

Testiranje i puštanje

Promjene će biti dostupne za testiranje na PBE-u u narednih nekoliko dana. Razvojni tim će otkriti dodatne detalje i razloge za ljubitelje. Promjene, moguće izmijenjene u odnosu na pretpregled zakrpe, bit će zvanično objavljene 22. februara sa zakrpom 14.4.

Pripazite na ove dodatke i pogledajte kako utječu na igru!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti