Vijesti

February 14, 2024

Kako nabaviti Jack Frost lutke u Persona 3 Reload

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Persona 3 Reload sadrži kratke sporedne zadatke pod nazivom Elizabeth Requests. U jednom od ovih zahtjeva, Elizabeth, službenica Velvet Rooma, traži tri Jack Frost lutke. Ovaj vodič će vam pokazati kako da nabavite ove lutke.

Kako nabaviti Jack Frost lutke u Persona 3 Reload

Pronalaženje Jack Frost Dolls

Da biste ispunili Elizabetin zahtjev, lutke Jack Frost možete pronaći kod dizalice ispred arkade u tržnom centru Paulownia. Međutim, lutke se pojavljuju samo kao istaknuta nagrada petkom, subotom i nedjeljom. Ostalim danima nagrada je Ganesha banka.

Igranje Crane Machine

Igranje s kranom ne oduzima vrijeme i može se raditi nakon škole ili uveče. Trebala su nam samo dva pokušaja da osvojimo svaku lutku, što je ukupno koštalo ¥1200. Vaše iskustvo može varirati, ali je malo vjerovatno da ćete morati potrošiti sav svoj novac. To znači da možete brzo ispuniti zahtjev i nastaviti s maksimalnim korištenjem društvenih veza.

Nema ograničenja za lutke

Čini se da ne postoji ograničenje koliko Jack Frost lutaka možete zaraditi u jednom danu. Čak i ako postoji ograničenje, ono je veće od tri lutke potrebne za ovaj zahtjev. Osim toga, ne morate napustiti tržni centar Paulownia da biste ispunili zahtjev, jer se tamo nalazi ulaz Velvet Room.

Predaja lutaka

Kada dobijete sve tri lutke, možete ih dati Elizabeth i dobiti fragmente Sumraka kao nagradu. Ovi fragmenti su vrijedni predmeti u Tartaru, jer otključavaju škrinje i omogućavaju vam da vratite HP i SP vaše grupe.

Važnost Jacka Frosta

Iako možda već imate svog Jacka Frosta, još uvijek ga vrijedi nabaviti ako već niste. Jack Frost je potreban da bi se stvorio King Frost na nivou 34, koji se zatim može spojiti u Black Frost da bi otključao King i I Theurgy i ispunio još jedan zahtjev u budućnosti. Black Frost je moćan diler magijske štete specijaliziran za led i tamu, a imati visoku socijalnu vezu s njim u ranoj fazi može biti od prednosti.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti