Vijesti

February 15, 2024

Kako nabaviti izolacijski gniodin za izradu epske opreme u WoW Classicu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Izolacijski gniodin je vrijedan materijal za izradu u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Koristi se za izradu opreme epskog kvaliteta u obradi kože i krojanju. Ovaj vodič će vam pružiti dvije metode za dobivanje izolacijskog gniodina.

Kako nabaviti izolacijski gniodin za izradu epske opreme u WoW Classicu

Metoda 1: Kupovina od aukcijske kuće

Jedan od načina da nabavite izolacijski gniodin je kupovina od aukcijske kuće. Međutim, važno je napomenuti da ova metoda može biti prilično skupa, s cijenama koje se kreću oko 40 zlata na području Crusader Strike (EU). Osim toga, morat ćete prikupiti i druge rijetke materijale kao što su hiperkonduktivni arkano-filament i slabo svjetleća koža, što može dodatno povećati cijenu.

Metoda 2: Napravite sami

Druga opcija je da nabavite recept i sami napravite izolacijski gniodin. Recept se može kupiti od Ziri "The Wrench" Littlesprocket, koji se može naći u Čistoj zoni u Gnomereganu. Da biste došli do nje, uđite u Gnomeregan i idite na lijevu stranu od ulaza. Uđite u drugi prolaz i pratite stepenice koje vode dole. U velikoj sobi punoj patuljaka, naći ćete Zirija. Razgovarajte s njom i ona će vam prodati recept za 15 zlata. Nakon što dobijete recept, možete izraditi izolacijski gniodin koristeći jednu bočicu s olovom i pet sanduka otopine zaraženog gniodina.

Zaključak

Izolacijski gniodin je ključni materijal za izradu moćne opreme u WoW Classic Season of Discovery. Bilo da ga odlučite kupiti od aukcijske kuće ili ga sami izraditi, nabavka izolacijskog gniodina će vas približiti kupovini najboljih predmeta u slotu. Razmotrite svoje mogućnosti i napravite izbor koji najbolje odgovara vašim potrebama i resursima.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti