Vijesti

June 2, 2022

Izbor urednika iz Zulabeta Najnovija recenzija

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Zulabet je jedna od novijih platformi za online klađenje koja u posljednje vrijeme izaziva veliko interesovanje. Kompanija koja stoji iza toga, Maltix Limited, mora da je učinila mnogo da pluta u visokokonkurentnoj industriji kockanja, posebno nakon što joj se pridružila tako kasno. Ova recenzija ističe neke od novih i jedinstvenih karakteristika koje je Zulabet implementirao u posljednje vrijeme kako bi se stranica za klađenje istakla u industriji.

Izbor urednika iz Zulabeta Najnovija recenzija

Licenciranje

Zulabet se nalazi u jurisdikciji Malte i licenciran je od strane Malteške uprave za igre na sreću. Broj licence je MGA/B2C/486/2018, a registarski broj kompanije C96904. Sa detaljima o licenciranju i registraciji objavljenim na službenoj web stranici, Zulabet je stvorio visok nivo povjerenja među igračima i recenzentima.

Izvještaji pokazuju da je ova eSports kladionica sada dobila švedsku licencu za igranje igara. To sugerira da će Zulabet najvjerovatnije lansirati na regulirano tržište Švedske, nudeći eSport klađenje i druge usluge klađenja većem broju igrača. Međutim, nije bilo zvanične izjave kompanije Maltix Limited o tome da li će i kada doći do preseljenja. Licenca Malte također važi do 2028. godine, što dovodi u sumnju zašto bi se preselila u Švedsku.

Marketing

Neki stručnjaci kažu da Zulabetov uspjeh proizlazi iz njegovih opsežnih i učinkovitih marketinških kampanja. Zulabet je investirao u brojne oblike marketinga, uključujući oglase na društvenim mrežama, direktno slanje e-pošte i telemarketing. Marketinške strategije su personalizirane i dizajnirane za određenu ciljnu publiku koju pružatelj kladionica traži. Marketing od usta do usta također je igrao značajnu ulogu u njihovom marketinškom uspjehu, potaknut njihovim dobrim uslugama.

Međutim, nekoliko stručnjaka tvrdi da bi troškovi marketinga kompanije mogli biti previsoki da bi kampanje bile održive. Možda je to bila dobra strategija za ulazak na tržište, ali nije finansijski izvodljivo da se održi dugoročno.

Bonus ponude

Bonus ponude i nekoliko drugih promotivnih ponuda su prilično uobičajene na eSport stranicama za klađenje i drugim online platformama za klađenje, pa je logično da ih Zulabet nudi. Međutim, razlika dolazi u velikom broju ponuda koje Zulabet ima. Ima više od 15 vrsta bonusa i promotivnih ponuda dostupnih za sve igrače, uključujući bonuse dobrodošlice, besplatne opklade, pojačane opklade, nedjeljne bonuse i bonuse za povrat novca.

Bonus i promotivne ponude su također relativno atraktivnije nego na drugim konkurentskim platformama za online klađenje. To se odnosi na iznos ili vrijednost koju igrači dobijaju i uslove klađenja priložene ponudama. Dobra platforma za rangiranje eSporta može pomoći igračima da uporede ponude među najboljim kladionicama koje pokrivaju tržišta klađenja na eSport.

Usluge kupca

Statistike pokazuju da igrači teže ka najboljim stranicama za klađenje u eSportovima i drugim platformama za kockanje koje nude kvalitetne usluge korisničke podrške. Nekoliko drugih Platforme za klađenje na eSport svakako pružaju bolje usluge korisničke podrške od Zulabeta, posebno u pogledu dostupnih kanala i vremena odziva. Bez obzira na to, korisničke usluge u Zulabetu su i dalje za svaku pohvalu.

Zulabet ima samo dva kanala za pristup korisničkim uslugama. Prva je putem e-pošte, kojoj je potrebno dosta vremena da dobijete odgovor, ali može biti od koristi za dugačke zahtjeve ili zahtjeve usmjerene na detalje. Druga alternativa je putem live chata. Kupci također mogu koristiti stranicu s čestim pitanjima na Zulabet stranici ili online forumima kako bi pronašli rješenja za uobičajene probleme s kojima se mogu suočiti.

Raznolikost tržišta klađenja

Prema Maltix Limited Company, širok izbor tržišta za klađenje je njihova glavna tajna. Zulabet pruža tržišta klađenja za gotovo sve legalne i registrovane sportove koji se igraju na globalnom nivou, uključujući eSport i virtuelne sportove. Odjeljak za prijemač obično nudi više od 32000 događaja svakog mjeseca. Igrači mogu biti sigurni da će pronaći tržišta klađenja za bilo koji veliki sportski turnir i uživati u raznim vrstama klađenja. Podržano je i klađenje uživo, uključujući i eSportove.

Kvote za klađenje su također namjerno učinjene privlačnijim nego što nudi većina konkurenata, što posao čini još slađim. Korisničko sučelje stranice je dizajnirano tako da igrači imaju laku navigaciju kroz brojne opcije da pronađu sportove i mečeve na koje žele da se klade.

metode plaćanja

Zulabet nudi impresivan različita rešenja depozita da pokrije preferencije većine igrača. Kupci mogu izvršiti plaćanja u četiri valute, evru, mađarskoj forinti, norveškoj kruni i indijskoj rupiji. Proces deponovanja sredstava je relativno jednostavan, ali zavisi od načina plaćanja koji se koristi. Međutim, mogućnosti povlačenja su prilično ograničene. Oni općenito uključuju razna rješenja e-novčanika. Zulabet također ne nudi opcije plaćanja kriptovalutama, koje su danas poželjne među elitnim igračima.

Odgovorno kockanje

Zulabet promovira odgovorno kockanje na nekoliko različitih načina. Za početak, omogućava korisnicima da zatvore svoje račune kada žele, bez obzira na razloge koje nude. Zatvaranje računa za kockanje može pomoći igračima da se drže dalje od kockanja koje izaziva ovisnost. Zulabet također dozvoljava limite računa, koje igrači mogu postaviti kako bi ograničili svoje aktivnosti.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti