Vijesti

November 1, 2023

Fortnite Poglavlje 4, sezona 5: Povratak Fortnite aviona i nostalgična igra

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Uvod

Fortnite se priprema za povratak mape poglavlja 1 u 5. sezoni 4. poglavlja. Uz mapu, Epic Games je nagovijestio povratak različitih sadržaja iz poglavlja 1, uključujući popularne avione Fortnite.

Fortnite Poglavlje 4, sezona 5: Povratak Fortnite aviona i nostalgična igra

Teasers i spekulacije

Epic Games je objavio teasere za predstojeću sezonu, dajući igračima uvid u ono što mogu očekivati. Ovi tizeri su prikazali nove skinove, povratak predmeta kao što je pumpa, i najvažnije, avioni Fortnite. Uključivanje aviona u teasere sugerira da će se oni vratiti u 5. sezoni 4. poglavlja.

Jedinstvena igra

Fortnite avioni su bili kontroverzni dodatak tokom prvog poglavlja zbog svoje prirode u vazduhu i destruktivnih sposobnosti. Međutim, od tada su doživjele promjene u balansiranju, što ih čini manje nadmoćnim. Avioni nude jedinstveno iskustvo igranja, teže ih je skinuti i predstavljaju uzbudljiv izazov za igrače.

Fun Flashback

Povratak Fortnite aviona u Poglavlje 4, Sezona 5 dio je nastojanja igre da se ponovo osvrnemo na nezaboravne trenutke iz Fortnite poglavlja 1. Zajedno sa drugim stavkama iz poglavlja 1, avioni će dodati zabavni element kako igranju građenja tako i igranju bez izgradnje.

Zaključak

S povratkom karte za Poglavlje 1 i uključivanjem Fortnite aviona, Poglavlje 4, sezona 5 obećava da će biti uzbudljivo i nostalgično iskustvo za Fortnite igrače. Bilo da uživate u izgradnji ili više volite pristup pun akcije, avioni će ponuditi uzbudljiv dodatak igri. Spremite se da poletite u nebo i prigrlite nostalgiju za Fortnite Poglavljem 1!

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoju igru ​​VALORANT uz Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizirajte svoju igru ​​VALORANT uz Funny Crosshairs

Vijesti