Vijesti

June 30, 2022

Fnatic je još uvijek favorit navijača u klađenju na eSports

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fnatic Still a FanFnatic je jedan od najboljih timova na online eSport sceni klađenja. Kao jedna od najstarijih eSports organizacija, tim se može pohvaliti velikom reputacijom na velikim eSports turnirima.

Fnatic je još uvijek favorit navijača u klađenju na eSports

O Fnatic-u

Za početak, Fnatic je eSports organizacija sa sjedištem u Londonu osnovana prije 17 godina. Bez sumnje, eSports tim je među najboljima danas i mnogima je omiljen Klađenje na eSport entuzijasti. Tim je ostao dominantan tokom godina, osvajajući neke od najvećih i najkonkurentnijih eSports turnira.

Fnatic eSport aktivne i neaktivne divizije

Fnatic ima aktivne spiskove u nekoliko divizija, uključujući Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA, Fortnite, Battle Royale, League of Legends, Rainbow Six Siege i Valorant.

U prošlosti je tim učestvovao u nekoliko drugih divizija, uključujući Clash Royale, Heroes of the Storm, PUBG Mobile, ShootMania Storm i Smite, ali su spiskovi raspušteni iz ovog ili onog razloga.

Online klađenje na Fnatic

Kao što je već spomenuto, Fnatic učestvuje u nekoliko divizija. Za kladioce, važno je otkriti u kojim eSportovima se tim ističe. To je zato što svi timovi nemaju najbolji talenat. Tim bi mogao biti dobar u Counter-Strike: Global Offensive, ali ne i u Valorantu.

Fnatic je bio dominantan u nekoliko eSport divizija, na primjer, League of Legends, Dota 2 i Counter-Strike: Global Offensive.

U League of Legends, tim je osvojio nekoliko naslova, uključujući LoL World Championship, EM World Championship, EM Global Challenge, M Global Challenge i ESL Major Series. Trenutni Fnaticov LoL spisak ima neke od najboljih talenata iako nisu bili toliko uspješni u posljednjih nekoliko godina.

Još jedan eSport u kojem je Fnatic dominirao je Dota 2. Tim je osvojio nekoliko vrhunskih naslova, uključujući DH DreamHack, TI The International i MLG TKO Europe. Fnatic je nedavno obnovio svoj Dota 2 spisak sa dva nova igrača, Armel Paul "Armel" Tabios i Jaunuel "Jaunuel" Arcilla. Dvojac je spreman da bude sljedeća velika stvar na predstojećim Dota 2 turnirima, tako da je Fnatic tim koji treba gledati kada se kladite na Dota 2.

Fnatic je također sila s kojom treba računati u Counter-Strike: Global Offensive. Tim je uživao u nekoliko dobrih vremena na turnirima, uključujući ESL Pro League XIV. Ali najveće dostignuće Fnaticovog Counter-Strike tima je osvajanje tri Global Offensive Majora. Ipak, Fnatic je i dalje dobar tim na koji se može kladiti u CS: GO diviziji sve dok igrači pažljivo prate ko je protivnik.

Da li se isplati kladiti se na Fnatic?

Iako Fnatic nije tako dominantan kao što je bio ranije, i dalje će biti dobar tim na koji se možete kladiti. Međutim, većina eSport stranica za klađenje će definitivno biti oprezna s izgledima koje im daju na nadolazećim turnirima jer bi to moglo donijeti neka iznenađenja, posebno s nedavnim promjenama u spisku. 

Sve rečeno i urađeno, igrači moraju koristiti nekoliko savjeta za eSport klađenje od stručnjaka prije nego ulože svoj novac u bilo koji Fnatic tim. U ovom trenutku, Fnatic će vjerovatno dominirati u Dota 2 diviziji, tako da ovo mjesto gdje kladionici mogu dobiti pobjedničke listiće.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti