Vijesti

February 14, 2024

CDL Major Two Qualifier Utakmice i Rostermania ažuriranja

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nakon kratke pauze nakon Major One, sljedeća faza online kvalifikacija Call of Duty League zakazana je za Major Two.

CDL Major Two Qualifier Utakmice i Rostermania ažuriranja

Rostermania

CDL Rostermania je počela rano 2024. godine, pošto je nekoliko timova promiješalo svoje sastave nakon razočaravajućih početaka sezone. Boston nije osvojio nijednu mapu pred domaćom publikom, pa je Breach odgovorio izbacivanjem Capsidala umjesto Asima. Lopovi iz Los Anđelesa su takođe napravili promene, zamenivši Cammyja i JoeDecievesa za Nastie i Krempa.

Vegas je objavio da Standy više nije dio Legije, a Seattle je prešao iz iLLeY-a, koji je imao impresivnih prvih nekoliko mečeva.

Liga Changes

Tokom pauze i sama liga je doživjela nekoliko promjena. Za mečeve Major Two Qualifier, postoje nova Hardpoint hills i spawns, a Rio je zamijenio Skidrow Search and Destroy i Terminal Hardpoint.

Dva glavna meča kvalifikacija

Evo prve liste mečeva kvalifikacija za Major Two za CDL sezonu 2024:

  • Petak, 16. februar
    • Toronto Ultra vs. Miami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners protiv Caroline Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Subota, 17. februar
    • Carolina Royal Ravens vs. Boston Breach: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics vs. Atlanta FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge vs. New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • Nedjelja, 18. februar
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti