Casumo Esports obnavlja svoje bonus ponude

Vijesti

2022-08-25

Casumo Esports, čiji je vlasnik i kojim upravlja Casumo Services Limited, među najpopularnijim je stranicama za klađenje na eSport. Među glavnim razlozima za njegovo odobrenje je to što nudi impresivan niz tržišta klađenja na eSport. Osim toga, pružatelj kladionica je licenciran u nekoliko jurisdikcija, što ga čini dostupnim ne samo igračima iz svih krajeva svijeta, već i pouzdanim eSports gaming stranica

Casumo Esports obnavlja svoje bonus ponude

Međutim, kladioničarska kompanija je nedavno prolazila kroz nekoliko izazova, od kojih većina proizilazi iz povećane konkurencije u industriji. U pokušaju da se izdvoji od konkurencije, kompanija je uvela niz novih bonus ponuda dok je istovremeno poboljšavala postojeće.

Bonus za registraciju

Bonus za registraciju je primarni poticaj koji koristi Casumo kako bi privukli nove igrače na svoju platformu. Bonus za registraciju, poznat i kao bonus dobrodošlice, bio je relativno manji od onoga što nude konkurenti. Kao rezultat toga, Casumo Services Limited je vidio da je najbolje da poboljša svoju ponudu i ode korak dalje kako bi je učinio boljom nego što većina stručnjaka smatra industrijskim standardom.

U julu 2022. Casumo je to učinio bonus ponuda dobrodošlice od 100% prvog depozita za sve nove igrače. Međutim, ovaj bonus je ograničen na 100 funti. Bonus se može koristiti za klađenje na gotovo sva eSport tržišta klađenja koja se nude na platformi. Novi bonus za registraciju dolazi sa zahtjevom za klađenje od samo x30.

Zatražiti bonus sada je jednostavno kao registracija, slijedeći odgovarajuće korake, aktiviranje bonusa i uplatu najmanje £10. Bonus će tada biti deponovan direktno na bonus račun. Treba napomenuti da iznos bonusa dobrodošlice može varirati u zemljama u kojima posluje Casumo provajder klađenja.

Bonus na drugi depozit

Drugi bonus na depozit je jedna od novih bonus ponuda za Casumo eSports. Provajder klađenja je među rijetkima u industriji koji nudi takav bonus za eSports klađenje. Ponuda je osmišljena da privuče nove igrače koji možda nisu imali sreće da nastave okušati sreću uplatom još jednog depozita. Iznos bonusa je čak bolji od bonusa dobrodošlice. 

Kupci mogu dobiti 100% svog depozita, ograničenog na £300. Međutim, uslovi klađenja su slični onima za bonus dobrodošlice. Bonus ponuda također ističe u roku od 30 dana od dodjele.

Odds Boosts

Još jedan pomalo nekonvencionalan bonus, koji je obično uobičajen na najboljim eSport stranicama za klađenje, uveden na Casumo eSports kladioničarsku stranicu su povećane kvote. U idealnom slučaju, povećane kvote se odnose na šanse da se meč poveća za određene prilike, što rezultira povećanim potencijalnim dobicima. Ponuda se dodjeljuje igračima koji daju određene opklade na određene utakmice koje se kvalificiraju za povećanje.

Poboljšane kvote se nude samo u ograničenim periodima. Sredstva iz drugih bonus ponuda ne mogu se koristiti za klađenje na utakmice koje imaju povećane kvote. Povećane kvote također ne mogu biti dio akumulirane e-Sport opklade.

Izmijenjeni uslovi i odredbe bonusa

Pored uvođenja novih bonus ponuda i poboljšanja nekih postojećih, Casumo Services Limited je revidirao i uslove bonusa. Na primjer, igrači mogu primiti bonuse samo ako se mogu pratiti do originalne pridružene veze poslane za ponude. U većini slučajeva, prihvatljivim partnerskim vezama može se pristupiti putem foruma, dijeljenja linkova, preporuka putem e-pošte i odobrenih pridruženih web stranica. Korisnički nalozi također moraju biti provjereni prije bonuse može biti nagrađen.

Kakvi su bili efekti promjena?

Prema riječima menadžmenta Casuma, promjene su pozitivne i daju očekivane rezultate, iako sporo. Ovaj poticaj će privući više igrača na web stranicu i, uz bonus na drugi depozit, osigurati da novi kupci postanu dugoročni vjerni klijenti.

Casumo Services Limited okrivljuje spor porast novih kupaca zbog nedostatka znanja o najnovijim ponudama. Bonus ponude su još relativno nove da bi imale veliki uticaj. Međutim, kompanija je optimistična da će njene marketinške strategije funkcionirati i pomoći u povećanju tržišnog udjela u industriji klađenja na eSport.

Ostale Casumo marketinške strategije

Uvođenje novih bonus ponuda nije bila samo Casumova marketinška strategija. Drugi kanal na kojem stalno rade je affiliate marketing. Casumo je značajno povećao provizije koje nude njihovi pridruženi trgovci, podstičući ih da još više rade na usmjeravanju prometa na stranicu za klađenje. Trenutna stopa provizije ide do čak 45% depozita za više od 41 klijenta mjesečno.

Druga strategija uključuje preporuku korisnika, gdje korisnici dobijaju atraktivne bonuse za svakog korisnika koji deponuje na klađenje. Idealno, to sve postojeće korisnike čini potencijalnim trgovcima kompanije. Nažalost, kompanija još nije otkrila informacije o djelotvornosti svoje partnerske marketinške strategije. Međutim, sudeći po uzbuđenju na većini Casumo foruma, čini se da su pridruženi trgovci dobro namamljeni da rade za provizije.

Poslednje vijesti

Najnovije vijesti o klađenju na NewBee
2022-09-22

Najnovije vijesti o klađenju na NewBee

Vijesti