Vijesti

February 10, 2022

Betssonova dominacija u klađenju na eSport

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Betsson je jedna od tradicionalnih kladionica koje su se fokusirale na klađenje na eSport, jedno od najbrže rastućih tržišta u industriji kockanja na mreži.

Betssonova dominacija u klađenju na eSport

Prema izvještaju Eilers & Krejcik za 2020. godinu, preko 6,5 miliona kockara je kladilo na eSports utakmice. Ovaj broj se dodatno povećao otkako je eSport eksponencijalno porastao 2021.

S obzirom na to koliko je ogromna i moćna industrija klađenja na eSport, BML Group Ltd, operater kladioničarske stranice, želi dominirati scenom klađenja u eSportovima, baš kao što to čine u tradicionalnom sportskom klađenju. Strategija sa četiri stuba nudi igračima obilje opcija za klađenje i praktičnost.

Široka pokrivenost eSportovima

Betsson nije običan eSports kladioničar koji pokriva samo elitne eSports turnire; pokriva sve konkurentne eSports igre širom svijeta. Bilo da se radi o Dota 2 bitci u nižim kvalifikacijama ili LoL Svjetskom prvenstvu, Betsson ima kladioničare pokrivene. U ovom trenutku, neka od takmičenja na koja se igrači mogu kladiti uključuju Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 1, Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 2, CS: GO: IEM WINTER i FIFA eSports Battle.

Ogromna tržišta klađenja

Pored sveobuhvatne pokrivenosti eSport turnira i takmičenja, Betsson ide dalje nudeći širok izbor tržišta za izbor. Za eSportove sportske simulacije, na primjer, FIFA, tržišta klađenja su ista kao i tradicionalno klađenje na fudbal. Međutim, za igre pucačina u prvom licu (FPS), većina eSport stranica za klađenje ima samo osnovna tržišta. Ali Betsson ima dosta tržišta. 

U CS: GO, na primjer, igrači se mogu kladiti na pobjednika meča, tačan rezultat, nerešenu opkladu, pobjednik pištolj runde 1, pobjednik pištolj runde 2, hendikepe, ukupan broj odigranih rundi na mapi, produžetak na mapi, osvojene runde na mapi (hendikep), mape koje se igraju u nizu, pobjednici specifični za mapu i tako dalje.

Visoke kvote za eSport

Kvote su ključni faktor pri odabiru dobre stranice za klađenje. Igrači su uvijek u potrazi za najvišim kvotama; Betsson to jasno razumije. Kako bi osigurao da je na vrhu igre, Betsson nudi neke od najviših kvota na tržištu u sva tri formata kvota. Na primjer, kada drugo eSport stranice za klađenje imaju kvotu za pobedu eSports tima na 1.66, Betsson će imati kvotu postavljenu na 1.70, ili čak i više.

Brzi, sigurni depoziti

Na kraju, Betsson je modernizovao svoju bankarsku infrastrukturu i proširio partnerstvo sa online metode plaćanja za olakšavanje brzih i depozita. Nije uobičajena stranica za klađenje u eSportovima koja odlaže depozite do sati nakon završetka meča na koji se kladioničar želi kladiti. 

šta više? Betsson ubrzava isplate sve dok igrači verificiraju svoje račune. Nadalje, kladionica se udružila sa svim popularnim sistemima plaćanja na mreži, od e-novčanika do debitnih i kreditnih kartica i još mnogo toga.

Zaista, Betsson ima jasan plan da se učvrsti na listi najboljih eSport stranica za klađenje. Pored sveobuhvatne pokrivenosti eSportovima, raznovrsnih tržišta klađenja, visokih kvota i brzih depozita, Betsson ima jedan od najboljih eSport bonusa. šta više? Stranica za klađenje nudi izuzetno korisničko iskustvo.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti