Rangiranje najboljih eSport kladionica sa Q Card

Qcard Mastercard je uzbudljiv proizvod sa Novog Zelanda. Kombinira karticu za beskamatno plaćanje kod odabranih trgovaca na Novom Zelandu s Mastercard karticom. Ovo ima očigledne prednosti za pojedince koji uživaju u puntu na eSport sajtu za klađenje. Qcard Mastercards pruža uobičajenu dostupnost, sigurnost i praktičnost Mastercard kartice.

O QcarduKako napraviti depozit sa Qcard-omKako napraviti povlačenje sa Qcard-omZa i protiv Qcard-aQcard opcije korisničke podrške
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Qcard metoda depozita omogućava lak pristup na mreži na informacije o plaćanju na web stranici i u aplikaciji. Korisnička podrška je također pravovremena, a kupci će biti iznenađeni svestranošću kartice. Također korisnicima pruža nagrade i promocije. Međutim, neka ključna ograničenja i naknade vrijede za karticu pa pogledajmo opciju plaćanja Qcard.

O Qcardu

Qcard je osnovana na Novom Zelandu i ranije je bila u vlasništvu Fisher & Paykel Finance Ltd. Kartica je počela kao način na koji kupci kupuju robu od trgovaca, a zatim je vraćaju kasnije.

Beskamatni period je omogućio kupcima da izvrše jeftinije plaćanje Qcard-om prije nego što se izvrše daljnje promjene kamata. Australijska kompanija FlexiGroup preuzela je kompaniju 2015. godine, a kompanija je nastavila sa poslovnim modelom kompanije.

Kupci mogu koristiti QMastercard proizvod kao i bilo koju drugu Mastercard karticu. Može se koristiti za online kupovinu i depozite kod trgovaca ili Qcard eSport stranica za klađenje po izboru. Kartica se također može koristiti kod odabranih trgovaca na Novom Zelandu. Kupci mogu kupiti u bilo kojoj radnji u zemlji i iskoristiti period bez kamate. Kartica se može koristiti na bankomatima i Mastercard prodavačima u inostranstvu.

Korisnici mogu plaćati direktnim zaduživanjem, Bpay-om i automatskim plaćanjem sa online platforme. Čekom se također može isplatiti račun. Međutim, može potrajati pet dana da se očisti.

Kako napraviti depozit sa Qcard-om

Deponovanje na Qcard eSport sajtu za klađenje zahteva nekoliko jednostavnih koraka. Prvo, morate dobiti Qcard da biste izvršili depozit. Ovo se može primijeniti putem web stranice ili kod odabranih trgovaca.

Uplata na eSport web stranicu počinje odlaskom na Qcard eSport stranicu za klađenje i navigacijom do stranice za bankarstvo ili blagajnu. Zatim odaberite Mastercard među opcijama depozita. Bolji će biti upućeni da dodaju iznos depozita.

Sljedeći korak je da odgovorite na neka sigurnosna pitanja kao što su ime na kartici i broj kartice. Pojedinci mogu dodati datum isteka i CVC kod na poleđini kartice.

Odredite iznos za uplatu na Qcard. Odgovorite na druga sigurnosna pitanja kao što su ime na kreditnoj kartici, broj kartice, datum isteka i CVC kod kartice. Imajte na umu da će postojati i minimalni i depozitni limit. Ovo će zavisiti od svake Qcard eSports kladionice. Primjenjuju se i naknade.

Kako napraviti povlačenje sa Qcard-om

Pobjeda na eSports stranici znači da je vrijeme za povlačenje. Online kazina često koriste Mastercard, ali ne sve. Igrač prelazi na odjeljak za blagajnu ili bankarstvo na web stranici i bira Mastercard kao a

Qcard način plaćanja. Online kazina obično traže podatke o prednjoj i zadnjoj kreditnoj kartici poput depozita. Isplata mora biti potvrđena od strane online kazina, što može potrajati nekoliko dana ili više.

Kontaktirajte podršku za više informacija o zahtjevima za povlačenje novca u kazinu. Također postoje minimalni i maksimalni limiti za povlačenje iz online kazina. Takođe je lako podići na mobilnim uređajima tako što ćete otići u online kazino i povući se iz relevantnog odjeljka. Ovo se može završiti na desktop verziji web stranice ili korištenjem aplikacije i odlaskom na stranicu za povlačenje.

Za i protiv Qcard-a

Pros

 • Nabavite Mastercard za depozite i isplate na eSports kladionicama
 • Primite proizvode unaprijed bez naknade i plaćajte tri mjeseca bez kamate kod odabranih prodavača
 • Siguran i siguran način za uplatu eSports web stranica
 • Kupujte kod trgovaca širom svijeta i podižite na bankomatima u inostranstvu

Cons

 • Visoke kamate
 • Neke kupovine na kraju budu skuplje od prvobitne cijene kada se dodaju kamate
 • Prodavci nude tromjesečne beskamatne ponude za proizvode kao što su namirnice koje promoviraju lošu potrošnju
 • Iscrpne naknade

Qcard opcije korisničke podrške

Qcard ima sigurnu i šifrovanu platformu za plaćanje Qcard karticom. Takođe ima dosta korisničke podrške. Korisnička služba je adekvatna, a korisnička podrška dostupna je na Novom Zelandu iu inostranstvu. Služba za korisnike je više nego dovoljna da osigura da se upiti mogu shvatiti ozbiljno. Evo još nekih detalja;

 • Telefon trgovca: 0800 22 22 55
 • Telefon za korisnike: 0800 119 100
 • Kupci u inostranstvu: +64 9 580 7399

Pisanje je također još jedan način za slanje korespondencije.

Columbus Financial Services Ltd – Tim za rješavanje sporova Privatna torba 94013 Auckland 2241

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević