Esports kladionice prihvataju PayPal

PayPal je digitalni novčanik u vlasništvu američke multinacionalne kompanije PayPal Holdings, Inc. 134. korporacija na listi Fortune 500 za 2021. je vjerovatno najveći e-novčanik na svijetu u 2021. PayPal je dostupan u gotovo svim zemljama koje imaju sisteme za prijenos novca na mreži . Nudi usluge transfera uz naknadu različitim dobavljačima na mreži, uključujući web stranice za sportsko klađenje.

Kompanija je osnovana 1998. godine. Tada je bila poznata kao Confinity. U početku je razvio sigurnosni softver za ručne uređaje prije nego što je prešao na poslovanje e-novčanika. Sjedište PayPal-a nalazi se u San Joseu u Kaliforniji.

Esports kladionice prihvataju PayPal
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Kako napraviti depozit za esport klađenje preko PayPal-a

Pod vodstvom trenutnog izvršnog direktora Dana Schulmana, kompanija je 2020. zaradila 21,45 milijardi dolara od preko 300 miliona korisnika širom svijeta. Broj korisnika je porastao na 361 milion u 2021. Sam broj registrovanih korisnika čini PayPal jednim od najboljih načina plaćanja za bilo koju kladionicu.

Mnogi ljudi vole PayPal zbog njegove lakoće korištenja. Da biste koristili e-novčanik na web stranici za klađenje na esport, morate ga imati kao preferirani način plaćanja. Ovo se može odabrati prilikom registracije ili dodati u toku korištenja stranice.

Evo koraka koje trebate slijediti kada koristite PayPal za uplatu na web stranici za klađenje na esport.

 1. Na početnoj stranici web stranice za esport klađenje kliknite na 'Depozit'. Vidjet ćete listu dostupnih metoda. Kliknite na PayPal.
 2. Bićete preusmjereni na stranicu za prijavu na PayPal. Uđite na stranicu tako što ćete unijeti svoje korisničko ime i lozinku ili automatski popuniti sačuvane lozinke.
 3. Unesite iznos koji namjeravate dodati na svoj račun za klađenje i kliknite na 'Potvrdi.
 4. Uneseni iznos će se oduzeti od vašeg PayPal stanja i dodati na stanje vašeg računa za klađenje. Zatim možete koristiti taj saldo za klađenje na igre dostupne na web stranici za klađenje.

Prednosti i nedostaci PayPal-a

Pros

Prednosti korištenja PayPal-a uključuju:

 • Dostupno u mnogim zemljama širom svijeta
 • Jednostavan za registraciju i korištenje. Web stranica je odlična, a proces obrade transakcija je vrlo jednostavan.
 • Sigurne i sigurne transakcije. PayPal uvijek traži lažne aktivnosti. Sumnjivi nalozi se suspenduju i istražuju. Neki su zatvoreni. Poništavanje se vrši ako se dokaže prijevara.
 • Besplatne transakcije prilikom deponovanja na većini web stranica za klađenje na esports.
 • Pogodnost - dostupan je tokom dana i može se učitati različitim metodama. Bio je lider u partnerstvu sa lokalnim metodama transfera novca u zemljama u kojima posluje.
 • Korisna korisnička služba, dostupna na više platformi - e-pošta, chat, pozivi i društveni mediji.
 • Brojne podržane valute

Cons

Poteškoće pri vraćanju naloga - Zbog velikog broja korisnika, potrebno je mnogo dokaza kada je nalog označen. Iz drugog ugla, međutim, ovo je sigurnosna mjera.

Naknade za transfer mogu biti visoke prilikom konverzije valuta

Rigorozan proces provjere nakon nekog vremena korištenja

Kako ocjenjujemo bankarske metode

Svrha eSports Ranker's pregled bankarskih metoda je da osigura da imate sve važne informacije prije nego što odaberete jednu. Metode podvrgavamo strogom testiranju tako što ih sami koristimo. Takođe radimo duboko istraživanje gledajući šta drugi recenzenti imaju da kažu, podatke dostupne na različitim tržištima i šta sami korisnici imaju da kažu. Zatim kuriramo ove informacije tako da ih možete pronaći na jednom mjestu.

Svaka bankarska metoda koju pregledamo mora proći testove u sljedećim kategorijama:

 • Pristupačnost - Zemlje u kojima je dostupan i jednostavnost prijavljivanja i korištenja njegovih online platformi
 • Sigurnost i sigurnost korisnika i njihovih ličnih podataka
 • Dostupnost korisničke podrške, vrijeme usluge i uslužnost
 • Popularnost među vodećim sajtovima za klađenje na esport
 • Pogodnost - prihvaćene valute, brzina transakcija itd.
 • Troškovi depozita i prijenosa novca između različitih bankarskih platformi
 • Kompatibilnost s drugim metodama prijenosa novca, kao što je koliko metoda je prihvaćeno prilikom punjenja kartice?

Alternative klađenju na esport sa PayPal-om

PayPal je a veoma popularan način plaćanja u industriji klađenja na esport i za depozite i za isplate. Broj registrovanih korisnika znači da mnogi ljubitelji esporta već koriste platformu za svakodnevne transakcije. Zbog pogodnosti, ne moraju se ponovo registrovati da bi ga koristili u svojim aktivnostima klađenja.

Dostupnost PayPal-a u mnogim zemljama i podrška brojnih zemalja je još jedan faktor njegove popularnosti. Jednostavan je za korištenje i ne naplaćuje većinu depozita za esport klađenje. Njegova dugovječnost u industriji čini je renomiranom kompanijom od povjerenja. Partnerstvo s PayPal-om daje bilo kojoj web stranici za klađenje određeni stepen kredibiliteta.

Proces otvaranja PayPal računa

Otvaranje PayPal naloga vrši se online pomoću računara ili mobilnog uređaja. Jednostavan proces se završava u sljedećim koracima

 1. Na web stranici PayPal kliknite na dugme 'Registracija'
 2. Odaberite tip naloga koji želite, lični ili poslovni račun, a zatim kliknite na 'Dalje'
 3. Unesite i potvrdite svoj broj telefona.
 4. Unesite svoje ime, adresu e-pošte i postavite lozinku. Zatim kliknite na 'Nastavi'
 5. Dodajte svoju fizičku adresu i ostale potrebne informacije za verifikaciju. Zatim kliknite Nastavi.
 6. Potvrdite svoju email adresu. Učinite to klikom na link koji vam je poslat u e-mailu koji ste koristili za registraciju.
 7. Vaš PayPal račun je sada spreman za korištenje

Napomena: PayPal može zahtijevati daljnju verifikaciju nakon nekog vremena korištenja računa.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević