Esports kladionice prihvataju Skrill

Skrill je značajan provajder digitalnih novčanika koji opslužuje više od 130 zemalja širom svijeta. Korisnici uživaju u korištenju njegovih usluga prijenosa novca jer je brz, pouzdan i nevjerojatno lak za korištenje. Osim toga, podržava mnoštvo načina plaćanja uključujući bankovni transfer i kreditne i debitne kartice.

Posebno, Skrill omogućava brza digitalna plaćanja od 2001. godine, kada je osnovan kao Moneybookers. Njegov brzi rast je bio izuzetan – do 2007. godine bio je prepoznat kao jedan od tri najbolja e-novčanika u Evropi. Skrill-ova popularnost je nastavila da raste, objašnjavajući zašto su bezbrojni renomirani brendovi i pojedinci otvorili račune s njim. To uključuje sportsko klađenje u jurisdikcijama koje pruža Skrill.

Esports kladionice prihvataju Skrill
Kako napraviti depozit sa Skrillom

Kako napraviti depozit sa Skrillom

Pretpostavimo da igrač već ima Skrill račun, evo najjednostavnije procedure koju mogu usvojiti prilikom deponovanja na Skrill:

 1. Registrujte se na pogodnom Skrill sajtu za kockanje
 2. Idite na odjeljak depozita na web stranici
 3. Odaberite Skrill kao preferirani metod za korištenje
 4. Unesite određeni iznos koji želite prenijeti sa svog Skrill računa na svoj račun za klađenje
 5. Potvrdite transakciju

Imajući na umu da je Skrill e-novčanik sa reputacijom po svojoj brzini, esports kladioničari mogu provjeriti stanje na svojim kockarskim računima čim se njihovi depoziti verificiraju. Zanimljivo je da ovo nije jedina pogodnost u kojoj mogu uživati kada uživaju koristite ovaj metod depozita. Na primjer, korištenje Skrill-a privlači bonus koji se razlikuje od jedne platforme do druge i određen je iznosom koji je prebačen na račun člana.

Osim toga, Skrill se može pohvaliti intuitivnom web-stranicom dostupnom na mnogim jezicima, uključujući:

 • engleski
 • španski
 • njemački
 • talijanski
 • Poljski
 • češki
 • ruski
 • portugalski

Ako igrač ne poznaje jedan jezik, može slobodno izabrati drugu opciju da pruži tačne detalje tokom procesa depozita. Također, budući da Skrill ima mobilnu aplikaciju, igrači je mogu preuzeti kako bi financirali svoje račune za klađenje dok putuju ili obavljaju druge poslove van kuće.

Kako napraviti depozit sa Skrillom
Prednosti i nedostaci Skrilla

Prednosti i nedostaci Skrilla

Provjerite prednosti i nedostatke Skrilla.

Pros

 • Omogućava esports kladioničarima brze uplate i isplate
 • Korisnicima nudi mnogo opcija plaćanja
 • Prihvaćeno na bezbroj web stranica za klađenje na esport
 • Dostupan u mnogim zemljama širom svijeta
 • Pruža vrhunsku uslugu korisnicima
 • Dolazi sa raznim sigurnosnim/anti-prijevarama funkcijama
 • Aplikacija Skrill je nevjerovatno jednostavna za korištenje
 • Podržava više uređaja, uključujući iOS, web-bazirane i android

Cons

 • Neke zemlje kao što su Avganistan, Zelenortska ostrva, Kuba i Japan su ograničene.
 • Stoga bi igrači trebali posjetiti Skrill web stranicu kako bi provjerili podržava li ovaj pristupnik za plaćanje njihove jurisdikcije. Ako ne, preporučljivo je potražiti jednako renomiran i pouzdan metod depozita/povlačenja.
Prednosti i nedostaci Skrilla
Kako ocjenjujemo bankarske metode

Kako ocjenjujemo bankarske metode

Lista bankarskih metoda dostupnih igračima na globalnom nivou je nevjerovatno duga. Zato bi trebali uzeti u obzir razne stvari kada odlučuju o načinu plaćanja koji će koristiti. Pa hajde da zaronimo u glavne karakteristike koje koristimo za rangiranje bankarskih opcija.

Pristupačnost

Jedan od faktora koje uzimamo u obzir kada procjenjujemo opciju depozita/povlačenja je dostupnost. Impresivno, Skrill je dostupan u više od 130 zemalja širom svijeta. Neke od ovih jurisdikcija su Albanija, Njemačka, Kenija, Australija, Poljska, Južna Afrika, Latvija, Švedska i Čile. Ipak, neke zemlje su ograničene, a njihovi stanovnici ne mogu koristiti ovaj e-novčanik.

Sigurnost

Sigurnost također vrijedi uzeti u obzir prilikom rangiranja načina plaćanja. Skrill zaslužuje jedno od prvih mjesta jer koristi visoko-sigurnosnu enkripciju kako bi hakere držao na dohvat ruke.

Popularnost među eSports kladionicama

Mnogi esport kladioničari biraju Skrill u odnosu na druge opcije plaćanja. To znači da su njegove usluge odlične, što ga čini jednom od najboljih bankarskih metoda za kupce.

Podrška

Skrillova podrška je dostupna putem telefona (+1 855-719-2087) i društvenih medija. Njegova stranica također ima detaljan odjeljak s čestim pitanjima kako bi korisnicima pružio odgovore na neka od njihovih pitanja.

Korisničko iskustvo

Skrill-ova upotrebljivost je izvanredna, zahvaljujući tome što je njegova aplikacija kompatibilna s više uređaja i dostupna na mnogim jezicima. U kombinaciji sa svojim drugim poželjnim karakteristikama kao što su brzina i bezbroj servisiranih zemalja, obećava odlično korisničko iskustvo.

Na osnovu ovih faktora, Skrill je među najboljim e-novčanicima koje igrači mogu koristiti za uplatu na svojim omiljenim stranicama za klađenje.

Kako ocjenjujemo bankarske metode
Popularnost u industriji klađenja na esport

Popularnost u industriji klađenja na esport

Preko tri četvrtine esport kladionica širom svijeta prihvata Skrill. Igrači u zemljama koje podržava Skrill mogu razmotriti transfer sredstava na svoje račune za klađenje i podizanje svojih dobitaka. Međutim, prije nego što odaberete ovaj popularni pristupnik plaćanja, razumno je razumjeti pravila određene stranice za klađenje u vezi s uplatom i isplatom putem Skrill-a. Ovo sprječava neugodnosti kao što su kašnjenja ili neuspjeli zahtjevi za povlačenje novca koji bi mogli pokvariti njihovo iskustvo klađenja.

Također, esport kladionici koji koriste Skrill trebali bi odvojiti vrijeme kada biraju esports kladionice koje će koristiti. Dok neki nude Skrill kao metod depozita, nisu ga naveli kao opciju povlačenja i obrnuto.

Popularnost u industriji klađenja na esport
Proces otvaranja Skrill računa

Proces otvaranja Skrill računa

Kreiranje Skrill naloga je lako. Ispod su jednostavni koraci koje bi igrači trebali slijediti kako bi to uspješno učinili:

 1. Posjetite Skrill početnu stranicu.
 2. Pritisnite dugme za registraciju u gornjem desnom uglu stranice.
 3. Popunite tražene detalje. To uključuje puno ime, zemlju prebivališta, željenu valutu, adresu e-pošte i lozinku.
 4. Kliknite na "Registracija" nakon što pročitate uslove korištenja ovog načina plaćanja.
 5. Navedite dodatne detalje, kao što su grad, adresa, poštanski broj, datum rođenja i broj telefona.

Punter treba da potvrdi svoj Skrill nalog nakon što ga kreira. Neki od dokumenata potrebnih za postupak verifikacije su važeća vozačka dozvola, pasoš i lična karta. Također morate pružiti dokaz o adresi, kao što je izvod iz banke ili kopija računa za komunalne usluge. Obično, proces Skrill verifikacije traje 1-2 dana nakon što korisnik dostavi sve potrebne detalje.

Proces otvaranja Skrill računa