Esports kladionice prihvataju Neteller

Neteller je metoda elektroničkog prijenosa novca koja se koristi u raznim aktivnostima online trgovine, među kojima su plaćanja na i sa internetskih stranica za sportsko klađenje. Može se koristiti za podizanje novca direktno pomoću Net+ kartice ili prijenos takvih sredstava na bankovni račun. Usluga je u vlasništvu PaySafe Group, kompanije koja je od tada kupila Skrill, bivšeg Netellerovog konkurenta. Ovo je jedna od vodećih usluga e-transfera koja je otvorila radnju 1999. godine. Počela je sa radom u Kanadi, ali se 2004. preselila na Ostrvo Man. Nakon akvizicije Skrill-a, postao je jedan od najvećih servisa za prijenos e-novca.

Esports kladionice prihvataju Neteller

FCA pravila o elektronskom novcu zahtijevaju od Netellera da novac klijenata drži na računima povjerenja odvojeno od vlastitih operativnih sredstava. To znači da može isplatiti sva stanja kupaca odjednom ako je potrebno, što ga čini sigurnim metodom za korištenje.

Neteller nudi transfere za kockanje od jula 2000. U to vrijeme je upravljao plaćanjima za oko 85% igrača u industriji. Danas je veoma popularan kod provajdera klađenja na esport.

Section icon
Kako napraviti depozit za esport klađenje na Netelleru

Kako napraviti depozit za esport klađenje na Netelleru

Uz Neteller, uplata novca bi trebala biti laka, sigurna i brza. Evo koraka koje treba slijediti:

Prijavite se na svoj Neteller nalog. Morate navesti podatke za prijavu koji se koriste prilikom registracije. Ovi detalji mogu biti sačuvani radi lakšeg prijavljivanja, ali to radite samo na ličnim i sigurnim uređajima.

Odaberite 'Money In'. Ovo će vam dati a spisak opcija plaćanja. Kliknite na željenu metodu.

Unesite iznos koji želite da uplatite na svoj Neteller račun i kliknite na OK. Novac će biti deponovan odmah.

Nakon što imate novac na svom Neteller računu, možete ga koristiti za uplatu na svoj račun za klađenje.

Na web stranici za klađenje na esports kliknite na 'Depozit'. Pojavit će se lista opcija depozita. Kliknite na 'Neteller'

Stranica će vam otvoriti novi prozor u kojem se prijavite i odaberete iznos koji želite poslati na svoj račun za klađenje.

Nakon što unesete ovaj iznos i potvrdite, vaš saldo klađenja se ažurira i odbija od Netellera. Zatim možete koristiti ovaj saldo za klađenje na svoje omiljene igre i turnire.

Kako napraviti depozit za esport klađenje na Netelleru
Prednosti i nedostaci Netellera

Prednosti i nedostaci Netellera

Prednosti korištenja Netellera kao opcije depozita na web stranicama za klađenje na esports uključuju:

 • Pogodnost: Za igrača koji je na tržištu tako dugo, Neteller je lijepo ostario. Njihove transakcije su brze i sigurne. Postoji preko 40 dostupnih metoda za punjenje kartice, među kojima su bankovne, kreditne i debitne kartice. Prihvaćeno je više od 26 valuta, a metoda transfera je dostupna u većini zemalja širom svijeta. Zaista ne postaje zgodnije, zar ne?

 • Bonusi: Mnoge kladionice nagrađuju klijente bonusima i besplatnim opkladama kada polože novac na Neteller.

 • Niski troškovi transakcije: Troškovi se razlikuju od zemlje do zemlje i od jedne kladionice do druge. Međutim, Neteller je među metodama plaćanja s najnižim naknadama za transakcije.

 • Sjajna korisnička usluga: Služba za korisnike pružaoca usluga je brza i od pomoći. Može im se pristupiti putem chata uživo, e-pošte ili telefona.

Nedostaci uključuju:

Ograničenje od 2.000 USD za ne-VIP članove kada polažu putem kartica. Ograničenje se povećava na između 5.000 i 50.000 dolara kada se deponuje sa drugog Neteller računa.

Različiti limiti povlačenja u zavisnosti od zemlje, načina plaćanja i valute

Mogu se koristiti samo prihvaćene valute

Iako ova ograničenja ne utiču direktno na upotrebu Neteller-a za deponovanje na sajtu za klađenje esporta, ona to čine indirektno utičući na način na koji učitavate svoj Neteller nalog.

Prednosti i nedostaci Netellera
Kako ocjenjujemo bankarske metode

Kako ocjenjujemo bankarske metode

Esport Ranker koristi stroge metode za ocjenjivanje kladionica i bankarskih metoda koje koriste. Kada posmatramo bankarske metode, stavljamo ih na skale efikasnosti i sigurnosti. Zainteresovani smo da pogledamo sledeće

 • Pristupačnost - U koliko zemalja je metoda dostupna? Koliko valuta je prihvaćeno? Koliko je lako pristupiti i koristiti metodu (uglavnom online)?
 • Sigurnost - Koji nivoi sigurnosti se nude za privatne informacije i novac korisnika? Postoji li SSL certifikat?
 • Popularnost među sajtovima za klađenje - Najbolje bankarske metode imaju odlične karakteristike koje privlače mnoge vrhunske sajtove za klađenje. Bankarska metoda koja je prihvaćena samo na nekolicini kladionica je crvena zastavica.
 • Sigurnost - Mogu li korisnici anonimno koristiti bankarski metod? Koliko je lako pratiti transakcije?
 • Podrška - Koliko je brza i korisna korisnička podrška putem bankarskog metoda?
Kako ocjenjujemo bankarske metode
Neteller popularnost u industriji klađenja na esport

Neteller popularnost u industriji klađenja na esport

Neteller je jedan od najpopularnijih načina plaćanja u industriji klađenja na esport. U funkciji je već skoro dvije decenije, što znači da je većina kladioničarskih stranica porasla s njim. Takođe je vremenom poboljšao svoje usluge. Pogodan je, pouzdan, pristupačan i dostupan u većini dijelova svijeta. Neteller označava sva polja koja bi ljubitelj esporta želio da bude označen.

Neteller popularnost u industriji klađenja na esport
Proces otvaranja Neteller računa

Proces otvaranja Neteller računa

Neteller račun se otvara u nekoliko jednostavnih koraka na Neteller web stranici. Besplatno je.

 1. Na stranici kliknite na 'Pridruži se sada'
 2. Unesite potrebne detalje - email, ime, zemlju, valutu i lozinku. Zatim kliknite na 'Registracija'. Tada ćete dobiti sigurni ID
 3. Završite proces registracije tako što ćete otvoriti e-poruku s potvrdom koja vam je poslana i unijeti Secure ID na stranicu koja se nalazi na linku
 4. Vaš Neteller račun je sada spreman za korištenje
Proces otvaranja Neteller računa