Esports kladionice prihvataju MuchBetter

Aplikacije za plaćanje putem interneta postale su popularne u industriji kockanja jer omogućavaju kockarima da lako skladište i premještaju sredstva pritiskom na dugme. MuchBetter je jedan od najpoželjnijih pristupnika plaćanja zasnovanih na aplikacijama za klađenje na eSport. Revolucionarni e-novčanik može se finansirati putem MasterCard-a, Visa-e, Bitcoin-a, bankovnog prenosa i drugih finansijskih usluga e-transfera.

Brojne web stranice za klađenje na esportu na mreži uključile su MuchBetter kao metodu depozita jer privlači mobilne igrače i igrače koji vole pogodnost klađenja iz svojih zona udobnosti. Način plaćanja se također može koristiti za primanje dobitaka od eSport platforme za klađenje uz nevjerovatno niske naknade.

O MuchBetter eSports klađenju

O MuchBetter eSports klađenju

MuchBetter je lansiran 2017. godine u Douglasu, ujedinjeno kraljevstvo i od tada je stekao preko 150.000 kupaca širom svijeta. Do 2018. godine kompanija je omogućila najmanje 10.000 MasterCard opcija i 40.000 NFC uređaja za plaćanje. Danas radi kao potpuno licencirana mobilna aplikacija koja se može preuzeti na iOS i Android.

Preko 120 online trgovaca podržava MuchBetter, uz neke od vodećih iGaming kompanija u svijetu. Nedavno je časopis eGaming Review dodelio MuchBetteru nagradu za zvezdu u usponu. Jens Bader, jedan od njegovih suosnivača, dobio je PayExpo Payments Power 10 Awards, prepoznajući ga kao ključnog saradnika u industriji plaćanja.

Da li je MuchBetter popularan?

Provajderi klađenja na esport neprestano traže alternativu metode plaćanja i otkrili su da je MuchBetter dobar spoj. Kockarska zajednica dobro razume uslugu, posebno u evropskom regionu. Kada korisnici finansiraju svoje MuchBetter račune, mogu iskoristiti ta sredstva za klađenje na eSport.

Način plaćanja također omogućava vlasnicima računa da koriste debitne kartice, prepaid kartice i viševalutne račune u jednoj aplikaciji. Podržava tri glavne valute, a to su USD, EUR i GBP. Aplikacija je zaštićena PIN kodom ili biometrijskom autentifikacijom, tako da nema potrebe da se prisjećate lozinki i korisničkih imena. Ako se bilo koja od povezanih kartica izgubi, korisnik je može zamrznuti unutar aplikacije kako bi spriječio prijevaru.

O MuchBetter eSports klađenju
Kako napraviti depozit kod MuchBetter-a

Kako napraviti depozit kod MuchBetter-a

Dostupnost MuchBetter-a na pametnim telefonima olakšava život ljubiteljima eSporta koji vole klađenje u pokretu. Sve što im treba je broj mobilnog telefona za potvrdu plaćanja. MuchBetter koristi dinamički CVV kod, koji automatski generira aplikacija kada korisnik započne transakciju. Sljedeći koraci su uključeni u polaganje sredstava na an Web stranica za klađenje na eSport.

 1. Registracija za eSports klađenje uz MuchBetter kao način plaćanja
 2. Prijava na nalog
 3. Pronalaženje dugmeta za depozit za pokretanje depozita
 4. Odabirom MuchBetter sa liste dostupnih e-novčanika
 5. Slijedeći upute za prijavu na aplikaciju MuchBetter
 6. Unesite iznos za slanje
 7. Potvrda transakcije putem CVV-a poslanog putem mobilne aplikacije

Svi depoziti na bilo kojoj kockarnici su besplatni i potrebno im je nekoliko minuta da se završe. Oni koji koriste bitcoine za finansiranje svojih računa uživat će u trenutnim depozitima.

Korištenje MuchBetter-a kao opcije plaćanja za eSports

MuchBetter klijenti mogu plaćati preko banke jer im provajder omogućava da povežu svoje bankovne račune sa e-novčanikom putem namenske mobilne aplikacije. Međutim, treba da imaju u vidu dnevni limit potrošnje svojih banaka kako ne bi pretjerali. MasterCard ograničenje za MuchBetter je na donjem kraju, npr. dnevna potrošnja je 300 USD, ali korisnici mogu zatražiti povećanje od podrške putem pametne aplikacije.

Kako napraviti depozit kod MuchBetter-a
Kako napraviti povlačenje sa MuchBetter

Kako napraviti povlačenje sa MuchBetter

Mnogo bolje isplate se dešavaju bržom brzinom od većine konvencionalnih bankarskih metoda. Nakon isplate na e-novčanik, korisnik može prenijeti sredstva na svoj bankovni račun ili mobilni novčanik. Povlačenje dobitaka od eSports klađenja poduzimaju ove korake:

 1. Započnite zahtjev za povlačenje otvaranjem stranice za isplate na eSports kladionici
 2. Odaberite Mnogo bolje
 3. Zapišite broj mobilnog
 4. Sačekajte odobrenje od kladionice
 5. Novac se pripisuje na račun igrača

Gore navedeni proces može trajati jedan ili dva dana, ovisno o operateru klađenja. Nema naknade za povlačenje sa sajta za kockanje. Dnevni limiti isplate nisu isti za sve kladionice. Detalji su navedeni u odjeljku T&C na stranici.

Korisnici mobilnih uređaja smatraju da je MuchBetter praktičniji jer ne moraju da se prijavljuju na drugi interfejs prilikom isplate novca. Oni su preusmjereni na aplikaciju unutar istog pametnog telefona koji koriste za klađenje bez davanja osjetljivih financijskih podataka. Pored verifikacije kladionice, MuchBetter takođe verifikuje identitet klijenta pre nego što uplati novac na njihov račun sa CVV kodom.

Kako napraviti povlačenje sa MuchBetter
Prednosti i nedostaci uz MuchBetter

Prednosti i nedostaci uz MuchBetter

MuchBetter preferiraju online trgovci, web stranice za klađenje i kladionici na mreži iz dobrih razloga. Evo zašto je to zgodan način plaćanja.

Pros

 • Besplatna MasterCard
 • Niski kursevi valuta (0,99%)
 • Multivalutna plaćanja
 • Poboljšan KYC i sigurnost
 • Transakcije u realnom vremenu
 • Brza verifikacija i transakcije
 • Aplikacija prilagođena korisniku

Cons

MuchBetter je relativno nov, tako da se u budućnosti očekuju promjene. Iako je to lakša opcija za klađenje u eSportovima, možda neće pružiti sve cool karakteristike nekih dugotrajnih novčanika. Kao i svaki drugi provajder plaćanja, MuchBetter ima nekoliko nedostataka.

 • MuchBetter Mastercard je dostupna samo u zemljama EU
 • Neke kreditne kartice se naplaćuju 8%, u zavisnosti od zemlje
Prednosti i nedostaci uz MuchBetter
Mnogo bolji proces otvaranja računa

Mnogo bolji proces otvaranja računa

MuchBetter nalog se može otvoriti brzo i jednostavno. To se događa na službenoj web stranici novčanika i mobilnoj aplikaciji. Provajder obično traži lične podatke kako bi potvrdio njihovu starost i zemlju prebivališta. Sve prijave moraju popuniti korisnici koji su navršili minimalnu zakonsku dob u svojoj zemlji, koja je obično 18 godina.

Kako postaviti nalog

 1. Idite na MuchBetter početnu stranicu
 2. Kliknite na dugme za prijavu
 3. Unesite ime, e-mail, datum rođenja, broj mobilnog telefona, željenu valutu, fizičku adresu, poštanski broj i adresu
 4. Popunite 6-cifreni OTP koji se šalje na registrovani broj telefona
 5. MuchBetter će poslati SMS sa vezom za preuzimanje aplikacije iz Apple App Store ili Google Play Store
 6. Pokrenite aplikaciju unosom telefonskog broja i sigurnosnog koda

Da bi dobio besplatnu MasterCard, korisnik mora dostaviti neke dokumente za verifikaciju kao što su nacionalna lična karta, vozačka dozvola ili pasoš. Za aktivaciju kartice potreban je depozit od 30 EUR. Zatim se šalje na adresu kupca u roku od nekoliko radnih dana. Nadalje, e-novčanik se može povezati sa bankovnim računom.

Treba napomenuti da je MuchBetter popularniji u nekim zemljama poput Velike Britanije, Njemačke i Kanade. Esports igrači iz drugih zemlje možda neće uživati u usluzi i njenim prednostima. Međutim, njegova posebna MasterCard kartica može se koristiti na svim bankomatima i trgovinama koje prihvaćaju MasterCard.

Mnogo bolji proces otvaranja računa
Mnogo bolje opcije korisničke podrške

Mnogo bolje opcije korisničke podrške

MuchBetter ima namjenski sistem korisničke podrške koji odgovara korisnicima na vrijeme kako bi osigurao minimalne smetnje. Pomoć je dostupna u obliku:

 • Email
 • Telefonski broj
 • Automatski live chat
 • Poruke na društvenim mrežama

Karte za podršku se pregledavaju u toku istog dana i odgovor se šalje klijentu putem e-pošte. Oni koji žele brze odgovore na opšta pitanja naći će ih u odjeljku FAQ. Stranica je dostupna na više od 10 jezika, tako da korisnici mogu preći na jezik koji smatraju odgovarajućim. To uključuje engleski, holandski, španski, arapski, portugalski, francuski, italijanski, poljski, ruski, norveški itd.

Mnogo bolje opcije korisničke podrške