Esports kladionice prihvataju Money Transfer

Riječ transfer novca se obično koristi za bankovne transfere. Termin se može razlikovati ovisno o lokaciji igrača. Međutim, procedura je gotovo uvijek ista u svakom slučaju. Račun za klađenje korisnicima pruža informacije o njihovim bankovnim računima. Kupci zatim koriste ove detalje za polaganje sredstava direktno na svoje račune.

Suprotno je istina kada se vrši povlačenje. Transferi novca se obavljaju unutar jedne finansijske institucije ili na brojnim platformama. Obično nema intervencije osoblja banke. Najčešći razlog za korištenje bankovnih transfera na računima za eSports klađenje je da su sigurniji jer se šalju direktno s jednog bankovnog računa na drugi.

Da li je transfer novca popularan?

Da li je transfer novca popularan?

Način plaćanja je široko rasprostranjen i mnogi igrači ga rado koriste. Banke štite ove transakcije kako bi osigurale sigurnost podataka i novca korisnika. Bankovni transferi su popularni za sve vrste plaćanja jer ne zahtijevaju posebne račune niti korištenje specijalizirane opreme ili uređaja za plaćanje. Ovo je jedan od najpopularnijih i najjednostavnijih načina plaćanja kockanja, posebno klađenja na eSport.

SWIFT upravlja većinom međunarodnih plaćanja transferom novca. Zadrugu je 1974. godine osnovalo sedam međunarodnih banaka koje vode globalnu mrežu. Ovo čini transfer novca jednim od najstarijih metode plaćanja.

Mogućnosti plaćanja predviđene

Elektronski transferi sredstava, krovni pojam koji obuhvata plaćanja putem bankovnih kartica, najčešći su tip transfera novca. Bankovni transfer, koji je međunarodni ubrzani transfer plaćanja od banke do banke, također se može koristiti. Giro nudi direktan depozit, dok druga opcija omogućava igračima da šalju novac putem poštanskog čeka ili uplatnice. Ljudi koji upravljaju svojim novcem na eSports klađenju mogu koristiti bankovne transfere, što je prilično sigurna metoda.

Bankovni transferi su prihvaćeni kao metoda depozita za transakcije računa na mreži za klađenje u većini zemalja koje to dozvoljavaju. Zahvaljujući širokoj mreži banaka, široko je rasprostranjen u evropske zemlje i Sjedinjenih Država.

Da li je transfer novca popularan?
Kako napraviti depozit koristeći Money Transfer

Kako napraviti depozit koristeći Money Transfer

Jedan od najjednostavnijih načina za igrače da izvrše bankovno plaćanje iz bilo koje banke je putem transakcije iz njihove lokalne filijale. Igrači to mogu učiniti i preko telefona. Međutim, najčešći način je da se izvrši direktan bankovni transfer sa njihovog internet bankovnog računa.

Igrači treba da izaberu "depozit" iz dijela blagajne na svom računu za online klađenje. Potrebno je popuniti tražene bankovne podatke i iznos koji želite prenijeti. Račun za klađenje može nametnuti zahtjev za minimalni depozit.

Na kraju, igrači moraju izvršiti sve sigurnosne provjere koje banka zahtijeva. Nakon potvrde, igrač će morati samo pričekati da sredstva stignu i onda početi igrati. Moguće je da će to potrajati nekoliko radnih dana.

Direktan depozit sa transferom novca

Igrači mogu ili preuzeti aplikaciju ili igrati na web-baziranoj verziji kako bi izvršili direktne depozite putem transfera novca. Ovo su najpovoljnije opcije. Korištenje usluga internetskog bankarstva, posebno bankarskih aplikacija, osigurat će da se bankovne transakcije dovrše za nekoliko sekundi.

Naknade za transfere variraju po banci u zavisnosti od iznosa koji se prenosi. Ne postoje ograničenja depozita ili povlačenja kod onlajn bankovnih transfera. Neki web stranice za online eSport klađenje, međutim, imaju različita ograničenja o tome koliko novca igrači mogu uplatiti i podići koristeći online bankovne transfere.

Kako napraviti depozit koristeći Money Transfer
Kako izvršiti podizanje novca sa transferom novca

Kako izvršiti podizanje novca sa transferom novca

Nije teško podići novac sa računa za eSport klađenje. Sve što igrač treba da uradi je da se uveri da poštuje sva pravila sajta za kockanje. Oni mogu uključivati minimalni iznos potreban da bi račun za klađenje bio aktivan i maksimalni iznos.

Igrači se moraju prijaviti na račun svoje kladionice i odabrati "povlačenje" iz blagajničkog dijela računa za klađenje. Zatim treba izabrati bankovni transfer kao način isplate i uneti iznos za podizanje. Može se pojaviti upit od igrača da odabere konkretnu banku u koju želi podići svoj dobitak. Kliknite na dugme Povlačenje nakon što potvrdite iznos. Račun za klađenje obavještava kupca nakon obrade transakcije, a potrebno je čekati nekoliko dana da novac stigne na bankovni račun.

Ograničenja povlačenja nisu uobičajena kod transfera novca. Igrači mogu izvaditi svoje dobitke u svakom trenutku, čak i na svojim telefonima. Međutim, u zavisnosti od iznosa koji je uključen, vrijeme obrade može varirati. Isplata može trajati između tri i sedam dana. Ako račun za klađenje ima problema s verifikacijom računa igrača ili utvrđivanjem njegove mogućnosti povlačenja, to može potrajati do sedmicu ili čak dvije sedmice.

Kako izvršiti podizanje novca sa transferom novca
Za i protiv transfera novca

Za i protiv transfera novca

Pros

 • Transakcione naknade su neverovatno minimalne
 • Nema potrebe za otvaranjem više računa
 • Postoji visok nivo sigurnosti i zaštite podataka
 • Bankovne transfere prihvata većina računa za online klađenje
 • Prilično je jednostavan za korištenje. Ne zahtijeva provjeru kreditne sposobnosti ili lične podatke igrača
 • Ključna prednost je da bankovne transfere mogu koristiti svi za plaćanje

Cons

 • Neke finansijske institucije odbijaju prihvatiti opciju plaćanja računa za eSports klađenje
 • To nije najbrži način za plaćanje putem interneta
 • Neki igrači možda više vole da ne koriste svoje bankovne račune za igranje igara
 • Bankovni račun je neophodan za sve igrače
 • Neke banke mogu dovesti u pitanje direktne transfere i staviti račun igrača na čekanje dok predstavnik za korisničku podršku ne razgovara s korisnikom
Za i protiv transfera novca
Proces otvaranja računa za transfer novca

Proces otvaranja računa za transfer novca

Budući da se elektronski transferi vrše direktno između banaka i bankovnih računa, oni su zaštićeni sigurnosnim sistemima. Banke koriste neke od najnaprednijih i najstrožih enkripcija kako bi osigurale da njihov novac i novac njihovih klijenata ostanu sigurni.

Kako postaviti nalog

Da bi otvorio račun, igrač mora otići u banku sa svojim ličnim dokumentom. Obično se to može učiniti za nekoliko minuta, a igrač ga može koristiti na platformama za online klađenje. Kockar tada mora povezati svoj bankovni račun sa računom za online klađenje po svom izboru nakon registracije. Postupak je obično brz i može se obaviti na računaru ili mobilnom telefonu.

Korištenje opcije plaćanja bez bankovnog računa nije moguće. Korisnici moraju biti punoljetni za pribavljanje potrebnih ličnih dokumenata potrebnih banci. Posjedovanje računa za prijenos novca ima nekoliko nedostataka. Većina banaka zahtijeva od korisnika da budu aktivni određeno vrijeme. Nalozi igrača mogu biti obrisani ako ostanu neaktivni duži vremenski period. Da bi dobili povrat novca, morat će otići u banku ili nazvati korisničku podršku.

Proces otvaranja računa za transfer novca
Opcije korisničke podrške za transfer novca

Opcije korisničke podrške za transfer novca

Odjeljenja za korisničku podršku većine banaka visoko cijene klijente. Igračima je jednostavno kontaktirati banku ili račun za klađenje. U slučaju propuštenog depozita, igrač prvo treba da pozove račun za klađenje da vidi da li je primio sredstva. Ako nisu, igrač bi trebao kontaktirati svoju banku za više informacija. Isplate se takođe mogu zadržati ako banka želi da potvrdi identifikaciju igrača. Većina zadataka se može obaviti bez posjete banci.

Svaka banka ima svoj kontakt. Ali igrač bi trebao tražiti sljedeće:

 • Često postavljana pitanja o web stranici
 • Stranice na društvenim mrežama
 • E-mail za podršku
 • Pozovite brojeve
 • Live chat
Opcije korisničke podrške za transfer novca