Instantna povlačenja

Kladionica s trenutnim povlačenjem je ona koja omogućava igračima da podignu svoje dobitke i isplate u roku od 24 sata. Vrijeme koje je potrebno uvelike ovisi o korištenju kazina ili esports kladionice i zemlje u kojoj se igrač nalazi. U ovom trenutku postoji samo nekoliko online eSport stranica za klađenje koje će omogućiti trenutna povlačenja u SAD-u i Australiji.

Kako bi pronašli pravu stranicu za trenutnu isplatu, preporučuje se da korisnici odvoje vrijeme i provjere dužnu pažnju. Čitanje recenzija korisnika će dati jasnu predstavu o tome koliko brzo se svaka stranica isplati. Nije uvijek moguće reći o efikasnosti procesa povlačenja samo iz vremenskih skala koje pruža stranica.

Neki će obećati trenutno povlačenje u roku od 24 sata, ali bi to moglo potrajati duže od toga. Neki bi mogli reći 72 sata, ali može biti trenutno. Na to također utiče vrsta metode prijenosa koju igrač koristi. Ponekad je jedini način da zaista saznate da ga isprobate.

Online esport klađenje je postalo izuzetno popularno i zato je toliko važno da igrači budu sigurni da koriste pravu stranicu – onu koja će obraditi njihove transakcije brzo i efikasno.

Section icon
Najbolje eSport stranice za klađenje s trenutnim povlačenjem novca 2021

Najbolje eSport stranice za klađenje s trenutnim povlačenjem novca 2021

Trenutna isplata je dostupna na brojnim vodećim stranicama za klađenje na esport.

 • 1xBetNajbrži način povlačenja je Bitcoin, gdje se transakcije mogu završiti u roku od 15 minuta.

 • Betfair je vrhunska stranica s opcijom Fast Funds gdje se novac može poslati na bankovni račun u nekoliko sekundi. Ovo radi za klijente koji imaju Visa debitnu ili prepaid karticu.

 • Paddy Power nudi instant isplate od 2019. Opet, to je za korisnike koji koriste Visa debitnu ili prepaid karticu.

 • Ladbrokes nudi opciju Fast Funds za Visa Debit korisnike, ali ne koristi riječ 'instant'. Proces će i dalje raditi u roku od nekoliko sati.

 • Coral nudi brza povlačenja sredstava sa maksimalnim iznosom od £2000 i navodi da bi sredstva trebala biti primljena u roku od četiri sata.

 • William Hill ima direktan vize sistem za četiri sata povlačenja.

 • BetwayBrza opcija je isplata na web novčanik, gdje može proći do 24 sata da se pojavi na računu.

 • Bet365 ima opciju trenutnog zaduženja za vize sa mnogo većim maksimalnim iznosom nego za druge metode.

 • Rivarly je stranica na kojoj je najbrža opcija elektronski novčanik kao što je Skrill i to traje do 24 sata.

 • 22Bet također nudi brze opcije e-novčanika za povlačenje u roku od 24 sata.

Najbolje eSport stranice za klađenje s trenutnim povlačenjem novca 2021
Zašto nekim kladionicama treba toliko dugo da isplate?

Zašto nekim kladionicama treba toliko dugo da isplate?

Neki eSport sajtovi za klađenje neće imati nekoga ko se bavi isplatama 24 sata dnevno, a ako to ne učini, to bi trebalo da bude crvena zastava za kupca, na kraju krajeva, oni rado uzimaju novac non-stop. Oni bi trebali biti u poziciji da trenutno obrađuju zahtjeve za povlačenje.

U nekim slučajevima, korisnik možda nije prošao pravi proces provjere i ako su ovi koraci još uvijek neriješeni, web lokacija bi možda željela dobiti više informacija prije obrade zahtjeva za povlačenje. Primjeri lične karte koja će im možda trebati uključuju pasoš, vozačku dozvolu i dokaz adrese. Dobra je ideja osigurati da se ovi koraci završe što je prije moguće kako ne bi došlo do vremena čekanja kada je potrebno povlačenje.

Kupac takođe treba da bude veoma oprezan prema bilo kojoj lokaciji kojoj je potrebno više od jednog dana da obradi zahtev za povlačenje. Neki od njih odgađaju plaćanja kako bi pokušali ohrabriti igrače da nastave sa klađenjem sa dobicima umjesto da ih prenose na vanjski račun. Nema dobrog razloga da bilo kojoj web stranici treba više od jednog dana da se isplati, tako da kada igrač naiđe na stranicu koja to radi, treba jednostavno isprazniti račun i pronaći drugu stranicu.

Zašto nekim kladionicama treba toliko dugo da isplate?
Možete li podići bilo koji iznos novca sa stranice za klađenje?

Možete li podići bilo koji iznos novca sa stranice za klađenje?

Postoje neke stranice koje mogu postaviti ograničenje na iznos koji korisnik može podići u bilo kojem trenutku. Dobro je to unaprijed provjeriti prije nego počnete koristiti stranicu. Na primjer, ako postoji ograničenje povlačenja od 50 funti, ali korisnik ima 100 funti, to znači višestruka povlačenja da bi mogao doći do svog novca.

Uvjeriti se da imaju najbrže metode povlačenja je dobra ideja za svakoga ko koristi web-lokaciju za eSport klađenje. Brzina povlačenja ima dva elementa. Prvi je vrijeme potrebno web lokaciji za obradu zahtjeva. Drugi je vrijeme potrebno odabranoj metodi povlačenja za obradu zahtjeva na kraju.

eWallet se smatra jednom od najbržih opcija i PayPal spada u ovu kategoriju, ali je stvarno dostupan samo u Velikoj Britaniji i Evropi. Trenutno ne postoji sistem e-novčanika u SAD. Sljedeći najbrži sistem je eTransfer. Ovo je veza između trgovca i bankovnog računa korisnika. Depoziti i isplate su brzi i stvarni detalji bankovnog računa se nikada ne otkrivaju trgovcu.

Možete li podići bilo koji iznos novca sa stranice za klađenje?
Prednosti i mane kladionica sa isplatom u roku od 24 sata

Prednosti i mane kladionica sa isplatom u roku od 24 sata

Postoji nekoliko prednosti i nedostataka korištenja web-mjesta za esport klađenje s trenutnom isplatom. Sa pozitivne strane:

 • Brza isplata u roku od 24 sata znači da će korisnik mnogo brže moći pristupiti svom novcu. To će im onda dati više opcija za dalje igranje na toj ili drugoj stranici.

 • To pokazuje da web stranica za online esport klađenje ima snažan fokus na korisničku uslugu, umjesto da pokušava zadržati novac svojih klijenata što je duže moguće.

 • Uz toliki broj metoda za povlačenje novca sa esport stranica za klađenje, sigurno će postojati brza metoda koja će odgovarati gotovo svakom klijentu tako da niko ne bi trebao čekati duže od 24 sata na svoj novac.

 • Brze transakcije znače da novac troši manje vremena na sajtu i da postoji manje iskušenja za spontano klađenje.

S druge strane, jedva da postoje nedostaci za 24-satnu stranicu za povlačenje novca, iako bi korisnici mogli uzeti u obzir da to možda nije najvažnija stvar u njihovoj usluzi. Neki korisnici bi možda radije imali kvalitetnu korisničku uslugu ili široku lepezu esporta za klađenje.

Prednosti i mane kladionica sa isplatom u roku od 24 sata