Brza plaćanja

Jednom kada igrač dobije opkladu i vidi da se ti dobici pojavljuju na svom računu na stranici za klađenje, sasvim je prirodno željeti da dobijete pristup tim sredstvima što je prije moguće. Vrijeme potrebno za obradu povlačenja na stranicama za klađenje koje se brzo plaćaju značajno varira u različitim industrijama klađenja, pri čemu su neke stranice brže od drugih.

Šta je stranica za klađenje na brzo plaćanje?

Šta je stranica za klađenje na brzo plaćanje?

Brza stranica za klađenje na eSport plaćanje omogućava igračima da brzo povuku svoja sredstva, a vrijeme obrade sada je samo 30 minuta za neke platforme. Mnogi faktori mogu uticati na to koliko dugo je potrebno da se obradi zahtjev za povlačenje, pri čemu odabrani procesor plaćanja također igra ulogu u tome koliko dugo je potrebno da sredstva budu dostupna igraču kao potrošna gotovina.

Različite opcije povlačenja obično su dostupne na stranicama za klađenje, pri čemu su popularne VISA i Mastercard i PayPal, pa čak i transfer direktno na bankovni račun igrača. Stranica za klađenje sa brzim plaćanjem će obraditi zahtjev igrača za povlačenje sredstava što je prije moguće, općenito izbjegavajući duže od nekoliko sati, pod pretpostavkom da nema problema.

Nakon što kladionica obradi zahtjev i izda sredstva za povlačenje, onda je na dobavljaču plaćanja kojeg je igrač izabrao da završi proces.

Šta je stranica za klađenje na brzo plaćanje?
Najbrže plaćene eSport stranice za klađenje u 2021

Najbrže plaćene eSport stranice za klađenje u 2021

Kao što smo gore utvrdili, web stranice za klađenje na eSports mogu značajno varirati u količini vremena koje im je potrebno za obradu zahtjeva za povlačenje i dostavljanje novca klijentima. Ovo je top 10 najbržih internetskih kladionica koje plaćaju u 2021.

BetVictor

Ova internet stranica za klađenje nudi brzu opciju VISA Direct isplate i obrađuje zahtjeve za povlačenje u roku od 30 minuta. VISA Direct omogućava isporuku sredstava u realnom vremenu koristeći podatke kartice igrača.

PariMatch

Kao i kod BetVictor-a, PariMatch pruža opciju VISA Direct povlačenja i pokušava da obradi zahtjeve za povlačenje u roku od 30 minuta.

Bet365

Ova web stranica za online klađenje koja se brzo plaća koristi brza povlačenja preko Netellera i ima druge provajdere plaćanja koji su dostupni igračima. Bet365 obrađuje zahtjeve za povlačenje za dobitke klijenata u roku od 12 sati, pod pretpostavkom da nema problema, što bi moglo uzrokovati kašnjenja.

SBK

SBK stranica za klađenje čini našu listu jer imaju neke od najbržih dostupnih Trustly isplata. Vrijeme obrade zahtjeva za povlačenje je 1-2 dana.

Betway

Brzo isplate su ponovo dostupne putem VISA Direct sa Betway-om, a zahtjevi za povlačenje se uglavnom obrađuju u roku od 12 sati.

William Hill

Ova popularna stranica za klađenje, sa fizičkim trgovinama, može pružiti neke od najbržih isplata debitnih kartica koje su trenutno dostupne. William Hill obrađuje zahtjeve za povlačenje u roku od 1-3 dana.

Betfair

Ako igrač traži brzo PayPal povlačenje, onda Betfair nudi među najbržima. Zahtjevi za povlačenje se obrađuju u roku od 4-24 sata.

888Sport

Ova web stranica za klađenje, koja također nudi kazino na mreži, pruža neke od najbržih dostupnih MuchBetter isplata – dajući igračima brz pristup svojim dobicima. Nakon što je zahtjev za povlačenje odobren, plaćanje se obično obrađuje u roku od 2-3 dana.

BoyleSports

BoyleSports osigurava neka od najbržih vremena obrade Skrill-a, a zahtjevi za povlačenje od igrača obično se obrađuju u roku od 24 sata.

SportingBet

Ako se radi o povlačenju čeka koje korisnik traži, SportingBet nudi najbrža dostupna vremena. Nakon što je zahtjev za povlačenje potvrđen i odobren, čekovi će biti objavljeni u roku od dva dana, spremni da igrač uplati u svoju banku.

Najbrže plaćene eSport stranice za klađenje u 2021
Kako doći do najbrže isplate na web stranici za online eSport klađenje

Kako doći do najbrže isplate na web stranici za online eSport klađenje

Ako igrač traži najbrže moguće isplate dobitaka sa eSports online kladioničarskih stranica, tada se mogu učiniti brojne stvari. Ono što je najvažnije, potencijalni klijenti bi trebali istražiti različite dostupne kladionice i saznati koja vremena obrade pružaju. Ovdje mogu pomoći recenzije drugih igrača, s recenzijama koje potvrđuju da li web-mjesto za klađenje na mreži s brzom isplatom redovno ispunjava navedena vremena povlačenja i sa detaljima o svim problemima s kojima su se igrači ranije suočili.

Također je potrebno provjeriti koje načine plaćanja nudi kladioničarska stranica, s tim da su neki neprikladni za igrača i vrijeme koje je potrebno da sredstva budu dostupna se razlikuje između njih. Kada se odabere stranica za klađenje i provajder plaćanja i igrač želi povući svoj dobitak - osiguravanje da su ispunjena sva pravila sigurnosti i identifikacije pomoći će da se osigura brzo iskustvo uz minimalne probleme.

Kako doći do najbrže isplate na web stranici za online eSport klađenje
Zašto neke transakcije traju toliko dugo ili se blokiraju?

Zašto neke transakcije traju toliko dugo ili se blokiraju?

Povremeno će igrač otkriti da je njegov zahtjev za povlačenje putem interneta za eSport klađenje traje duže nego inače ili da je potpuno blokiran. Razlozi za to mogu biti različiti, pri čemu su svi slučajevi različiti.

Međutim, zdrav razum je da igrač nije dovoljno prošao kroz proces identifikacije - posebno kada je zahtjev za povlačenje blokiran. Zakoni koje sprovode vlade i pravila propisanih od strane regulatornih tela zahtevaju da veb-sajtovi za klađenje proveravaju identitet igrača pre nego što se dobici mogu povući. Sprovode se i sigurnosni propisi kao što su zakoni protiv pranja novca i prevara.

Ako kladioničarska stranica ne može provjeriti identitet korisnika ili postoji sumnja na prijevaru, plaćanje će biti blokirano dok se ovi problemi ne riješe. Ukoliko plaćanje bude blokirano ili odgođeno u čekanju na dodatne provjere, tada će kladioničarska stranica obavijestiti korisnika i istaći sve korake koje je potrebno poduzeti da bi se povlačenje završilo.

Kako bi spriječili da se to dogodi, igrači bi trebali osigurati da su završili sve korake verifikacije zatražene tokom zahtjeva za povlačenje - kao što je dostavljanje kopija odgovarajućih identifikacionih dokumenata i dokumenata sa dokazom adrese. U rijetkim slučajevima kada igrač smatra da je njegovo povlačenje nepravedno blokirano ili zadržano, pritužbe se mogu podnijeti na stranici za klađenje. Oni se također mogu eskalirati do nezavisnih sudija.

Zašto neke transakcije traju toliko dugo ili se blokiraju?
Najbrži načini isplate

Najbrži načini isplate

Širok raspon načina plaćanja povlačenja dostupan je u cijeloj industriji klađenja na mreži, a najpopularniji privlače hiljade vjernih kupaca. Vrijeme koje je potrebno ovim provajderima plaćanja da sredstva stave na raspolaganje kladionicima značajno varira, a najbrži imaju sredstva na računu igrača u roku od nekoliko minuta. Provajderi plaćanja kao što su PayPal i Skrill mogu ponuditi isplate na mnogim stranicama za klađenje i imaju široko povjerenje kako kupaca tako i preduzeća.

Oni pružaju brzo vrijeme obrade plaćanja i na njih se oslanjaju zbog visokog nivoa sigurnosti i robusnih politika za zaštitu kupaca. Isplata se također može brzo izvršiti korištenjem VISA i Mastercard kartica, koje su prihvaćene na hiljadama lokacija širom svijeta, a većina igrača će ih već koristiti putem svojih debitnih i kreditnih kartica.

Neke kladionice imaju dostupne fizičke prodavnice u kojima se dobici mogu podići u gotovini, što je brz i siguran način prikupljanja povučenih dobitaka.

Najbrži načini isplate