Bonus za preporuke

Bonusi za preporuku se daju aktivnom igraču koji navede svog prijatelja da se pridruži stranicama za klađenje na e-sport. Budući da je aktivni igrač uputio novog igrača na web stranicu, obojica dobijaju bonus koji je namijenjen poboljšanju njihovog igranja. Ako novi član preporuči i prijatelja, dobiće i bonus i tako dalje. Često je to bonus bez depozita, što je šansa za igranje bez trošenja bilo kakvog novca. To je metoda koju stalno nude kladionice jer ima mnogo prednosti za igrača, ali i za web stranicu.

Pomaže novom igraču da stekne utisak o web stranici, kako ona radi, ako nudi ono što traže. Ako se to dogodi, oni će se prijaviti i početi igrati sa svojim novcem. Također, posjedovanje bonusa bez depozita potiče ih da pronađu nove članove koji će htjeti da se prijave kako bi također mogli uživati u bonusu bez depozita. Ovo stvara lanac koji pomaže sajtu za klađenje na e-sport da dobije više igrača i da se bolje upozna.

Bonus za preporuke
Kako funkcioniraju online bonusi za preporuke?Kako koristiti bonuse za preporukePodsjetnici
Kako funkcioniraju online bonusi za preporuke?

Kako funkcioniraju online bonusi za preporuke?

Prilikom registracije, novi igrač će naznačiti da ste ga preporučili vi, aktivni član web stranice. Na taj način ćete dobiti bonus za preporuke koji će Vama i najnovijem članu kojeg ste preporučili omogućiti da igrate bez potrebe da trošite svoj novac.

Ovaj bonus ćete pronaći u obavještenjima vašeg računa. Ovo se takođe naziva a bonus bez depozita. Uz ovaj bonus, moći ćete da se kladite bez da morate oduzimati novac sa svog ličnog računa. Moći ćete da iskoristite novac od bonusa da položite neke opklade.

Osoba koju ste preporučili će također imati kreditiran iznos i moći će uputiti neke ljude da dobiju Referal Bonus. Za novog člana ovo je idealno da steknu dojam kako web stranica izgleda i da vide da li su ponuđene usluge u skladu sa njihovim očekivanjima. Za aktivnog člana, to je mala nagrada za mogućnost širenja dobre riječi o ovim stranicama za esport klađenje.

Kako funkcioniraju online bonusi za preporuke?
Kako koristiti bonuse za preporuke

Kako koristiti bonuse za preporuke

Pobrinite se da znate broj referenci koje možete dati, jer je vaša prednost da promovirate naše najbolje web stranice za klađenje na esport. Svaki put kada se novi član prijavi koristeći vaše ime kao referencu, dobit ćete bonus za preporuke. Kako bi vam bilo što bolje, možete podijeliti našu stranicu na svojim platformama društvenih medija ili razgovarati o nama sa svojim prijateljima i porodicom. To je vrlo jednostavan način da imate pristup besplatnim opkladama, što vam može omogućiti da dobijete i da nastavite s klađenjem besplatno!

Međutim, veoma je važno da pogledate uslove i pravila vašeg bonusa, jer neki imaju datum isteka. Obično morate iskoristiti svoj bonus manje od 30 dana nakon što ste ga primili. Međutim, tokom tog vremenskog perioda, možete odabrati da akumulirate svoje bonuse i iskoristite ih sve odjednom, kao što možete odabrati da ih koristite zasebno. Ovisno o vašem stilu igranja, obje opcije imaju svoje prednosti i nedostatke.

Ako odlučite koristiti svoje bonuse jedan po jedan kada ih primite, to vam omogućava da isprobate mnogo različitih vrsta klađenja besplatno. Možete staviti jedan bonus u igru, drugi u drugu igru i tako dalje. Sigurno nećete zaboraviti na datume isteka jer bonuse koristite odmah.

Također, ove besplatne igre će vas odmah motivirati da pokušate pridobiti više prijatelja da se prijave kako biste mogli dobiti više bonusa. Međutim, ovo je opasno u pogledu ovisnosti o kockanju i klađenju.

Uvjerite se da možete zadržati kontrolu, a ako ne, prestat ćete posjećivati stranice za esport klađenje. Još jedna negativna stvar bi bila da ako želite da napravite veliku opkladu, nećete imati drugog izbora osim da koristite sopstveni novac, dok ako akumulirate svoje bonuse, moći ćete da se kladite više bez trošenja.

Ako odlučite da akumulirate svoje bonuse i iskoristite ih sve odjednom, to vam omogućava da napravite veću opkladu i imate priliku da osvojite više. Također, jer igrate sve odjednom, klađenje vam ne postaje navika, što može pomoći u prevenciji ovisnosti o kockanju. Međutim, s tom metodom morate biti vrlo oprezni, jer će svi bonusi za preporuke imati različite datume isteka.

Bilo bi jako žalosno ako nešto pogrešno izračunate i na kraju izgubite novac jer ste predugo čekali. Takođe, za razliku od toga da koristite bonuse jedan po jedan, manje je vjerovatno da ćete isprobati različite vrste klađenja, jer ćete najvjerovatnije iskoristiti sve svoje bonuse odjednom u istoj igri.

Kako koristiti bonuse za preporuke
Podsjetnici

Podsjetnici

Ostanite vjerni sebi

Imajte na umu da ste vi ta koja najbolje poznaje sebe. Ovo su samo savjeti i trikovi koji će vam dati opću predstavu o tome šta možete učiniti sa bonusom za preporuke, ali ova lista nije konačna. Možete trošiti svoje bonuse kako želite, a vi jedini znate šta je najbolje za vaš tip igre i šta želite da postignete.

Odgovorno igranje

Uvijek igrajte odgovorno. Uvjerite se da postoje ograničenja vaših depozita i da vam klađenje ne postane navika. Pobrinite se da zaštitite sebe i druge, kao i da imate politiku automatskog isključivanja ako stvari izmaknu kontroli. Zdravo je napraviti pauzu, čak je i veoma korisno. Klađenje nije sinonim za pobjedu, a pobjeda nije sinonim za uvijek dobitak. Ako vama ili nekome koga poznajete treba pomoć u vezi s ovisnošću o klađenju, resursi su dostupni, provjerite ih. Klađenje treba da bude prijatno i povremeno, pa se pobrinite da tako i ostane!

Podsjetnici