Bonus lojalnosti

Današnje stranice za klađenje na eSports imaju različite načine nagrađivanja predanih igrača. Ako igrate redovno, kladionica će vas u jednom trenutku pozvati u razne programe lojalnosti. Nakon što se pridružite klubu, počet ćete zarađivati bodove kada se bavite određenim aktivnostima, kao što je uplata sredstava na vaš račun.

Akumulirani bodovi mogu biti vaš bonus lojalnosti, koji možete iskoristiti za gotovinu i druge pogodnosti. Ovaj bonus za klađenje obično dolazi sa unapred određenim nivoima. Krećete se na ljestvici i primate nove nagrade dok igrate više. Bonusi lojalnosti mogu imati različite oblike i morate razumjeti svaku vrstu da biste je maksimalno iskoristili.

Bonus lojalnosti
Kako funkcioniraju online bonusi lojalnosti?Kako koristiti bonuse lojalnostiSavjeti i trikovi za besplatne opkladeOdgovorno igranje

Obrazloženje za bonus za lojalnost je očigledno. Nudi veću vrijednost za vaš novac. Zamislite da koristite besplatne opklade bez depozita. Kladionica čini da se osjećate cijenjenim za vašu posvećenost i naporan rad. Sa ovim ponudama za online klađenje, nema skrivenih naknada ili složenih uslova klađenja.

Učešćem u programu lojalnosti eSports, strogi zahtjevi ne mogu zaključati vaše dobitke. Štaviše, mnoge esports knjige sa programima lojalnosti su legitimne i od povjerenja, a njihov glavni cilj je njegovanje dugotrajnih odnosa sa svojim klijentima. Nijedan lažni kladioničar ne bi uložio svoje resurse u takve programe.

Section icon
Kako funkcioniraju online bonusi lojalnosti?

Kako funkcioniraju online bonusi lojalnosti?

Bonus lojalnosti se može iskoristiti ili ne iskoristiti. Ako je moguće iskoristiti, dobijate bonus novac u vašem bankovnom saldu i možete ga povući ili koristiti za postavljanje više opklada. Neotplativ znači da ne možete unovčiti bonus novac, pa ga morate kladiti i pobijediti da biste ga povukli.

Stopa igranja ili preokretanja a bonus za klađenje izračunava se prema množitelju bonusa, množitelju depozita ili zbiru množitelja depozita i bonusa. Ove detalje ćete pronaći u odeljku sa uslovima i odredbama. Neće vam sve opklade dati 100% vašeg depozita kao bonus.

Jedan od najuzbudljivijih bonusa lojalnosti je besplatna opklada bez depozita. Sve dok ispunjavate uslove za to, kladionica kreditira vaš račun za klađenje sa nešto novca kada aktivirate bonus. Ovo je obično mali porast vašeg bankrolla, recimo $5 do $20. Nekoliko stvari koje treba imati na umu kada koristite besplatnu opkladu uključuju period važenja, koji može biti od jedne sedmice do mjesec dana.

Provjerite jeste li iskoristili besplatni novac u navedenom vremenskom okviru. Opet, morate koristiti besplatnu opkladu ukupno i možda vam neće biti dozvoljeno da je podijelite na manje opklade. Nagrada u pobjedničkoj igri dolazi od opklade, a ne od iznosa besplatne opklade. U osnovi, postavljat ćete opklade bez rizika bez dodavanja pravog novca na svoj račun da biste aktivirali bonus.

Kako funkcioniraju online bonusi lojalnosti?
Kako koristiti bonuse lojalnosti

Kako koristiti bonuse lojalnosti

Prije nego što učestvujete u programu lojalnosti, neophodno je znati osnove. Kada je u pitanju izbor kladionice, jednostavan esports klađenje bonus može napraviti veliku razliku. Dakle, to je nešto s čime biste trebali računati i osigurati da to temeljito razumijete. Jedan aspekt na koji treba obratiti pažnju je stopa igranja i ono što je potrebno za napredak na ljestvici programa lojalnosti.

Kladioničar može imati sistem otkupa koji pretvara bodove u novčane nagrade. Određene igre i aktivnosti nude više bodova od drugih.

Prije aktiviranja bonusa provjerite postotak bonusa i maksimalan iznos. Mnoge platforme za klađenje u esportu odgovaraju depozitima do 100%, dok se neke poklapaju i do 200%. Što se tiče maksimalnog iznosa bonusa, suma nikada nije fiksna. Može biti od 100 do 200 dolara, ali neke stranice daju lojalnim igračima neograničene iznose bonusa. Morate razumjeti dva koncepta da biste izračunali koliko se kvalificirate za svoj početni depozit.

Kada ste lojalni igrač eSporta, imat ćete mnogo nagrada koje možete iskoristiti. Popularna opcija je cashback bonus, koji je kao dopuna vašeg računa za klađenje. Cashback bonus dolazi kao postotak vaše opklade. Što više uložite, više možete dobiti kao povrat novca. Ponekad možete zamijeniti bodove lojalnosti za gotovinu.

Ako se kladite 50$ na FIFA-u i dobijete povrat od 50$ bez obzira na ishod, ovo se kvalifikuje kao bonus za povrat novca. Ostale pogodnosti programa lojalnosti su redovne ulaznice za turnire, besplatne kartice i prilagođene ponude. Također možete osvojiti dodatke i suvenire od bonusa lojalnosti. Neki veterani su također osvojili boravak u hotelima i putovanja.

Kako koristiti bonuse lojalnosti
Savjeti i trikovi za besplatne opklade

Savjeti i trikovi za besplatne opklade

Iako ste možda uzbuđeni zbog bonusa bez depozita na eSport klađenje, znajte da su neki bonusi lojalnosti ograničeni na određene igre. Ako je tako, uvjerite se da znate kako igrati te igre. Ako je ponuda ograničena na CS: GO, zapitajte se da li je ovo igra koju volite igrati. Iako 100 besplatnih opklada izgleda privlačno svakom igraču, šta ako su samo za igrače Apex Legends?

Pretpostavimo da dobijete promociju povrata novca na Call of Duty: Warzone, ali još niste upoznati s igrom? Nemojte uzimati bonus kod specifičan za igru ako ne znate kako igrati navedenu igru.

Još jedan savjet za korištenje besplatnih klađenja je da nikada ne biste trebali zloupotrebljavati ove ponude za online klađenje. Vaša omiljena esport kladionica će redovno objavljivati promocije lojalnosti, pa čak i slati ih direktno u vašu e-poštu. Može biti primamljivo zloupotrebiti ove karakteristike.

Provajder takođe želi da dobije povrat ulaganja, na isti način na koji vi želite da ostvarite profit povlačenjem svog dobitka. Dakle, nemojte prekoračiti maksimalni ulog kako to zahtijeva web stranica. U suprotnom ćete se predstaviti kao igrač u prednosti, a vaš ulog će se odmah smanjiti.

Savjeti i trikovi za besplatne opklade
Odgovorno igranje

Odgovorno igranje

Esports klađenje bi trebalo da bude zabavno, ali je lako uhvatiti se u trenutku. Ako želite biti odgovoran igrač na mreži, počnite tako što ćete naučiti pravila. Kako igre funkcionišu i njihovi uslovi i odredbe.

Prava zabava online klađenja je donošenje informiranih odluka, a ne ovisnost o pukoj sreći. Ovo zahtijeva postavljanje granica prilikom igranja igara. Planirajte svoje eSport klađenje na određene dane kao što su vikendi i praznici bez ometanja porodičnog vremena i svakodnevnog posla.

Ne zaboravite postaviti limit potrošnje. Možda biste željeli držati svoje bankovne kartice podalje. Zapamtite da dugotrajno igranje može dovesti do zamora mozga, pa je dobro da se istegnete i napravite kratke pauze. Ako mislite da imate problem s kockanjem, razmislite o samoisključenju iz online esport kladionice tako što ćete zatvoriti svoj račun na neko vrijeme. Na kraju, nemojte se ustručavati potražiti stručnu pomoć i financijski savjet.

Odgovorno igranje