Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice za esport klađenje su među najboljim promocijama koje igrač može zatražiti nakon registracije na web stranicu za klađenje na esports. Ovaj članak se bavi ovim bonusima kako bi se utvrdilo što su, kako funkcioniraju, kako ih zatražiti i još mnogo toga. Kao što ime govori, bonusi dobrodošlice su promocije koje eSports kladionice koriste novim igračima. Postoje dvije glavne vrste bonusa dobrodošlice; bez depozita i depozitnih bonusa.

Vrijedi li tražiti ove bonuse? Ili je to samo lijep način da privučete nove igrače? Saznajte više o tome kako koristiti bonuse bez depozita i depozita nakon otvaranja računa u esport kladionici.

Bonus dobrodošlice
Kako funkcionira bonus za esport klađenje?Kako zatražiti bonus dobrodošliceZahtjevi za klađenjeSavjeti i trikovi za bonus dobrodošliceOdgovorno kockanje
Kako funkcionira bonus za esport klađenje?

Kako funkcionira bonus za esport klađenje?

Mnogi kladionici imaju tendenciju da izbjegavaju online bonuse jer ne zvuče legitimno. Međutim, istina je da su bonusi dobrodošlice za eSport klađenje originalni, barem na licenciranim i reguliranim stranicama. Za zapisnik, postoje neke sumnjive stranice za klađenje čiji bonusi nisu legitimni, ali sve stranice navedene na ovoj stranici su originalne.

Sada je veliko pitanje, zašto bi kladionice eSporta davale igračima besplatan novac?

Pa. Odgovor je jednostavan - privući nove igrače u online eSport kladioničarsku industriju koja je tako konkurentna. Dok su bonusi za ponovno punjenje namijenjeni zadržavanju kupaca, bonusi dobrodošlice imaju za cilj da privuku nove igrače. Ono što se dešava je da kladionica postavlja budžet za marketing, a jedna od marketinških strategija su promocije.

Esports klađenje bonusi bez depozita

Kao što ime sugerira, bonus bez depozita je ponuda koja nagrađuje igrače bonusom za samo prijavu na Sajt za klađenje na eSport. Oni ne moraju uplatiti depozit da bi zatražili ovu ponudu.

Bonus bez depozita za besplatne opklade je standardni bonus bez depozita koji igračima daje fiksni iznos novca. Drugi tip je gotovinski bonus bez depozita koji igrači mogu koristiti za klađenje na eSportove sa pravim novcem i osvajanje stvarnog novca. Na kraju, igrači eSporta mogu iskoristiti prednosti neunovčivih bonusa bez depozita, koji igračima daju novac za igru, ali se ne mogu povući.

Esports kladioničarski bonusi na depozit

Takođe poznat kao bonus na meč, bonus bez depozita je ponuda dobrodošlice koja nagrađuje igrače kada prvi put uplate depozit. Većina bonusa na depozit odgovara iznosu koji je deponovan sa određenim procentom do određenog iznosa. To može biti bonus na depozit od 50%, 100% ili čak i više.

Samo da spomenem, na nekim kladionicama, depozitni bonusi može se ponuditi u drugom, trećem, pa čak i četvrtom depozitu.

Kako funkcionira bonus za esport klađenje?
Kako zatražiti bonus dobrodošlice

Kako zatražiti bonus dobrodošlice

Kako se aktiviraju bonusi dobrodošlice nakon ispunjavanja uslova? Pa, postoje dva načina. Prvo, bonus se automatski pripisuje na račun igrača. To je najlakši način da zatražite bonus. Alternativno, igrači moraju aktivirati bonus koristeći bonus kodove ili kupone dobrodošlice za eSports klađenje. Postoji mjesto gdje se popunjavaju ovi kodovi za aktiviranje bonusa.

Kako koristiti bonuse dobrodošlice za esport klađenje

Bonus dobrodošlice je zabavan, ali kladionici u eSportovima bi trebali znati kako ih dobro iskoristiti. Nažalost, većina igrača koji traže bonuse dobrodošlice na kraju ih protrate u samo nekoliko opklada zbog nedostatka znanja o tome šta je iza zavjese. U ovom segmentu saznajte sve što trebate znati o korištenju bonusa dobrodošlice.

Kako zatražiti bonus dobrodošlice
Zahtjevi za klađenje

Zahtjevi za klađenje

Iako bonusi dobrodošlice zvuče unosno, oni su vezani strogim zahtjevima za klađenje. Iako kladionice prskaju novac u obliku bonusa, postavile su neka ograničenja kako bi otežali igračima da maksimalno iskoriste bonuse dobrodošlice. Ova ograničenja su ono što je poznato kao zahtjevi za klađenje ili zahtjevi za igranje.

Za početak, uslov za klađenje je množitelj broja puta kada kladionici moraju odigrati bonus prije nego što mogu povući bilo koji dobitak. Na primjer, ako kladioničar zatraži podudaranje depozita kod kladioničara sa zahtjevom za klađenje od 20x, mora odigrati bonus 20 puta prije nego što stekne pravo na povlačenje. Pa, veliki je izazov odigrati 20 puta, a da pritom ne izgubite sav novac.

Sajtovi za klađenje na esport sa najunosnijim bonusima imaju najviše i najstrože zahtjeve za klađenje u većini scenarija.

Ograničenja kvota i igara

Osim zahtjeva za klađenje, kladionice otežavaju igračima da osvoje pravi novac koristeći bonuse postavljanjem minimalnih kvota. Na primjer, stranica za klađenje na eSports može ponuditi 150% bonusa, ali bonus se primjenjuje samo na visoke kvote. Osim ograničenja na kvote, neki bonusi dobrodošlice su primjenjivi na odabrane eSports igre.

Zahtjevi za klađenje
Savjeti i trikovi za bonus dobrodošlice

Savjeti i trikovi za bonus dobrodošlice

Iako stranice za klađenje otežavaju igračima korištenje bonusa, još uvijek je moguće iskoristiti bonuse dobrodošlice.

Prvi savjet je da uvijek budete u potrazi, ne samo za bonusima dobrodošlice, već i za onim najunosnijim. Igrači mogu izabrati da se sami love ili da iskoriste kladionice koje navode kladionice eSporta sa najvećim bonusima dobrodošlice.

Još jedan savjet koji se odnosi samo na stranice za klađenje bez ograničenja kvota je klađenje na najniže kvote. Za razliku od visokih kvota, opklade sa niskim koeficijentom imaju veliku verovatnoću da se prođu. Međutim, spuštanje nisko je pametan savjet za prevazilaženje zahtjeva za klađenje. Jedini problem je što prinos ipak nije tako visok.

Sada kada visoki zahtjevi za klađenje smanjuju šanse da se bilo šta napravi od bonusa, igrači bi trebali tražiti bonuse dobrodošlice sa nižim zahtjevima za prolaz kroz igru. Ovo je jednostavan bonus savjet za sportsko klađenje za unovčenje. Lakše je nadmašiti zahtjev za klađenje 15x nego 30x.

Također je važno provjeriti period važenja bonusa dobrodošlice. Često igrači traže ove bonuse, ali ih ne koriste u zadanom periodu. Zvuči smiješno, ali da, bonusi imaju datum isteka.

Kladite se mudro. Samo zato što je to 100% bonus ne znači da ga treba protraćiti na nerealne kvote. Umjesto toga, kladionici bi trebali ostati mudri igrači koristeći bonus dobrodošlice kao pravi novac koji su uplatili. Istraživanje raznih eSport utakmica i provjera predviđanja ide daleko.

Savjeti i trikovi za bonus dobrodošlice
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Bonusi dobrodošlice su fantastični i jedan su od razloga zašto su mnogi igrači uvučeni u eSports klađenje. Ali, oni mogu biti okidač ovisnosti o kockanju. Mnogi igrači koriste više novca nego što mogu priuštiti da traže bonuse.

Igrači moraju ostati unutar granica odgovornog kockanja. Određivanje budžeta za klađenje na eSport i njegovo pridržavanje je najvažnije. Još jedan savjet je da nikada ne jurite gubitke prilikom klađenja i uvijek znate kada treba otići. Važno je da klađenje na eSport ne bi trebalo da bude zamena za školu ili posao.

To je to za ovaj vodič o bonusima dobrodošlice na eSport klađenje. Zaista, ponude za online klađenje za nove igrače su vrijedne jurnjave. Međutim, nije ih lako iskoristiti.

Odgovorno kockanje